kızlar sanırım çoğumuz aynı durumdayız bende 2kilo kadar verebildim sadece ama devam diyorum çünkü azar azar gidicek 1-2ay sonra bir bakmışsınız 10küsür vermiş olcaz sabredin tatlı tuzlu ekmek asla kaçamaklarınızıda sadece öğlense yapın ben şimdi liptonun FORM PLUS çayını aldım bugün inşallah oda ii gelir
argula canım seni çok tebrik ederim.afferim kıs sana 2 günde 2 kilo
yaa off işte ben bu yüzden çok üzülüyorum 5 günde 2 kilo verdiğime
harikasınn yavrum öperim gözlerden opuyorumnanaktanSelamun hello canlarim...
Ben geldim yine... Büyük bir endiseden ve karamsarliktan sonra döndüm size. Ben valla 3 günde 3 kilo veren biri olarak yeni katilan arkadaslar HOSGELDINIZ diyorum ve sabirli olmalari diliyorum. opuyorumnanaktan
Neyse, ben bildirim yapayimmi simdi yapmimmi anlamadim, neyse ben yazayim yinede,
yazerim kaptanim ben bu diyete 81 kilocukla basladim simdi 78 kiloyum suan veeeee 55 kilo olmak istiyorum.
Sevgilerleeeee....
Akperest :lepi:
kıslar bende 5 gün içinde sadece 2 kilo verebildim.walla üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.ama baya incelmiş durumdayım.0ffffffff yaa sadece 12 gün sonra tr gidecem.ve vermem gereken bir sürü kilom var.çarşamba günü kadar kesin kilo bildirimi yapacam.belki ozaman kadar 2 kilo daha verebilirim.ama haftada 5 kilo verenleri görünce kendi verdiğim 2 kiloyu nedense hiçç beğenmiyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu iki kilo veren kızlar neden üzülüyolar acaba 5 günde iki gayet iyi tabiki daha iyi olacak ama bi sorgulayın bakalım neden 2 ..eksik neler yapıyosunuz onlArı bi düşünün bakem ..
zaten yarışmaya başladımız gün herkes eline bi defter alcak kızlar üşenmeyin kırtasiyeden o defteri alın sabah neler yediğinizi ne içtiğinizi harfiyen yazacaksınız bu diyet günlüğü değil azap günlüğü olacak ama eğer isterseniz iki üç ay sonra sizi zıplatan günlükde olabilir..
kızlar günlüğümüze hersabah kalkıp yazmaya başlıycaz kaçamak asla ve asla yok ama diyelim bir çubuk kraker yediniz akşam o kaçamağın altını çizeceksiniz ..
diyelim bir hafta doldu herkesler 3 4 vermiş sen bir vermişsin hemen kaçamaklarına bakacaz
kızlar bi örnek vereyim
ey günlük efendi merhaba ben seni ete kemiğe bürüyecek insan evladıyım adım hayriye(uydurdum bi isim ) sende azap umarım ismin gibi bana azap etmek yerine kilolardan azad edersin hatta ben sana azad demek istiyorum ..
sabah 09:00 azadcım bir domat bir salatalık dilimledim iki kepekli ekmeğe az yağlı peynirlen tost yaptım bir bardak yeşil çaynan bi güzel götürdüm oohhhh canıma değsin valla
sabah:11 azadcım elmamı götürdüm iki bardakda su içtim
öğlen 13:00 elmamı yedim yeşil çay içtim
öğlen : 15:00 ay bizim üskattaki boyuposudevrilesice komşumuz aşşağıya iki dilim böreklen azda kısır getirdi bir dilim börek az kısır yedim ay ben tutamadım boğazımıı aheeeey ahheeeeey tilililiiiiiiii
saat 17:00 elmalara devam ben sen o üzüntüyle kalk sen 100 mekik 15 dakka da yürüyüş yaptım
..
..
..
kızlar günlük böyle tutulcak daha ciddi olabilirsin dahada şakacı olabilirsin uslup senindir en sonra bir haftanın değerlendirilmesinde de ben ne kaçamak yaptım sorusuna cevap olacaktır ..
güzel bi olay bu günlük tutma ne yedinizi bilip bu diyetin sizde fayda edip etmediğini göricez..
anaaa süper fikir nan CADIARZU
teprük ederim bu şahene fikrünüz için değerlindirmeye alıyorum efeeem kaydirigubbakcemile5
arkadaşım boyun kaç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?