xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Günlerdir eski konuları açmayın diyetten bahsedin desemde kimse umursamıyor son ikazımdır...Kalliste.............
kizlar sabah 68 kilo cikinca ben bugun basladim diyete gayet iyi gecti ama midem cok bulandi ozellikle yesil cay icince ama kacamaksiz bitti bugun
kizlar bu damates ve salatalik 1 tanemi olucak sexybebek ilk sayfada yazmamis domatesle salatalik yazercim senmi ekledin sonradan
besiktas keske sabah sorsaydim ogleden sonra aclikdan midem bulandi bari sabah yerdim neyse yarin sabah yerim yesilcayda sadesini aldim hemde kocaman kutu sanki gitlik var ulkede neyse portakalli hic denemedim bu bitsin kesin onu alicamm sagol canim
tatlım bende geec kalkıyorum ama erken kalkmamız gerek normalden az kilo verılıyor cunku..8 saatlık uyku yeter bize bak napalım sabah kalkalım kahvaltı yapalım yoklama yapalımyerimsenibenvalla ben hergün geç kalkıorum.bü yüzden çok elma yiyemiormmm:gitme:
kızlar ben yine 81 olmuşum verdiğim 2 kiloyuda aldım ama çok yedim son 1 haftası ve bayram boyunca bugünden başlıyım dedim dahası kepek ekmeyi yoktuda ben normal ekmek yedim ve boğazım çok ağrıyo tarhana çorbasıda yapcam ama sadece bugün için geçerli miğdemide yarına hazırlim dedim yarından itibaren çorba falan yok neyse öptüm kızlar herkesi kolay gelsin
tatlım bende geec kalkıyorum ama erken kalkmamız gerek normalden az kilo verılıyor cunku..8 saatlık uyku yeter bize bak napalım sabah kalkalım kahvaltı yapalım yoklama yapalımyerimseniben
haklısın cnm erken kalkan yol alır demişler dimi amazemuszemusdaha elma bile yemedim cnm istemio kii pufffffffff:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?