yazerrrr en tatliş kaptan ilk sayfadakilerı yenı okudum süper fikirler tatlım yarın çok guzel bır gunluk defter alcammmzemuszemus2.grup nasıl oluyor onu anlamadım ama kızlar lıste ıkıye mı boluncek
yok canım başka bir sitede 40 45 kişi var onlarla yarışıyoruz onların haberlerini kaptan olarak ben getirecem kızlar
kizlar ben yatiyorum iy geceler sizlere
ha unutmadan herkez kararini versin ona gore yazarda topik acsin eyer beni istemiyorsaniz merak etmeyin cekilirim sadece ben destek vermek icin burdayim yoksa baska bir niyetim yok eyer herkez yarisacaksa ben cekiliyorum bukadar basit siz kolay gelsin ve birdaha benim hakkimda kimse yargilamasin bilip bilmeden lutfen bazi ozel nedenlerden dolayi kendi fotomu koymadimm bu konuyu kapatalim artik ve elma diyeti full devam simdik yazar arkadas sizi yaristirmak istiyor ozaman sizde yarisin hic sorun degil onemli olan ne kizlar herkez zayiflasin yoksa tanimadigim insanlarsiniz bende cektim bunlari ama allah sukur 2 ay disimi siktim buyuk bir caba buyuk bir energie ve yolun sonuna geldim az kaldi ben bu yarisda yer almicam bunu bilin ama siz yer alin ve kolay gelsin
arkadaşım konuyu kadıkça açıyosunuz halletik da sexy yine gelecek yine burdan bizle olacak ıssırcam kollardan heeolaylaro çok sonra okudum..
bence sen bu topicte olmalısın.
herşeyden önce verdiğin bir motivasyon var.ve insanlar üzerinde pozitif etkin var.
kesinlike topicine sahip çık arkadaşım.kimsenin seni yargılamasına izin verme.
işine gelmeyen girmesin.
hımm ok canım biz kazancaz ozamannnhihoyyythangi site merak ettim canım ya
arkadaşım konuyu kadıkça açıyosunuz halletik da sexy yine gelecek yine burdan bizle olacak ıssırcam kollardan hee
diyete odaklanıyoruz emi kuzum kaydirigubbakcemile2
bende kilo vermek istiyorum bende varim listeye benide ekleyinn
uzun zamandir istiyorum ama diyet listelerinide yapamiyorum sunu hasla bunu izgara yap ya disarda oluyorum ya baska yerde simdi elmami atsam cantaya ohh hazir yiyecek tam benlik yanliz su icmeyi hic sevmiyprum 1 ltreyi zorla iciyorum bakalim umarim basaririm 5 kilo versem super olur ben 1 kilo bile veremiyorum
özür dilerim ya tamamen okumadan yorum yaptım..
kolay gelsin sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?