Galiba canım 66,5 falan oldum bu arada listeyi kilolara göre düzenlesek aynı kilodakiler birbirini daha iyi takip eder gibi geliyor bana.Ben 66 civarı arkadaşların ne durumda olduğunu daha iyi görürüm herkes kendi kilosundakileri böylece daha iyi çekin düzen veririz kendimize.Hatta içten içe yakın kilodaki arkadaşlarımızla yarışalım burda dillendirmeden
ya kızlar kafama bişey takıldı bu diyeti yapanlar bırakınca çabuk mu kilo alıyorsıla 55 2 kilo almışım diyor mesela korktum biraz bırakıpta kilo alan varmı arkadaşlar
yaaa kızlar aşk olsun benide ekleyin dye rica ettim yazdımda eklemediniz ama
yine beni unuttunuz
başlangıç kilom 84.9
şuanki kilom 83.7
hedef kilom 65
kızlar slm ilk defa gördüm bu tpici banada anlatırmısınız nasıl bir diyet yeni doğum yaptım tam 30 kilo fazlalığım var yardımcı olursanız sevinirim
tuanacığım hemencik ekliyorum seni listemize...
bu arada 83ten 61 e nekadar sürede düştün kız..
kaçamaksız yaptığında bu diyeti kesinlikle kilo vereceksin..bu diyeti yapan birisi olarak güzel sonuçlar aldım ben ama sonradanda tabi dikkatt..
elmalarla evet karın doyuyor hattaaaaaaaa hiçç acıkmıyon bile ama..gözümüzü doyurmak kolay olmucak..valla ben yemin etmiştim ilk hafta ve buyüzden hiç bişeyi gözüm görmedi....sonrada tartıda değişen rakamlarr. beni mutlu edince hiçbişey yemedimmm..
sen böyle yapabilirsin ...
bende varım benide yazında 50 kişi bari olsun kilomu sabah yazarım.
silacigim 9 ay once dogum yaptim ben ve dogumdan once tartildigimda 83 kiloydum
tam 9ayda 22 kilo gitti
ama daha yolum uzun...
o yemin etmek konusu aslinda hosuma gitti kaydirigubbakcemile5
yaaa kızlar aşk olsun benide ekleyin dye rica ettim yazdımda eklemediniz ama
yine beni unuttunuz
başlangıç kilom 84.9
şuanki kilom 83.7
hedef kilom 65
Bu yemin olayını bi arkadaşım doğumdan 4 ay falan sonra yaptı,yemin etti ve 4 ay kadar hiç tatlı yemiyceme yemin ederim dedi.Şimdi tığ gibi...silacigim 9 ay once dogum yaptim ben ve dogumdan once tartildigimda 83 kiloydum
tam 9ayda 22 kilo gitti
ama daha yolum uzun...
o yemin etmek konusu aslinda hosuma gitti kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?