öncelikle tebrikler canımmŞeniz
22 kilo süperr:lepi::lepi::lepi:
sanırım ya aralık yada ocak annesisin senn..bende aralık annesiyim benimde oğluşum var
ama sen süper kilo vermişin tatlışşşşşşş
ben elma diyetiyle 10 kilo verdim ,,
benim yolumda çokkkkkk uzunnn
sanada başarılar tatlımm
artık bu gece gözümü iyice doyurcam istediklerimi yiyaceğim aklımda bişey kalmsın yarın yarış başlıyor çünkü..
inan süperrrr işe yarıyor bende...yeminnnnnn
kaptandan mürettebata kaptandan mürettebata
kaptan sizi seviyor
yanaklardan kocaman öpüyor kepekli ekmeklerim benim (artık diyet sıfatlar kullanacam kaydirigubbakcemile3 )
Yazer ben kiloya göre düzenledim listeyi kilo verdikçe sıralamamız değişir.Ben mesela 30. sırayım haftaya 36. sırada olmak bir başarı olur gibi tamam mı tatliş
valla bende bugun abur cubur cok yedım yarın kılom da artıs olabılırakannehirMerhabalar bende son aburcuburlarımı yiyorum 3 haftalık kamp süresince sıfır kaçamak başlıyacak malum.Nasılsınız Sılacım naber .Arda nasıl gidiyor tatil ...Ne zaman dönücen
Yazer ben kiloya göre düzenledim listeyi kilo verdikçe sıralamamız değişir.Ben mesela 30. sırayım haftaya 36. sırada olmak bir başarı olur gibi tamam mı tatliş
Hadi bakalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhkepekli ekmek tamamdır
yeşil çay tamamdır
yeşil elma tamamdır
yüksek motive tamamdır
başarma hırsı tamamdır
herşey tamam o zaman yarın uçuşa geçiyoruz ve allahın izniyle sz yi eziyoruz
muhahahaaa
lülülülülülü
Amanın sen elma yarışına başladığın kilonu yazıcaksın canımcım diğer diyetlerle verdiğin kiloları değil.Pelincecigim cok guzel dusunmussun ama su an ki kilolara gore siralamayi yapman gerekmezmiydi?
Ben su an 61 kilomla dokuzuncu siradayim kafamçokkarıştı
oyh yirimya bizim kaptanımız kadar şekeri var mııııııııı elma güzelleriiiiiiiiiopuyorumnanaktan
İnşallah canım kilo aldıysan sabah tarıl bildir herkes sabah tartılıyorrrrrrrrrrrrrrrrr tamam mı tatlılarcanlarım çok heycanlıyım inş hepimiz hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırız zemuszemus bende nasılsa rejime başlıyorum die bayramda ne bulduysam yedim :kedi: galiba kiloda aldım ama hepsi gitcek :lepi: arkadaşlar yemin etmiş.. bende yarın yeminle başlıcam tatlı pasta börek kesinlikle yok delikafadulden hepimiz incecik hatun olucaz herkese başarılarrrr.. :hooray:
şeker mürettebattan dünyalar tatlısı kaptanaaa.....şu anki kilolarımızla liste yaptımmmmmmzemuszemusbenim yarın sabahki kilom 105 deeldir pelincecikim99 la bayrama girdim çünkü
sabah ona bakılacak ..
keyifden dörtköşe olaciz inşallah zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?