iyi akşamlar kızlar ya ben bırseyı merak ettım özur dıleyerek soracagım amacım konuyu acmak degılde su ılk 1. sayfada yazan arkdas arkdası kılo vermıs falan fılan 3 ay ustune gormus tanıyamamıs odamı yalanmıs sadece bunu merak ettım :sm_confused:
yok hayatım ben zaten 3 hafadır elma dıyetındeyımılk hafta 5 kılo ıkıncı hafta 4 kılo ucuncu haftada 4 kılo verdım ama ne bıleyım arada canım sıkılıyor
sudecim ozaman sen streç sarmayı dene yada mekik çek biraz eve geldiğin gibi sızmakta şanslısın çünkü elmada akşamları zor geçşor ilk 3 gün :) bunuda desteğimizle geçeriz emin olunn yalnız liste yapıcam kızlarr öncesinde öle yapıodu diğer kızlar herkes kilosunu hedefini başladığı tarihi yazsınn 1 hafta sonra da tartılıp sonucunu yazıcazz yarışalım bakalım 1 haftada hanginmiz daha çok vericcezzz örneğin ben 61 kiloyum 05.11.2009 başlama tarihi 11.11.2009 da tartılıcamm hadi bakalım bekliorum listelicem hepinizi aurıca sonradan katılmak isteyenleride eklerimm istek üzerinee
ya ben motive olmak icin bahane ariorum yada senin sözlerin motive edio :) sevindirik oldum simdi ya :)hihoyyyt
tesekkur ederım canım bu sıteye balktıkca hevesım artıyor ben ılk kılo vermeden once verıdkten sonrakı hallerının resmını koyan arkdaslara bakıp baya gaza gelmıstım hep o sayfada yazıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?