Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar kızlar ya ben bırseyı merak ettım özur dıleyerek soracagım amacım konuyu acmak degılde su ılk 1. sayfada yazan arkdas arkdası kılo vermıs falan fılan 3 ay ustune gormus tanıyamamıs odamı yalanmıs sadece bunu merak ettım :sm_confused:

Bitterciko (05.11.2009)-----------Başlangıç:61------------------Hedef:52-------------ilk hafta:???
67den55e (05.11.2009)-----------Başlangıç:61------------------Hedef:55-------------ilk hafta:???
Yoyo (04.11.2009)----------Başlangıç:67------------------Hedef:52--------------ilk hafta:???

Ekledim cnmm sen bizden 1 gün önce tartılacaksınn :) hadi bakalımm bekliorum kızlarr yarışa katılmak isteyenler burayaaa zemuszemus

kızlar size bi kaç öneri diyetle ilgili
1.mümkünse sabah erken kalkıp kahvaltıdan önce ılıksu yada elmasirkeli iç 20 dk sonra kahvaltını yap
2.kahvaltı saatin 8 den geç olmasın
3.kahvaltıda mutlaka 2 dilim kepek ekmeği,peynir yada haftanın 3 günü haş.yumurta,domates,salatalık ve yeşil çay
4.saat 10 da bi elma
saat 12 de bi elma
saat 14 de bi elma
saat 16 da bi elma
saat 18 de bi elma
saat 20 de bi elma
birinci gün 1 kg elma aşağı yukarı 6 adet falan orta boysa
ikinci gün 1,5 kg ya bi saate 2 elma falan yada 2 yada 3 saat dilimine yarımşar elma ekle
üçün. gün 2 kg elma oda yaklaşık 8 -9 küçükse 10 adet falan yenilecek

arkadaşlar günde 4 yada 5 bardak yeşilçay şart soğuk,sıcak,ılık,buzlu farketmez
2.5 yada 3 lt su buda 12 sb suya eşit en son saat 8 de yemeye son
elmayı gün geçtikçe mide fazla almıyabilir ama unutmayın en az günde 6 adet yencek daha az yeyipte günü geçirirsen kg verme yavaşlar gece yatmadanda elmasirkeli ılıksu içiyorum ki faydası çok biliyorum bu size kalmış
valla yapabilene bide spor eklerse çıtır olmaması için hiçbir engeli yok helede yeni grup ki sizde gayret gördüm canlarım az hedefi olan bayrama kadar uzun hedefi olan yılbaşına kadar bu iş tamamdır hadi bakem kim tuttar bizi yahuuu yeterki isteyelim.....

tatlım ben fıransız kaldım konuya ne yalanlar varmışki merak ettim

aslıgül cnm yalan olayı bizi ilgilendirmez ben bu diyeti denedim 1 hafta bile olmadan 4 kiloya yakın verdim ve o şekil veren arkadaşlarda var sen ona buna bakma sen gel katıl bize 1 hafta dene ve gör :)

yok hayatım ben zaten 3 hafadır elma dıyetındeyım ılk hafta 5 kılo ıkıncı hafta 4 kılo ucuncu haftada 4 kılo verdım ama ne bıleyım arada canım sıkılıyor

arkadaşlar kendinizi etkilemeyin vereceğinize inanın ben verdim ilk defa yapmıorum bu dieti ve yapıpta kilo veren ne kadar kişi var

aslıgül cnm çok ii vermişinn tebriklerr benim cildim çok düzeldi yaptığım zaman sende ne gibi değisiklikler olduu

yok hayatım ben zaten 3 hafadır elma dıyetındeyım ılk hafta 5 kılo ıkıncı hafta 4 kılo ucuncu haftada 4 kılo verdım ama ne bıleyım arada canım sıkılıyor

aslıgül cnm sen zaten verdiğin kg olayı bitirmişsin yapıpta veremeyen hiç yok cnm burada yeterki istikrarlı ol bide uzun süre yapınca kg vermen durabilir yada azalabilir en kötüsü bu daha kötü kg vermeme ihtimali yok yaniiii

hayatım bı kere yuzun cok guzel oluyor gercı zaten guzelım ama cıldım guzellestı ve elma bılırısnızkı enerjı verıyor enerjı verıdgı ıcın sporlarımı daha enerjık ve hraketlı yapıyorukm ben her sabah spor salonun a gıdyorum sporla beraber verıyorum kılomu cunkı hızlı kılo verıdgım ıcın sarkmaları engellıyorm

evet melbor ama regl donemım yaklası nca zorlanıyorum ıste vucut vıtamın ıstıyor bırseyler ıstıyor ve hala olamadım gecen ay ıgne olmustum kemsıstı 3 gunde sımdı karın agrılarım var ufukta regl yok :lepi:

tesekkur ederım canım bu sıteye balktıkca hevesım artıyor ben ılk kılo vermeden once verıdkten sonrakı hallerının resmını koyan arkdaslara bakıp baya gaza gelmıstım hep o sayfada yazıyordum

BENIDE EKLE CNM HASTAYDIM ANCAK TOPARLANDIM ELMAYA DEVAM YARINMI BASLIYOR YARISSzemuszemus ANNEM ZORLA ISPANAK KAVURMASI YEDIRDI BANA:))):kedi:
SAKA BIYANA DEVAM BEN SABAH TARTILIP YAZSAM OLURMU SANIRIM 3GUN ARA VERDIM ÖYLE HAMUR İŞİ EKMEKTE YEMEDIM AMA ŞİŞİM BIRAZ YANI BU HAFTA BENDEN FAZLA GITMEZ REGL DÖNEMI YINEDE BURASI BANA ILHAM VERIYO IIKI VARSINIZ ARKADASLAR :1hug:YARIN BAŞLIYORUZ YAZCAM SANA KILOMU

cnm enj için eelmaları kbuklarıyla dilimle az tarçın serp bide 3 ceviz içi üzerine ekle ye öğle saati olabilir 12 yada 14 bak enj alırsın

tesekkur ederım canım bu sıteye balktıkca hevesım artıyor ben ılk kılo vermeden once verıdkten sonrakı hallerının resmını koyan arkdaslara bakıp baya gaza gelmıstım hep o sayfada yazıyordum

aynen cnm ya bende helal olsun demstm o an bi kısa süreli gaza gelmıstım kaydirigubbakcemile2 olayıda anlamadm gerci ama yalan sölems heralde bi insan bunu nie yaparki hem o kadar uğras zamanını harca derdi neymıs neyse ya biz verceğmiz kilocuklara bakalım ben bi verym boy boy fotolarımı koyiciim burayazemuszemus

Badem cnm kilonu ve hedefini yaz ekleyeyim kızlarr bademle beraber 4 kişimiyizz hadii kilonuzu ve hedefinizi yazın ekleyeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…