Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yaa sizin tarihlerle bizim günler karıştı eski elmacılar cumadan cumaya tartılıp kg yazıyorlardı şimdi sizin gün tarih uymayacak bizimkine ortak bi tarih ayarlıyalım ya siz cuma sabah tartılın ve kaç kg sanız o kg dan devam edin yarışa yada pazartesileri tartı günü olsun

evet sımdı ben han gı lısteye gırıyorum tartı gunumu degısyorum sanırım hangı gunler bı bunu yazsak aslında bırbırmıze gaz vererek super yaparız bunu aklımız yemgee gıttıkce gelıp sıteye bakalım hihihi

Bitterciko (05.11.2009)-----------Başlangıç:61------------------Hedef:52-------------ilk hafta:???
67den55e (05.11.2009)-----------Başlangıç:61------------------Hedef:55-------------ilk hafta:???
Yoyo (04.11.2009)----------Başlangıç:67------------------Hedef:52--------------ilk hafta:???

hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay yarıldım burda D:

SU STREC FILMI SARMAYA USENIYORUM GÖBEGIM VE ALT BACAGIMA :kedi:SARMALIYIM OFFFFFFFFFFFFFFF BUGUN CIKAMADIM FIRTINADAN:gitme:

aaa evet onudaa ekleyım ben spora gıderken strec sarıyorum belıme kalcama bastan asagı ter sucuk olıuyorum kıcım ıslandıkca esofmanım yani hıc bu kadar mutlu olacagımı dusunmezdım

kızlar önce tartı gününü pazartesi olsun diyenler yazsın bi ondan sonra bayrama kadar hedef belirliyoruz hedefede ulaşmak için birbirimize koçluk yapıyoruz seve seve yanınızdayım

yagmur camur bızı yıkabılırmı kızlar ılkokula gıdekrende ıslanıyorduk yapmayın özel arabamızmı vardı karda camurda okula gıderken zemuszemus

ya ben 3 haftadır pazartesı tartılıyorum öyle olsun haftanın başı hemde kılo verıdgımızı gordukmu daha cok gaza gelırız tum hafta boyunca cumadan sonra tatıl gunu denk gelıo boşlayabılır arkdaslar sonucta bırnevı nefıs terbıeysı bu

neyse kızlar ben kaçıorum size güzel bi akşam diliorum umarm cok acıkmam dua edn bana cokacimcoook yrn baslıycaklarada bol bol şanslar öptm hepiniziii

Kızlar pazartesı olsun ÇÜnkÜ dÜŞÜndÜm pazartesıne kadar yenı arkadaŞlar baya kg verırler ıyı olur motıve aÇısından veremesenız bıle yazınkı neyı nerde eksık yaptıĞınız yada kaÇamaklarınız Çıksın bızde yardımcı olalım pazartesı o zaman tartı gÜnÜ yanı ayın 10 kasım pekte manıdar bı gÜne denk geldı olsun kanımızda azım var nasılsa atamızı anarız o gÜn ve bayrama kadarkı yanı yaklaŞık 10 dan 28 kadar yanı 18 gÜn buda yaklaŞık en az 10 kg en fazla 15 kg eder kı ılk aŞama ıÇın yeterlı ondan sonra kalan arkadaŞlarla 31 aralık yanı yılbaŞına kadar devam zaten devam edenler artık hayatlarındakı gÖrmedıklerı kadar Çıtır manyak gÜzel hatunlar olacaklar yenı bır yıl yenı bır ben yıne gÜlecek bı zaman lazım hadı bakalım gÖze alanlar buraya hıı benden kurtuluŞ yok ona gÖre tacız ederım valla dıyetı asanları haberınız ola ÖptÜm

COK SEKERSIN YAA EVT GRUPLAR 10 KAISMDA BASLAR ILK GRUP 5GUN YAPSIN BAKALIM SONUCTA GUN SAYISI KADAR DIKKAT ETMEK VE DIYETE SADIK KALMAK ONEMLI 67 DEN 55 CNM YARIN BASLANSIN AMA 10 KASIMDA SONUC OLSUN DERIM BEN

MELBORCUM YAA BAYRAMA KADAR DÜŞMELIYIM BENklava:

tmm kızlar o zmn pazartesi tartılma günü olsun kimler katılacak tam olarak siz bildirin ben şimdi kaçıorum yemek vakti :) tekrar gelicem listeyi yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…