Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

olup biten derdin 8 kg içinmi sen günlük benimle yazış bak nasıl oluyosun bayrama

8 kg hayli verirsin merak etme cnm stres yok unutma mutsuzluk hormonu salgılıyorki buda kg vermemeni sağlıyor onun yerine açacağız müziği ohhh göbişler çalkala ohhh ohhh mutlu mutlu kuduracağız valla benim 1.5 yaşında kızım var onunla deli gibi göbek atıyoruz iyi geliyor dene bide çok terletiyor bak sana spor hadi bakam bademüm no panik yes diyet

AHH HAYATIM ASLINDA HEDEF DAHA BUYUK AMA BUNLAR EN ESKI KILOLAR OLUNCA CANIM SIKILMAYAklava: BASLADI ARTIK BUARADA SANA MSJ GÖNDERDIM

Evet yaa pazartesı 9 olsun ne fark eder kızlar kabızlık ıÇın form Çayları ıÇebılırsınız bılıyorsunuz kabızlık kg vermeyı zorlaŞtırıyor bıde Şey vardı okumuŞtum bı yerde hanı kolestrol ıÇın geceden cevız ıÇını suya ıslayıp sabah ıÇılıyor ya onun ıÇıne geceden 1 dıŞ sarımsak doĞrayıp ıÇmıŞ bırı sabah sarımsak ve cevızı yeyıp aÇ karnına Üzerınede suyunu ıÇmıŞ hem acayıp baĞırsak ÇalıŞtırıyormuŞ bıde bunu yapan adam 1 ayda tam 16 kg vermıŞ denemedım sabahları elmasırkesı ıÇıyorum dıye ama kafamda orda kalmadı deĞıl hanı ıŞe yarar mı dıye bı araŞtırın bakem sızde yatacakmı kafanıza

Melbor
aslıgÜl
badem82
bıtterÇıko
bıgudı
aslıgÜl
yoyo

baŞka ısım yazdırmak ıstıyen arkadaŞlar varsa saĞ eller havaya elmacılar buraya

kızlar beni unutmayın bende varım:çok üzgünüm: ikinci 6 günlük diyetime bende başlıyorum yarın.bugün itibariyle 65 kiloyum.regli haftam ama olsun napalım diyete devam yılmak yoookzemuszemus.

canım ya ben denedım sarımsak ve cevız olmadı kolestrole yardımı olmustur muhakkak ınanıyorum cevızın öle bı etkısı var kanıtlanmıs ama suyunu ıcmıyorum artık ballı sırkelı su da ıctım ben denemedıgım sey kalmadı yanı ;:)sımdı cevız yıyorum sabah kahvaltıda genelde cok saglıklık bısı suyu olmasada cevız yemeyı bırakma:1hug:

MELBOR
aslıgÜl
badem82
bıtterÇıko
bıgudı
aslıgÜl
yoyo
67 DEN 55
TATLıŞ
BERRANURUM
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

baŞka ısım yazdırmak ıstıyen arkadaŞlar varsa saĞ eller havaya elmacılar buraya

KIZLAR PAZARTESı BU LıSTEDEKı ARKADAŞLAR SABAH AÇ KARNINA TARTILSIN VE KAÇ KG OLDUKLARINI VE BOYLARINI YAZSINLAR

Son düzenleme:
kızlar beni unutmayın bende varım:çok üzgünüm: ikinci 6 günlük diyetime bende başlıyorum yarın.bugün itibariyle 65 kiloyum.regli haftam ama olsun napalım diyete devam yılmak yoookzemuszemus.

ben daha olamadım offfffff:'( Allahım ne olur bıran önce olmak ıstıyorum rahatlamak ıstıyorum sısıtım gerıldım:Saruboceq:

benıde ekleyın kızlar ben dün başladım diyete bygun ikinci günüm 77 kıo ile başladım pazartesi tartılalım inş verces hep birlikte bademcim senle kilomuz aynı bakalım hangimiz daha cok vercezkaydirigubbakcemile5

ölçtü kociş 1,58 mişim kiloda basıyo tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ne kadar zmaandır diyettesin

ölçtü kociş 1,58 mişim kiloda basıyo tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ne kadar zmaandır diyettesin

sekercım ne sen sor ne ben sölıyum ben 3.5 ay dıyetısyene gıttımhihoyyyt son 2haftadır elma dıyetundeyyım haftasonu ara vedım rahatsızolandım:bbo: dunle bugun tekrar basladım ama bu hafta regl olcam ınsallah çok şiştım ve gerıldım sorma:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…