tmm kızlar o zmn pazartesi tartılma günü olsun kimler katılacak tam olarak siz bildirin ben şimdi kaçıorum yemek vakti :) tekrar gelicem listeyi yaparım ben
cok sekersın yaa evt gruplar 10 kaısmda baslar ılk grup 5gun yapsın bakalım sonucta gun sayısı kadar dıkkat etmek ve dıyete sadık kalmak onemlı 67 den 55 cnm yarın baslansın ama 10 kasımda sonuc olsun derım ben
melborcum yaa bayrama kadar düşmelıyım benklava:
olup biten derdin 8 kg içinmi sen günlük benimle yazış bak nasıl oluyosun bayrama
8 kg hayli verirsin merak etme cnm stres yok unutma mutsuzluk hormonu salgılıyorki buda kg vermemeni sağlıyor onun yerine açacağız müziği ohhh göbişler çalkala ohhh ohhh mutlu mutlu kuduracağız valla benim 1.5 yaşında kızım var onunla deli gibi göbek atıyoruz iyi geliyor dene bide çok terletiyor bak sana spor hadi bakam bademüm no panik yes diyet
tmm kızlar o zmn pazartesi tartılma günü olsun kimler katılacak tam olarak siz bildirin ben şimdi kaçıorum yemek vakti :) tekrar gelicem listeyi yaparım ben
Evet yaa pazartesİ 9 olsun ne fark eder kızlar kabızlık İÇİn form Çayları İÇebİlİrsİnİz bİlİyorsunuz kabızlık kg vermeyİ zorlaŞtırıyor bİde Şey vardı okumuŞtum bİ yerde hanİ kolestrol İÇİn geceden cevİz İÇİnİ suya ıslayıp sabah İÇİlİyor ya onun İÇİne geceden 1 dİŞ sarımsak doĞrayıp İÇmİŞ bİrİ sabah sarımsak ve cevİzİ yeyİp aÇ karnına Üzerİnede suyunu İÇmİŞ hem acayİp baĞırsak ÇalıŞtırıyormuŞ bİde bunu yapan adam 1 ayda tam 16 kg vermİŞ denemedİm sabahları elmasİrkesİ İÇİyorum dİye ama kafamda orda kalmadı deĞİl hanİ İŞe yarar mı dİye bİ araŞtırın bakem sİzde yatacakmı kafanıza
kızlar beni unutmayın bende varım:çok üzgünüm: ikinci 6 günlük diyetime bende başlıyorum yarın.bugün itibariyle 65 kiloyum.regli haftam ama olsun napalım diyete devam yılmak yoookzemuszemus.
Melbor
aslıgÜl
badem82
bİtterÇİko
bİgudİ
aslıgÜl
yoyo
67 DEN 55
TATLİŞ
BERRANURUM
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
baŞka İsİm yazdırmak İstİyen arkadaŞlar varsa saĞ eller havaya elmacılar buraya
tatlım önemlı olduguna ınandıgım bır uyarı yapmak ıstıyorum ben gecen hafta yarısmacıları sıtenınde gazabına ugradık ama sonucları yamada gecıkmeler oldu buna dıkkat edelım motıvasyon ıcın baslangıc kadar sonucta önemlı bu hafta çok umutlu degılım ama yınede sızın destegınız önemlı:1hug:
benıde ekleyın kızlar ben dün başladım diyete bygun ikinci günüm 77 kıo ile başladım pazartesi tartılalım inş verces hep birlikte bademcim senle kilomuz aynı bakalım hangimiz daha cok vercezkaydirigubbakcemile5
sorma:gitme:kısayımm accık 1,56 filan anca yanii sen canım
ölçtü kociş 1,58 mişim kiloda basıyo tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ne kadar zmaandır diyettesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?