Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benim de 2.5yaşını 2ay geçen bir oğlum var dediğini yaptırana kadar insanı rahat bırakmıyo şimgi de cailou bitti diye ağlıyo

benim de 2.5yaşını 2ay geçen bir oğlum var dediğini yaptırana kadar insanı rahat bırakmıyo şimgi de cailou bitti diye ağlıyo

allah bağişlasın cnm bizimkiyle aynı ozamn b bizm ufaklıkta akşama kadar yumurcak tv izliyor bitincede aglıyor aynı çocuklar valla . ben bile ezberledim artık. reklamlarda bile değiştiremiyoruz. bide adanalıya bayılıyo başka hiçbişey izlemez. opuyorumnanaktan

kizlar nasil gidiyor gün :roflol: ben cikiyorum az disariya, hava yagisli gerci mirmirmirmir elma almaliyim yarin ve pazar icin kaydirigubbakcemile3 görüsmek dilegi ile opuyorumnanaktan

kizlar nasil gidiyor gün :roflol: ben cikiyorum az disariya, hava yagisli gerci mirmirmirmir elma almaliyim yarin ve pazar icin kaydirigubbakcemile3 görüsmek dilegi ile opuyorumnanaktan

al tabi cnm aman dikkat et ama hava kötüyse dün ben çok kötü ıslandımmafoldumbenkaydirigubbakcemile5 görüşürüz kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçıyorum evime gidiyorum artık2 gün tatilim sositososito ama fırsat buldukca evde açarım görüşüğrüz byybyby öptüm hepinizi iyiyki varsınız kızlarkaydirigubbakcemile3

herkeslergidiyrrr bende kızıma yogurdunu yedirdim uykusunu getirir inşallah
şimdi ytırıcm bakalım uyursa :)
gidenler kendinize iyi bakın fıstıklar görüşürüz akşama gelin

evet cnm ya güne döndü en azından bırda oyalanıyoruzda kaçamak yapamıyoruz sen ugramıyosun fazla bacım kaçamak yapmıyosun dimiklava:

misaifirmiz vardı tatlm fırsat buldukca bakıorum işte
itiraf ediorummmm dün tatlı istegmı bastrdm ama bugun beceremedm tam üstüne halamda kek tapmıs browni tarzı bişi dayanamadm 1 dilimcik yedm :kedi: ama vala kendime geldm gözüm acıldı bi anda

geldimmm bugün yediklerimi sayıyım sabh 2 kuck bardak yarım yagalı sut 1.5 paket mavi yeşil bıskuvı öğlen 2 hurma 2 elma 2 bardak yesıl cay ıkındı elma 1 saat yürüyüş yürüş dönüşü elma 17.45 ıtabrıyle 4 kasık yogurtlu ıspanak 2 kasık sehrıye pilavı 2 kuşbaşı et portakal yerim elama cayım 500 mekik yarım saat bel hareketi çokmu yemişim acep

cok gec oldu ama hos bulduk opuyorumnanaktan baslangıc kılom 80 simdiki 75 hedef kılom 65 kızımdan dolayı sık sık bakamıyom tesekkur

kızlarrr ben ftmglgncgl, nikimin değişmesi için talepte bulundum ama hala değişime uğramadı, bende yeniden üye olduum, bilginizeeeeeopuyorumnanaktan

ekmeksiz yersen bişey olmaz canım ya bişeylerdende vitamin almamız lazım
mevsimde grip mevsimi sağlıklı beslenelim zemuszemus

yiyeyim o zaman biraz canım çekti yaa, gündüz zaten birşey yemedim kahvaltı 4 elma vede 2 tane galete dışında kaydirigubbakcemile3

yiyeyim o zaman biraz canım çekti yaa, gündüz zaten birşey yemedim kahvaltı 4 elma vede 2 tane galete dışında kaydirigubbakcemile3

ye canım bende sabah öglen akşamı birlikte yedim öylede kaldım biraz açım ama yiyesimde gelmiyo tek başıma zaten yeme hevesim olmuyo belki bi portakalla falan kandırırım midemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…