Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar kızıma muzlu muhallebi yaptım çok güzel koktu yaaa
giden iştahım geri geldi sankiiiiiiiii akannehir

canım benim zaten senn iştah nasıl bişeyse sadece elmayı görünce gidiyor akannehir. :dance: aminn cnm bende evlennce ilk işim cocuk yapmak olucak hemde ikiz istiyorum inşallah allah herkezin gönlüne göre verr :Saruboceq:

büşra yemek yok bak döverim şehnaza söylerim
yemedim valla canım kızım yarım kase yedi gerisini gittim hemen döktüm kendimede form bisküvi aldım geldim

heheh sorma yaaa bi geliyo iştah bir gidiyor ama durdurdum
canım bende hep ikiz isterdim biaradan çıkarlar dahada yapmam derdim
ama yok yaaa şimdi diyorumki ben bitaneyle zor başa çıkıyorum ikiz inasnın ömrünü çürütür

birini uyutursun diğeri ağlar bu sefer başlarlar birlikte ağlamaya:)))

ikisi birden acıkıp ikisinin altını birden değişmek gerekirse aynı anda gaz sancıları tutarsa aboooo
valla özellikle ilk 4 ay çok zordu 3 saatte bir altını değiştir srekli acıkır bide sütüm yetmiyodu hergun tek başıma yıkıyodum akşam üstüde 5 te gaz sancısı başlıyorduu 8 9a kadar düşünün halimi birde 2 tane olsalardı ooowww

olsun kız ben uğrasırım benim ikiz çocuklarım olsun beraber büyütürüz olmazmı nkaçtane teyzesi olcak faydanızı görmicekmiyim saçınızı yolarım valla..

büşracım senn kızda baya nazlıymış ya benim yiğenim var 2.5 yasında 6 ay çocugun sesini bile duymadık hiç ağlamazdı 1 yasına kadar usluydu ama şimdi 1 dk yerinde oturamıyor üzerini bile bağira çağıra değiştiriyorum valla halacım 2dk otursana diyorum kurt kaynıyo halacım diyo görseniz eve gidince bana ii spor yaptırıyor bana kaydirigubbakcemile2

yaa canım gazlı bebek büyütmek çok zor az önce bile bagırdı çagırdı mamasını içmedi
muhallebisini çıkartırken 10 dk habbire gaz çıkardı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
düşün 7 aylık olduk ama hala gaz sıkıntısı yaşıyoruz malesef diş sorunuda başladı şimdik

çok teşekkür ederim kızlar inşallh ogünleri hepberaber görürüz kaydirigubbakcemile3 büşracım seni anlıyorum canım dişleri çıkarken gerçekten çok zor olur yaaa ateş- sürekli ağlama bide çok zayıflıyorlarya yiğenimin tombiştombiş olan heryeri erimişti şidide diş çıkarcakmış zayıflamaya başladı hiçbişey yemiyo ama sennki daha kötüdür şimdi allh kolaylık versin en haff sekilde atlatır inşallh

offf allah kolaylık versin hemencik büyüsün

canım ya büyüyüncede dertleride büyüyor önceleri gazdı- dişti falan sonra hiçdurmadan soru soruyolar- ve hiçdurmadan konusuyorlar ve çok yaramaz oluyorlar inn dert bitmiyor hergün evde bişey kırıyor. bişeyler yıkanmak zorunda kalıyor benim çocugum yok ama yiğenim annesi çalıştıgı için bizde kalıyor bebekliğindeb beri beraberdik her anını biliyorum kızlar onun içinkaydirigubbakcemile3 ama bana sarılınca herseyi unutuyorum:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…