kızlar kızıma muzlu muhallebi yaptım çok güzel koktu yaaa
giden iştahım geri geldi sankiiiiiiiii akannehir
yemedim valla canım kızım yarım kase yedi gerisini gittim hemen döktüm kendimede form bisküvi aldım geldimbüşra yemek yok bak döverim şehnaza söylerim
canım benim zaten senn iştah nasıl bişeyse sadece elmayı görünce gidiyor akannehir. :dance: aminn cnm bende evlennce ilk işim cocuk yapmak olucak hemde ikiz istiyorum inşallah allah herkezin gönlüne göre verr :Saruboceq:
birini uyutursun diğeri ağlar bu sefer başlarlar birlikte ağlamaya:)))
ikisi birden acıkıp ikisinin altını birden değişmek gerekirseaynı anda gaz sancıları tutarsa aboooo
valla özellikle ilk 4 ay çok zordu 3 saatte bir altını değiştir srekli acıkır bide sütüm yetmiyodu hergun tek başıma yıkıyodum akşam üstüde 5 te gaz sancısı başlıyorduu 8 9a kadar düşünün halimi birde 2 tane olsalardı ooowww
olsun kız ben uğrasırım benim ikiz çocuklarım olsun beraber büyütürüz olmazmı nkaçtane teyzesi olcak faydanızı görmicekmiyim saçınızı yolarım valla..
büşracım senn kızda baya nazlıymış ya benim yiğenim var 2.5 yasında 6 ay çocugun sesini bile duymadık hiç ağlamazdı 1 yasına kadar usluydu ama şimdi 1 dk yerinde oturamıyor üzerini bile bağira çağıra değiştiriyorum valla halacım 2dk otursana diyorum kurt kaynıyo halacım diyo görseniz eve gidince bana ii spor yaptırıyor bana kaydirigubbakcemile2
offf allah kolaylık versin hemencik büyüsün
valla canım anneside ondan korkuyor zaten annem tv açıyor çocugun peşinde koşara zorla yediriyor yemgemde obez olacak cocuk diye söyleniyorkaydirigubbakcemile3aman dikkat et şimdiden çok yemesinki bizim gibi olmasın
ay valla güne cevirmişsiniz burayıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?