Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım kusura bakma ama oda saçmalamış artık lohusa kadına söylenecek lafmı bu lmaz:sanki kendisi doğurunca herşey bianda gitdi 36 beden kalıverdi hayal alemindemi yasıyor klava:

valla kızlar şunu unutmayın dogum yaptıgınızda anneniz ve eşinizden başka kimse sizi anlamıyor
ve o anda herşey birden değişiyr birden diger herkes sizden daha logusa oluyor
o süreç çok değişik tarifsiz bir süreç yaşamadan anlaşılmıyor
inşallah sizler o süreci çok çok güzel geçirirsiniz
burda dogum sonrası sorunları okudugumda bu konuda yanlız olmadıgımı her 10 kadından 9nun bunu yaşadıgını farkettim
ama bende bu kilocuklardan kurturulum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

kesinlikle hiç sevmiyorum, kullanışlımı kurutucu bende düşünüyorum ya , gerçekten ciddi sorunum çamaşırr, çocuk olun psikolaga ihtiyaç duyarım muhtemelen kaydirigubbakcemile3

aynen canım hamilelikte çok zor çalışmak gerçi benimki çok zor geçti değil çalışmak adım zor atıyordum :)))

aynen canım hamilelikte çok zor çalışmak gerçi benimki çok zor geçti değil çalışmak adım zor atıyordum :)))

ya, birde çalışsan eziyet başka birşey değil, ben sadece kendim için değil iş verenede yazık hamile hamile girsem işe , gelecek aylar nasıl olacağım bi haberim, midemmi bulanır , düşük riski mi olur(Allah kimseye yaşatmasın)vs sonra çık, iş yerinede yazık olur yani

kıyamm cnım yaa ama kızını kucagına alınca :ecrin_bebek:bütün acılarını unutmuşsundur ama dimi. yerim ben onu ya inn çocukları okadar çok seviyorumki anlatamm

kesinlikle hiç sevmiyorum, kullanışlımı kurutucu bende düşünüyorum ya , gerçekten ciddi sorunum çamaşırr, çocuk olun psikolaga ihtiyaç duyarım muhtemelen kaydirigubbakcemile3

evet canim cok kullaisli ama tabi sonr akuruyan camasrlari katlama ve ütü kaliyo bide ütü yapan mike cikca hic fena olmaz kikikaydirigubbakcemile3

benim en büyük hayalim katlanıp cebe konan araba:))ve ütü makinesi ama öyle böyle değil sen içine atcan o bilicek hepsini ütülüycek katlıycak:)))hatta askılarıda koycan makinaya askıya asıp öyle çıkarıcak biz sadece dolaba asıcaz:)))9öyle olsada off dolaba asma makinasıda çıksa deriz bizzzz:)))))

kıyamm cnım yaa ama kızını kucagına alınca :ecrin_bebek:bütün acılarını unutmuşsundur ama dimi. yerim ben onu ya inn çocukları okadar çok seviyorumki anlatamm
inşallah Rabbim sanada tatlı bir bebiş nasip eder canım
acılarımı unutacak vaktim olmadı tatlım sonra anlatırım :S

ayy bu cocuk deli etdi beni yaa offffffffffffffffffffffffffff

bu çocuklar kudurma vakti aynı heralde canım kızımda hiç yapmadıgı şeyi yapıyo mamasını içmiyor ve bagırıp duruyor :sinifsinif:

kizlar ben sub oglani uyutayim geleyim oki
lisdeyide basdan yazayim güzelcene haydi öptüm
kilo bildirecekler bildirsin lütfen

aynen canım doymayız teknolojiye biz
amaaa kızlar o işleride makine yaparsa biz iyice şişeriz söylemesi benden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

beni göğüslerim çok kilolu gösteriyor onları da inşallah 15 tatilde halletcez kiloları da verdim mi fıstık gibi olurum inşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…