a ahh! afedersin ama yuh demek istiyoruuumm, çok muhterem kayınvalideciğineekaydirigubbakcemile3 ona çaktırmadan yap diyetini bence ve şaşırsın, ne yazıkkı biz karadenizlilerde arada düşünmeden kırıcı konuşan büyüklerimiz oluyor, hassas dönemlerimizde bile
canım kusura bakma ama oda saçmalamış artık lohusa kadına söylenecek lafmı bulmaz:sanki kendisi doğurunca herşey bianda gitdi 36 beden kalıverdi hayal alemindemi yasıyor klava:
nie acaba ya benimde yedikce yiyesim geliyo
bide su cok yiiypde incecik kaliyolarya hayretim sasiyo hep öyle olmak isdemisimdr
ay ayni canim gerci bende kurutma makinasi da var ama onu her zamn kullanmiyorum
oglanin odasi camasrlik gibi o askiler bendede hic bosalmiyo bak simdi makina da biti kim asicak o camasrlari off hic sevmiyorm su camasrisini yaamafoldumben
aman temizlik halledilir bir şekilde ama kızın büyümeden hiiç düşünme bilee, ben hamile olsaydım dahi hiç çalışmak istemezdim , şimdide evde bunaldım ondan istiyorum. öncelikli onlar, ev işlerinde takılma ya sen çocuklu bir annesin kolay değil herşeye yetişmek, sonra olan sağlığımıza oluyor
aynen canım hamilelikte çok zor çalışmak gerçi benimki çok zor geçti değil çalışmak adım zor atıyordum :)))
aynen canım hamilelikte çok zor çalışmak gerçi benimki çok zor geçti değil çalışmak adım zor atıyordum :)))
evet fatmagül bencede şimdi girme bebek istiyosan hiç uğraşma yani gir çık yapma
kesinlikle hiç sevmiyorum, kullanışlımı kurutucu bende düşünüyorum ya , gerçekten ciddi sorunum çamaşırr, çocuk olun psikolaga ihtiyaç duyarım muhtemelen kaydirigubbakcemile3
inşallah Rabbim sanada tatlı bir bebiş nasip eder canımkıyamm cnım yaa ama kızını kucagına alınca :ecrin_bebek:bütün acılarını unutmuşsundur ama dimi.yerim ben onu ya inn çocukları okadar çok seviyorumki anlatamm
ayy bu cocuk deli etdi beni yaa offffffffffffffffffffffffffff
benim en büyük hayalim katlanıp cebe konan araba:))ve ütü makinesi ama öyle böyle değil sen içine atcan o bilicek hepsini ütülüycek katlıycak:)))hatta askılarıda koycan makinaya askıya asıp öyle çıkarıcak biz sadece dolaba asıcaz:)))9öyle olsada off dolaba asma makinasıda çıksa deriz bizzzz:)))))
polly zor deme bende 76 kiloydum şimdi 65 oldum verirsin yani inan ve iste yater:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?