Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Allah anali babali büyütsün hanimlar bebelerinizi :hulya:

ya bisi merak ediyorum, buraya erkek girmiyormu :roflol: gizli gizli giriyorlardir kesinnnn klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

arkadaslar merhaba bende araniza katilmak istiyorum 1 aydir diyetteyim 68.5 kilodan 63e dustum isvec diyeti felan yaptim 1 haftadir ara vermistim hemen 64 olmusum sizce elma diyetiyle 2 haftada nekadar verebilirim yazarmisiniz lutfen iki hafta sora nisanlima gidicemkaydirigubbakcemile3 lutfen yazinnnn...

hosgeldin asi_pericim aramiza a.s. insallah istedigin kiloya ulasirsin :Saruboceq: bende dünden beridir bu diyeti yapiyorum, o yüzden ne kadar verirsin veremezsin tam birsey diyemem :1rolleyes: Ben sunada inaniyorum, her insanin metabolizmasi farkli calisiyor , bünyeden bünyeye farkliliklar gösterecektir...ben bir hevesle basladim bu diyete, hayatimda hatta bir ILK :kedi: insallah ve insallah Allah' inda izniyle kilo vermek istiyorum artik :gitme:

demedi deme o günleri daha çoook arıycan tatlım

haklisn valla herkes öyle diyo

Allah anali babali büyütsün hanimlar bebelerinizi :hulya:

saol canim darisi basiniza

ya bisi merak ediyorum, buraya erkek girmiyormu :roflol: gizli gizli giriyorlardir kesinnnn klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

bilmiyorum ama bu erkeklern isin belli olmaz beli gizlice üye oluyodrlar ama anlasldigi zamn hemn postalaniyolar

eşimi hem okuttum hem askerliğini yaptırdım

ohh ne güzel

şehnazın oğlu yine rahat vermiyo galiba iyi oldu ya açlığımı unuttum kızlar

uyutdum gine yaramazi artik rahatzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canim snei de eklyorum hemncek lisdeye
bu arad 2 haftada ne kadar kilo veririm demisin ama her insanin metobolizmasi farkli mesela ben ilk basladiigmda ilk hafta 4 kilo vermisdim ama bazi arkadaslar 2 vermisdi 3 vermisdi kimi 5 vermisdi yani bu insnain bünyesine bagli ondan net bisi diyemeyiz hic birimiz canim ama sen yap diyeti veriisin mutlaka

asi-peri lisdeye eklenmek isdiyosan eger hedef kilonuda yazda ekliyim canim

cnm benim hedefim 55 suan 64 kiloyum 68.5 baslamistim ins veririm valla cok istiyorum yurtdisinda yasiorum 2 hafta sora istanbuldayim 60 yada 59 olsam ne mutlu bana ins veririm bu diyetle neler yapmam gerektigini kisa bi ozetlermisin zahmet olmassa saol cnm bnm...

Kizlar ya bana pilates videosu lazim :uhm: ebru salliyla pilates i öven cok var...nasil bulabilirim , indirebilecegim bir site filan biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…