polly allah bağışlasın tatlım
ne güzel erken yaşta anne olmuşsun
appelim sana
arkadaslar lutfen yazinnn bu diyetle nekadar zamanda nekadar kilo verilir yaklasik bekliorum ccevaplarinizi...
arkadaslar merhaba bende araniza katilmak istiyorum 1 aydir diyetteyim 68.5 kilodan 63e dustum isvec diyeti felan yaptim 1 haftadir ara vermistim hemen 64 olmusum sizce elma diyetiyle 2 haftada nekadar verebilirim yazarmisiniz lutfen iki hafta sora nisanlima gidicemkaydirigubbakcemile3 lutfen yazinnnn...
demedi deme o günleri daha çoook arıycan tatlım
Allah anali babali büyütsün hanimlar bebelerinizi :hulya:
saol canim darisi basiniza
ya bisi merak ediyorum, buraya erkek girmiyormu :roflol: gizli gizli giriyorlardir kesinnnnklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
eşimi hem okuttum hem askerliğini yaptırdım
şehnazın oğlu yine rahat vermiyo galiba iyi oldu ya açlığımı unuttum kızlar
arkadaslar merhaba bende araniza katilmak istiyorum 1 aydir diyetteyim 68.5 kilodan 63e dustum isvec diyeti felan yaptim 1 haftadir ara vermistim hemen 64 olmusum sizce elma diyetiyle 2 haftada nekadar verebilirim yazarmisiniz lutfen iki hafta sora nisanlima gidicemkaydirigubbakcemile3 lutfen yazinnnn...
ben aslında yeniyim bugün geveziliğim tuttu
gözlerim şaşı olmaya başladı bilgisayara bakmaktan biraz dinleneyim ben kızlar hepinizi öptüm:teytey:
gözlerim şaşı olmaya başladı bilgisayara bakmaktan biraz dinleneyim ben kızlar hepinizi öptüm:teytey:
asi-peri lisdeye eklenmek isdiyosan eger hedef kilonuda yazda ekliyim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?