Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

nickiniz (baslangic kilo-ve ideal kilo)
sehnaz (73-45)
Burcum24 (80-57)
dtcucu (98-70)
BsRNzM (76.5-65)
Shem (65-55)
yoyo (65-52)
Alinda (74.3-60)
DiLeMmM (63.5-52)
gul1984 (68-67-52)
umran80 (76-67-58)
fatos4233 (70-60)
tugbaozlu (76-60)
Polly (76-60)
cimcime50 (54.4-50)
aaayyy (80-75-65)
asi_peri (64-55)

cnm dietin özü
sabahlari normal kahvalti yapiyosun
sonrada her 2 saatde bi elma yiyosun
bu dur ama ben bu seferki dietde 1 gün ayni böl uygulucm sonra ki gün se öglenleri balik yada sebze yemegi yicem
ins hedefine sende ulasirsin tatlimopuyorumnanaktan

kizlar oglum uyandi acikdi onu doyurayim gelicmkaydirigubbakcemile2

tmm cnm çokkk saolll

oglum mamasini yedi ama hala viziriyo kafayi yicem
babasida oturmus playstation oynuyo
bend ebirazdan gidip lesliyi yapicam

oglum mamasini yedi ama hala viziriyo kafayi yicem
babasida oturmus playstation oynuyo
bend ebirazdan gidip lesliyi yapicam

leslie ile yürüdüm bende ya ne güzelmis, biraz zorlandim ama alisirim zamanla hihoyyyt ve birde cok konusuyor yaw, ingilizce zaten anlamiyorumdelikafadulden bi dahakine kisacam sesini acacam Tarkanimi ohhhhh :dance::dance::dance: hehehee sende oyna kiz playstation ne güzel :roflol:

kızlar su nivea body seysini nerden indiriosunz nerden denedysem link hatalı cıkıo

ebru salli ile pilates i indiriyorum ben su an istersen sayet onun linklerini verebilirim yoyocum :1rolleyes:

ay o kadına zıtım zaten incecik bişi sinir edio beni ona baktıkca spor fln yapamam ben tv de izlerdim onun prog. fıtık olurdum kalsn cicim saol spor hayatıma baslamadan noktalamak istemıorum zemuszemus

ay o kadına zıtım zaten incecik bişi sinir edio beni ona baktıkca spor fln yapamam ben tv de izlerdim onun prog. fıtık olurdum kalsn cicim saol spor hayatıma baslamadan noktalamak istemıorum zemuszemus

aa kiz korkutma beni simdi :roflol: iyi iste o incecik ,inat ederiz bizde onun gibi olmaya kaydirigubbakcemile3 ben izlemedim görmedim daha , bakalim nasilmis... a.s

Kızlaaar kahvaltı yapıp da 2 saatte bi elma yiyenler kaç kg verdiniz 1 hafta yapıp da kilo verenler yazabilirmi? el-cevappdelikafaduldendelikafadulden

Kızlaaar kahvaltı yapıp da 2 saatte bi elma yiyenler kaç kg verdiniz 1 hafta yapıp da kilo verenler yazabilirmi? el-cevappdelikafaduldendelikafadulden

ben ilk elma diyetine basladigimda harfiyen uymusdum ve 4 kilo vermisdim
ama bu bünyeden bünyeye degisiyo
kimi arkadasim 3 kilo kimisde 5 vermisdi

kahvaltıyı yaparak verdiniz ama değilmi?kahvaltısız dayanılması çok zor olur sanırım..
neler yediniz mesela kahvaltıda?hiç kaçamak yaptınızmı?spor varmıydı?

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 56 kiloyum boyumda 1.60 elma diyetine bu gün başladım ama sabah bi poğaça yedim kahvaltıda gece yemediğim için çok acıkmıştım inş bşey olmaz. neyse güne elma diyetiyle devam edicem başka hiç bişey yemicem poğaça yedim sonrada pişşman oldum

AA psikolojimi bozdun sen neyine kilo veriyon bizler ne yapalım ölelim bari tatlım

şehnaaaaz burcuuum hadi yataktan kalkın bakalım uyuşukluk yapmayın kızlar ben bugün oğlumun öğretmenine oturmaya gidiyorum bana dua edin inşallah şeytan yoklamaz beni yanıma elma alsam garip kaçar dimi en iyisi ben çayımı yanıma alayım akşama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…