Kizlar ya bana pilates videosu lazim :uhm: ebru salliyla pilates i öven cok var...nasil bulabilirim , indirebilecegim bir site filan biliyormusunuz
cnm benim hedefim 55 suan 64 kiloyum 68.5 baslamistim ins veririm valla cok istiyorum yurtdisinda yasiorum 2 hafta sora istanbuldayim 60 yada 59 olsam ne mutlu bana ins veririm bu diyetle neler yapmam gerektigini kisa bi ozetlermisin zahmet olmassa saol cnm bnm...
cnm dietin özü
sabahlari normal kahvalti yapiyosun
sonrada her 2 saatde bi elma yiyosun
bu dur ama ben bu seferki dietde 1 gün ayni böl uygulucm sonra ki gün se öglenleri balik yada sebze yemegi yicem
ins hedefine sende ulasirsin tatlimopuyorumnanaktan
kizlar oglum uyandi acikdi onu doyurayim gelicmkaydirigubbakcemile2
cnm ben nivea bodynin egzersiz cdsini indirdim 40 dk felan suruo cok faydali oldu bana acayip terletio netten ona bak istersen..
oglum mamasini yedi ama hala viziriyo kafayi yicem
babasida oturmus playstation oynuyo
bend ebirazdan gidip lesliyi yapicam
kızlar su nivea body seysini nerden indiriosunz nerden denedysem link hatalı cıkıo
ay o kadına zıtım zaten incecik bişi sinir edio beni ona baktıkca spor fln yapamam ben tv de izlerdim onun prog. fıtık olurdum kalsn cicim saol spor hayatıma baslamadan noktalamak istemıorum zemuszemus
alinda canim ben sesini kisiyorum tamamen
sonra mp3 ümü aviyorum takiyorum kulakligimi ohhh
yapiyorum sporumu
Kızlaaar kahvaltı yapıp da 2 saatte bi elma yiyenler kaç kg verdiniz 1 hafta yapıp da kilo verenler yazabilirmi? el-cevappdelikafaduldendelikafadulden
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 56 kiloyum boyumda 1.60 elma diyetine bu gün başladım ama sabah bi poğaça yedim kahvaltıda gece yemediğim için çok acıkmıştım inş bşey olmaz. neyse güne elma diyetiyle devam edicem başka hiç bişey yemicem poğaça yedim sonrada pişşman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?