Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

şakasına takıldım tatlım ablam zayıf olduğu halde beni gaza getirmek için kilo aldım rejim yapmam gerekiyo diyo bi an aklım o geldi de

Günaydin Elmacilarrrrrrrrr opuyorumnanaktan saat 12 yi gecirdim yine, yeni kalktim sayilir, kahvaltimi edecem kaydirigubbakcemile3

merhaba tofyy hosgeldin aramiza a.s. istersen verirsin canim, fakat senin kilon cok degil boyuna göre, neyine vereceksin kuzum kaydirigubbakcemile3 zayiflardada var bu psikoloji ya kafayi yedirtiyor insana kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bende aranıza katılıyorumopuyorumnanaktan 78 kiloile başlıyorum bakalım ne kadar verebilecem

Merhaba pinatnaz sende hosgeldin a.s. verirsin verirsin, bak millet nasil vermis güzelim kaydirigubbakcemile3 bizde burada motive oluyoruz birbirimizle iste zemuszemus

tünaydınn
sonunda 75 gordum tartıda
sabah sıkı kahvaltı ettim
buyuk bır bardak süt,1.5 dilim kepekli light ekmek,4 zeytin bir haşlanmış yumurta 5 tane limonlu bisküvi ,küçük peynir

takılma bana insan zayıf ta olsa 1-2 kilo alınca rahatsız oluyo o günleri ben de yaşamıştım mazide kaldı ama

yok cnm şaka yaptını anladım ama diyete başladım bakalım ne olacak ben sürdürememekten korkuyorum kilolu deilim ama göğüslerim büyük biraz o da beni kilolu gösteriyor sinir oluyorum ya :gitme::gitme:

evet kilolu deilim ama balık etliyim işte yaza kadar biraz veriyim zayıf oluyum diyorum bende ama iktidarsızım tutamıyorum kendimi bu gün başlıyorum diyete yarın bırakıyorum ya göğüslerim var biraz onlar beni kilolu gösteriyor yazında ince kıyafetler giyince daha kilolu görünüyor insan o yüzden yaz olmadan biraz zayıflamalıyım göğüslerimden de veririm belki:gitme:

selam kızlaarrr , bugün biraz kahvaltıda kaçamak yaptımm krep yedim kıymalı. o yüzden bugün yürüyüş yapacağım dışarıda ve elma dışında birşey yemeyeceğiim kızın banaa çok ayıp ettimm hazırlanıp dört gibi çıkacağım yürüyüşe yani alışveriş eşliğinde yürüyüşe

kahvaltıyı yaparak verdiniz ama değilmi?kahvaltısız dayanılması çok zor olur sanırım..
neler yediniz mesela kahvaltıda?hiç kaçamak yaptınızmı?spor varmıydı?

canim elbette kahvaldi yaptim yoksa insan sadece elmayla dayanabilirmi
ben ilk baslarda spor yapmiyodum 2 2 bcuk hafta sonra basladim spora

tamm cnm sende hosgeldin ekliyorum senide lisdeye
[/B

merhaba kızlar bende aranıza katılıyorumopuyorumnanaktan 78 kiloile başlıyorum bakalım ne kadar verebilecem

canim sende hosgeldin sneide hemn ekliyorum lisdeye

canimcim erken kalkdim bügün ben zemuszemus
ama dedim hemn islerimi bitirip öyle pc basina geceyim
ama oglan durmuyo gine deli oldum deliiiii

günaydın kızlar hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

günaydin gülcümmm bende seni öptüm hemidee kocamn

günaydin canimmm
olsun bisicik olmaz sen yürüsünü yapda

kizceler ben oglanla ilgileneyim durmuyo gine
burasi acik kalsinda ara ara bakar cvp veirrim sizlere :hulya:

nickiniz (baslangic kilo-ve ideal kilo)
sehnaz (73-45)
Burcum24 (80-57)
dtcucu (98-70)
BsRNzM (76.5-65)
Shem (65-55)
yoyo (65-52)
Alinda (74.3-60)
DiLeMmM (63.5-52)
gul1984 (68-67-52)
umran80 (76-67-58)
fatos4233 (70-60)
tugbaozlu (76-60)
Polly (76-60)
cimcime50 (54.4-50)
aaayyy (80-75-65)
asi_peri (64-55)
Tofyy (56-52)
pinarnaz (78-?)

yaaa bide bana bu diyetin nasıl yapıldığını bir özetler misiniz. o kadar sayfayı baştan okumayım şimdi.

teşk ederim cnm listeye ekledğin için :) ne kadar zmanda bir tartılıyoruz ve ne zaman bildiriyoruz kilolarımızı

ooo yaza kadar haliyle verirsin canim a.s benimde bu hayatimda yaptigim ilk diyetim, 3. günümdeyim ve gayet iyi gidiyorum zemuszemus

yaaa bide bana bu diyetin nasıl yapıldığını bir özetler misiniz. o kadar sayfayı baştan okumayım şimdi.

Hosgeldin Mestitosch sende a.s. canim öyle cok birsey yok aslinda, sayfanin en basinda ilk sayfayada yaziyor hepsi kaydirigubbakcemile5

hosgeldn tatlımopuyorumnanaktan kısaca anlatıyım sana sabah kahvaltımız var kepek ekmeği yağsız peynır domates salatalık zeytn vs. bide yiyeblrsen yumurta var tok tutuomus öle dıolar soracıma 2 saatte bir aksam 6 ya kadar yesl eksi elma yiyceksin 2 2.5 lt su içiceksin içebldgn kadrda yesl cayy bukadar tabi bide spor yaparsan yanında sahane olurrrkaydirigubbakcemile2

ayy sendemi cnm ya benmde en buyuk sorunum onlarrr delikafadulden hadi insallah onlar da gider hersey giderr incecik oluruz toptanzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…