AA psikolojimi bozdun sen neyine kilo veriyon bizler ne yapalım ölelim bari tatlhayır cnm psikolojini bozmak için söylemedim ama bende zayıflamak istiyorum 52 kilo olmak istiyorum yanlış birşey söylemek istemedim
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 56 kiloyum boyumda 1.60 elma diyetine bu gün başladım ama sabah bi poğaça yedim kahvaltıda gece yemediğim için çok acıkmıştım inş bşey olmaz. neyse güne elma diyetiyle devam edicem başka hiç bişey yemicem poğaça yedim sonrada pişşman oldum
merhaba kızlar bende aranıza katılıyorumopuyorumnanaktan 78 kiloile başlıyorum bakalım ne kadar verebilecem
pericim buldum buldum zemuszemus su an indiriyorum ebru salli ile pilates dvd sini, insallah icinden kaliteli birsey cikar :roflol:
takılma bana insan zayıf ta olsa 1-2 kilo alınca rahatsız oluyo o günleri ben de yaşamıştım mazide kaldı ama
Günaydin Elmacilarrrrrrrrr opuyorumnanaktan saat 12 yi gecirdim yine, yeni kalktim sayilir, kahvaltimi edecem kaydirigubbakcemile3
merhaba tofyy hosgeldin aramiza a.s. istersen verirsin canim, fakat senin kilon cok degil boyuna göre, neyine vereceksin kuzum kaydirigubbakcemile3 zayiflardada var bu psikoloji ya kafayi yedirtiyor insana kaydirigubbakcemile3
Merhaba pinatnaz sende hosgeldin a.s. verirsin verirsin, bak millet nasil vermis güzelim kaydirigubbakcemile3 bizde burada motive oluyoruz birbirimizle iste zemuszemus
kahvaltıyı yaparak verdiniz ama değilmi?kahvaltısız dayanılması çok zor olur sanırım..
neler yediniz mesela kahvaltıda?hiç kaçamak yaptınızmı?spor varmıydı?
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 56 kiloyum boyumda 1.60 elma diyetine bu gün başladım ama sabah bi poğaça yedim kahvaltıda gece yemediğim için çok acıkmıştım inş bşey olmaz. neyse güne elma diyetiyle devam edicem başka hiç bişey yemicem poğaça yedim sonrada pişşman oldum
merhaba kızlar bende aranıza katılıyorumopuyorumnanaktan 78 kiloile başlıyorum bakalım ne kadar verebilecem
şehnaaaaz burcuuum hadi yataktan kalkın bakalım uyuşukluk yapmayın kızlar ben bugün oğlumun öğretmenine oturmaya gidiyorum bana dua edin inşallah şeytan yoklamaz beni yanıma elma alsam garip kaçar dimi en iyisi ben çayımı yanıma alayım akşama görüşürüz
günaydın kızlar hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
selam kızlaarrr , bugün biraz kahvaltıda kaçamak yaptımmkrep yedim kıymalı. o yüzden bugün yürüyüş yapacağım dışarıda ve elma dışında birşey yemeyeceğiim kızın banaa çok ayıp ettimm hazırlanıp dört gibi çıkacağım yürüyüşe yani alışveriş eşliğinde yürüyüşe
nickiniz (baslangic kilo-ve ideal kilo)
sehnaz (73-45)
Burcum24 (80-57)
dtcucu (98-70)
BsRNzM (76.5-65)
Shem (65-55)
yoyo (65-52)
Alinda (74.3-60)
DiLeMmM (63.5-52)
gul1984 (68-67-52)
umran80 (76-67-58)
fatos4233 (70-60)
tugbaozlu (76-60)
Polly (76-60)
cimcime50 (54.4-50)
aaayyy (80-75-65)
asi_peri (64-55)
Tofyy (56-52)
pinarnaz (78-?)
evet kilolu deilim ama balık etliyim işte yaza kadar biraz veriyim zayıf oluyum diyorum bende ama iktidarsızım tutamıyorum kendimi bu gün başlıyorum diyete yarın bırakıyorum ya göğüslerim var biraz onlar beni kilolu gösteriyor yazında ince kıyafetler giyince daha kilolu görünüyor insan o yüzden yaz olmadan biraz zayıflamalıyım göğüslerimden de veririm belki:gitme:
yaaa bide bana bu diyetin nasıl yapıldığını bir özetler misiniz. o kadar sayfayı baştan okumayım şimdi.
yaaa bide bana bu diyetin nasıl yapıldığını bir özetler misiniz. o kadar sayfayı baştan okumayım şimdi.
evet kilolu deilim ama balık etliyim işte yaza kadar biraz veriyim zayıf oluyum diyorum bende ama iktidarsızım tutamıyorum kendimi bu gün başlıyorum diyete yarın bırakıyorum ya göğüslerim var biraz onlar beni kilolu gösteriyor yazında ince kıyafetler giyince daha kilolu görünüyor insan o yüzden yaz olmadan biraz zayıflamalıyım göğüslerimden de veririm belki:gitme:
ayy sendemi cnm ya benmde en buyuk sorunum onlarrr delikafadulden hadi insallah onlar da gider hersey giderr incecik oluruz toptanzemuszemus[/QUOT
nasıl gitcekki valla gitmyorlar bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?