Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende gunumu tamamladm 2lt su içtim ki yatana kadar 3ü bulur anca 2 ema yiyebildim 45 dk yürüyüş yarım saat aerobic zemuszemus kahvaltıyı biraz fala kacrdm işte ama işede yaradı sankim daha hiç acıkmadm cnmda bişey istemıo dün gece resmen kuduruodum evde yemekk die kaydirigubbakcemile3 bu arada baya 88 li varms bende 88 liyim opuyorumnanaktan ama masallah hızlı gtmssn kız sen bu yasa ünv evlilik cocuk masallah yani allah mutluluğnu daim etsin darısıda bekar elma güzellerimizin ve tabi benim basımıza kaydirigubbakcemile3insallah

off walla biraz önce nette böreklere çöreklere baktımm
biri yapsada bana verse hüpper olur:):jeyyar:

bakma güzelim çok kötü oluyo

evet canım bende katılıyorum sana bende öyle yapıyorum

ayyy ben 27 yaşındayım kuuuu

maşallah sana taze annem

canım özel albüm yap sadece arkadaşların görsün

ıyı geceler bugun kacamak yapmadım sporumu tamamladım dun aksam sadece kacamak yaptım bakalım yarın sabah tartılcam nolmusuz

ben geldim
3 elma yedim 2,lt su içtim
4 elmamı 20dk sonra yiyecem
bu arada şehnaz nerde yaaaaaaaaaaaa çok merak ediyorum
dr falan gidecem yazmıştı en son bir dahada kızdan ses çıkmadı offfffffffff

afiyet olsun canım
evet ya bende merak ettim şehnazı

saol tatlım ama karnım çok acıktı yaaaaaaaaa
şehnazcığım gelir inş bugün

slm kizlar
beni merak edenleriniz olmus kuusra bakmayin yazamadim biisi
kadin dr unda randevum vardiya hani
gögsümde bisi yok bitkisel bi ilac verdi onu kullaniyorum ama yinede pazartesi meme ultrasonu cekincem bakalim onda bisi cikacakmi?
bu arada rahimin ici tamammen iltihap doluymus maf olmusun kizim sen dedi nie bu zamana kadar gelmedin bu durumda cocuk isdeseydin olmazdi anca tedavi görmen gerekirdi dedi ama biz halledicez dedi
kanimi aldilar yarin belli olucakmis ya antibiyotik kullnicam yada hastaneye gidip altan bisiyle oralari temizlicekmisler ama nasil bisi bilmiyorum acirmi acimaz mi offff

siz neler yaptiniz canlarim valla kasiklarim agriyo fazla giremiyorum kusura bakmayin​

ayy geçmiş olsun şehnazım inş bişey çıkmaz ultrasonda
niye dikkat etmiyosun kuzum kendine klava:

selam elmaci güzelleri opuyorumnanaktan yaa bi kac gün egsersiz yaptim diye, her yerim agriyor valla mafoldumben Birazdan belki leslie ile yürürüüm ama baska birsey yapamiyacagim...

Sanada cok gecmis olsun Sehnazcim, kendine dikkat et canim aman haa a.s.

ayy geçmiş olsun şehnazım inş bişey çıkmaz ultrasonda
niye dikkat etmiyosun kuzum kendine klava:

saolun arkadaslar valla oldu isde
dogum dan sonra dr dan hastaneden bikdim
bisi olmazd edim gitmedim soncuu bu ama simdi en ufak bi agrida sizida ilk ism dr a gitmek olucak

mrb canım en azından gıtmssın dr gecer merak etme allah sıfa versın geçmiş olsun
salı tartılmıstım 75 cıktım 75.2 cıktı bu kadar sık sık tartılmamak lazım sıskınlık tuvalet ıhtıyacı etkılı oluyo ve morelın bozuluyo sbah 2.5 galete yedım ucgen peynır 3 bır arda ıctım kendıme gelemedım dıyee aksam ıspanak psıası yapıcam yıcem valla pızza dedıysem hamur yok ateste oldur borcam koy fırına sür peynır tavsıye ederım tam tarifi portakal ağacında var bugun cok ısım var malum sadec ıspanak ları yıkamak 1 saat suruyo:a015:

günaydın elma güzellerim ben giremedim nete çok rahatsızklandım malum bi meşur bir gribimiz var ya dr evde ıstiraat verdi dinlenmek zorundaydım o gribin ateş hariç bütün belirtelini 5 gündür tasıyorum zaten yataktan kalkamadım.bilg. odasıda çok soğuk 1dk bile acamadım kusura bakmayın merak etdirdim sizi ama diyetimi bırakmadım sayılır arada elma ve her 2saatde mandalin portakal suyu içtim taze sıkım inşallh ilaçlar ve serum kilo aldırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…