özledim ve merak ediyorum bırkmam seni dedi gitti
off walla biraz önce nette böreklere çöreklere baktımm
biri yapsada bana verse hüpper olur:):jeyyar:
ah canım bnim 56 kiloysan zaten böyle hemen kilo vermeye ihtiyacın yok
ama illede kilo vereceksen sana tavsiyem denenmiş bir tavsiyedir
sabah kahvaltıda ekmek yerine bol salata ve kahvaltık ye
öglende çorba salata
akşam yeme ama akşama kadar mesela en son 5te biraz çorba ve salata ye akşamda meyve yersin bu şekilde zorlanmadan 2 haftada 2 3 kilo verebilirsin
ayyy ben 27 yaşındayım kuuuubu arada kızlar bende 21 buçuk yaşndayım bende abla değilim heee
hayatı braz hızlı yaşadım heralde nezaman uni bitti nezaman evlendim ne zaman çocugum oldu anlamadım
bukadar şeyi yaptım ama hala yaşım 21 bçk çok küçükmüşüm yaaaa
20 canım 1 yıl 4 ay önce evlendim
2008in agustosunda
hemen çocuk istedim çok şükür ALLAHta verdi çünkü erken anne olanlara hep bayılmışmdır
ben 30 yaşıma geldiğimde yanımda kocaman bir kızım dostum olucak inşllh :)
hem o erkenden büyüyünce bende ev işlerine alışmış olunca çalışmak zor olmaz heralde
ama okuldan çıktıgım gibi çalışmayıda hiç istemedim çnükü ev düzeni ev işi falan bilmiyordum ancak ögrendim
aslında erken evliliğede çok karşıydım ben ama nasip olunca aniden oldu 5 6 ay içinde evlendik hemen ama çok iyi yapmışım yaaa hihoyyyt
erkenden hayatımı düzene sokmuş oldum
şimdi halen okuyorum canım açık uniye başladım
çünkü eşim 2 uni bitirdi hala yuksek lisans okuyor bende ona yetişeyim hihoyyythihoyyyt
yok canım ben koymadım daha önce koyan bir arkadaşımın resimlerini başka forumdan almışlar oraya koymuşlar falan bişeyler olmuş oda kaldırdı
valla bende seni çok merak ediyorum tatlım
maşallah canım 2 ay aramız var
olsun şehnazcım bozmamışsın netice itibariyle, ama saatlerce dışarıda olup aç gezmen de sakıncalı sağlık açısından.
canım sende leslie ile zayıflama videosu varmı ? bende var ama slow olanı, tempolu yürüyüşüde indirmeye çalışıyorum olmuyor yarıda kesiyor, acaba varsa bana mail atabilirmisin
ben geldim
3 elma yedim 2,lt su içtim
4 elmamı 20dk sonra yiyecem
bu arada şehnaz nerde yaaaaaaaaaaaa çok merak ediyorum
dr falan gidecem yazmıştı en son bir dahada kızdan ses çıkmadı offfffffffff
afiyet olsun canım
evet ya bende merak ettim şehnazı
yaa kızlar gerçektende kayıp çogalmaya başladı önce öznur gitti
sonra gül şimdide şehnaz nerdeler acaba ne oldu çok merak ediyorum
hadi diyelim şehnazn bebegi var işti güçtü bebekti derken giremedi
gül pazartesi işe gidip pcsini açıp girerdi illaki
saol tatlım ama karnım çok acıktı yaaaaaaaaa
şehnazcığım gelir inş bugün
ıyı geceler bugun kacamak yapmadım sporumu tamamladım dun aksam sadece kacamak yaptım bakalım yarın sabah tartılcam nolmusuz
ayy geçmiş olsun şehnazım inş bişey çıkmaz ultrasonda
niye dikkat etmiyosun kuzum kendineklava:
selam elmaci güzelleri opuyorumnanaktan yaa bi kac gün egsersiz yaptim diye, her yerim agriyor valla mafoldumben Birazdan belki leslie ile yürürüüm ama baska birsey yapamiyacagim...
Sanada cok gecmis olsun Sehnazcim, kendine dikkat et canim aman haa a.s.
evet canım biz kadınlara bu kontroller çok önemli aksatmamak lazım
slm kizlar
beni merak edenleriniz olmus kuusra bakmayin yazamadim biisi
kadin dr unda randevum vardiya hani
gögsümde bisi yok bitkisel bi ilac verdi onu kullaniyorum ama yinede pazartesi meme ultrasonu cekincem bakalim onda bisi cikacakmi?
bu arada rahimin ici tamammen iltihap doluymus maf olmusun kizim sen dedi nie bu zamana kadar gelmedin bu durumda cocuk isdeseydin olmazdi anca tedavi görmen gerekirdi dedi ama biz halledicez dedi
kanimi aldilar yarin belli olucakmis ya antibiyotik kullnicam yada hastaneye gidip altan bisiyle oralari temizlicekmisler ama nasil bisi bilmiyorum acirmi acimaz mi offff
siz neler yaptiniz canlarim valla kasiklarim agriyo fazla giremiyorum kusura bakmayin
gül nerdesin sen kız merak ettik biz seni
gecmıs olsun gul
aynen öyle cimcimemmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?