kaydirigubbakcemile3 bende hep gece tartılıorum manyak gibi sora kilo veremedm die cıldırıorum
yoyo sen hep yapıyosun ben sadece dün merakıma yenildim
canım yaa sadece cuma sabahları tartılın kurallrı bozmyın lütfenklava:
haklısın tatlım vallahiç iyi örnek değilim yoyo kız sen 65 beğenmiyon ben 65 olsam göbek atarım beee 66 ya razıyım ben yine 67 çıkmıyımda sen 63 ol yoyo ben 65 olayım oluymu????
ayy bugün sabah cok yedim :kedi: sevgilimi ziyarete gitim askerde bisürü yemek yaptımda gittim.banada zorla yedirdi mafoldumben ayıptır sölemesi kıymalı börekte almıstım cok seviyo diye onu beklerken götürdüm valla baya bide o yedirdi üstüne kendimi çok kötü hissediyorum :çok üzgünüm:
ayy bugün sabah cok yedim :kedi: sevgilimi ziyarete gitim askerde bisürü yemek yaptımda gittim.banada zorla yedirdi mafoldumben ayıptır sölemesi kıymalı börekte almıstım cok seviyo diye onu beklerken götürdüm valla baya bide o yedirdi üstüne kendimi çok kötü hissediyorum :çok üzgünüm:
güll canim hastamisin senn
cok gecmis olsun bidenem
ee sizler napiyosunz bn hala kahvalti yapmadim
oglan durmadi simdi yapsammi yapmasmmi die düsünüyorum ama yapmazzsamda sadece elmala duramamm
güll canim hastamisin senn
cok gecmis olsun bidenem
ee sizler napiyosunz bn hala kahvalti yapmadim
oglan durmadi simdi yapsammi yapmasmmi die düsünüyorum ama yapmazzsamda sadece elmala duramamm
valla kızlar ben nete bile girmedim sizede virüs bulaşmasın diye yoksa hepimiz hasta yatcaktık yaa opuyorumnanaktan kıyamm ben size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?