Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yok gül yaa valla yapmadım ya akşam bakayım dedim şok oldum geçen cuma 67 di 67.400 görünce şaşırdım yarın sabah herkesin kilosu belli olacak tartılmayı unutmayın

haklısın tatlım valla hiç iyi örnek değilim yoyo kız sen 65 beğenmiyon ben 65 olsam göbek atarım beee 66 ya razıyım ben yine 67 çıkmıyımda sen 63 ol yoyo ben 65 olayım oluymu????

haklısın tatlım valla hiç iyi örnek değilim yoyo kız sen 65 beğenmiyon ben 65 olsam göbek atarım beee 66 ya razıyım ben yine 67 çıkmıyımda sen 63 ol yoyo ben 65 olayım oluymu????

olur valla tartıya bunu akşam bi söliim hazrlıklı olsun sabaha kaydirigubbakcemile3

ayy bugün sabah cok yedim :kedi: sevgilimi ziyarete gitim askerde bisürü yemek yaptımda gittim.banada zorla yedirdi mafoldumben ayıptır sölemesi kıymalı börekte almıstım cok seviyo diye onu beklerken götürdüm valla baya bide o yedirdi üstüne kendimi çok kötü hissediyorum :çok üzgünüm:

güll canim hastamisin senn
cok gecmis olsun bidenem

ee sizler napiyosunz bn hala kahvalti yapmadim
oglan durmadi simdi yapsammi yapmasmmi die düsünüyorum ama yapmazzsamda sadece elmala duramamm

allh kavuştursun canım:Saruboceq: ama sen baya kopmuşsun diyetden neyse cnm zararın neresinden dönersen kardır kendini kötü hissetmen bile güzel biraz evde hareket falan yap ve bu haftaki son kaçamagın olsun mümkünse yoksa bu böreklerin kalorisi sana zaten 1ay yeter :sm_cool:

olsun tatlm gün boyu baska kacamak yapma az birazda hareket et olur biterrr

cok gecmis olsun bidenem

oglan durmadi simdi yapsammi yapmasmmi die düsünüyorum ama yapmazzsamda sadece elmala duramamm

evet cnm ya nerdeyse 1 haftadır hastaydım domuz gribi olmusum dr dedi raporluydum hep evde odamda yatdım vede kadın programları baktım.kafamçokkarıştı sizden baya uzak kaldım ya sende rahatsızmışsın sanada geçmiş olsun cnm allh hepimize acil şifalar versin bence azda olsa bişeyler ye biliyosun kahvaltı en önemli öğün opuyorumnanaktan

cok gecmis olsun bidenem

sehnazcm sanada gecmiş olsn cnm teker teker hasta olmaya basladnz dikkat edin kendinize

valla kızlar ben nete bile girmedim sizede virüs bulaşmasın diye yoksa hepimiz hasta yatcaktık yaa opuyorumnanaktan kıyamm ben size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…