geçmiş olsun gül allah şifa versin
büşra çok merak etti seni deli oldu neyseki düzeldin
günaydın elma güzellerim ben giremedim nete çok rahatsızklandım malum bi meşur bir gribimiz var ya dr evde ıstiraat verdi dinlenmek zorundaydım o gribin ateş hariç bütün belirtelini 5 gündür tasıyorum zaten yataktan kalkamadım.bilg. odasıda çok soğuk 1dk bile acamadım kusura bakmayın merak etdirdim sizi ama diyetimi bırakmadım sayılır arada elma ve her 2saatde mandalin portakal suyu içtim taze sıkım inşallh ilaçlar ve serum kilo aldırmaz
tabiki ii cıkcak tatlım sen içini ferah tut ama yemeğini yiyceksinklava: sen bi iyleş sora ben seni ac bırakırım merak etme sen
tabiki ii cıkcak tatlım sen içini ferah tut ama yemeğini yiyceksinklava: sen bi iyleş sora ben seni ac bırakırım merak etme sen
kaydirigubbakcemile3 ya tabi calışan için evde olmak zor gelr be alştm artık pek yadrgamıorum kaydirigubbakcemile3 masallah canm 2 kilo süpermiş vala bu hafta benm için pek bi değişkendi bi acai spor yaptm bi feci öküz gibi yedm bilmiorum nolcapnı sen yoksun ya performansm düştü gel bian önce :gitme:
bak sen sormadan cvbını vermısım .elmalarımı yiorum cnm ya kaçamakta yapsam sonucta önceki kadar yemıorum hem sporda yapıorum bu hafta pek bi kilo kaybı olcagnı sanmıorum malum regl den cıktım anca haftaya belli olurmafoldumben
kızlar ben dün akşam tartıldım yarım kilo almışım
kızlar ben dün akşam tartıldım yarım kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?