Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

saolun kızlar allh kimseye böyle hastalıklar göstermesin neyse kızlar ben yine kaçıyorum dr tahlil vermeye gidiyorum. onn için kalkmıştım bide aksi gibi bugün dişçide randavum vardı yirmilik dişim yarılarak alıncaktı dişin çıkması için yer yok ama dişte çıkmak istiyo operaynonla alıncaktı bugün2de ama suan hastalıgım bulasma evresinde oldugu için ertelemm lazım dişten kurtulcaktım bu pis grip nerdeen çıktı yaa inşallah tahlillerim ii çıkar şimdi çünkü ii çıkmazsa hastaneye yatmak zorunda kalıcam okadar ilaca 5gündür hiç düzelme yok allhtan ateş çıkmıyo o ii benim için dua edin kızlar hepinizi kocaman öpüyorum tahlilleri verdikten sonra görüşürüz kızlar tahlil sonuçları yarın çıkcak yorgun olmazsam tekrar nete girerim bide annemi atlatırsam opuyorumnanaktan

büşra çok merak etti seni deli oldu neyseki düzeldin

evet canım sağolsun büşra çok merak etmiş mesajda atmış ama inn bende böyle olsun istemedim oturamadım bile miğde bulantısı baş dönmesinden yanlız yürüyemiyordum bile onn için açamadık yoksa en bü
yük morel benim için burası olrdu inanın suan bile sabah 8de elektrikli sobayı açtık oda sıcaklıgı normal dereceye geli,nce girebildim yoksa soğuk havada daha çok ilerliyo öksürük falan .şimdide açık bırakıcam sobayı dr tahlil vereyim sıcacık odama gelicem bilg. basında biraz sizinle konuşayım özledim valla yaa kaydirigubbakcemile3

büşracım yoyocum sizi ekmedim yani kaçamak yapıpda kaçmadımda sizi çok seviyorum allah izin verdiği sürece burdayım merak etmeyin opuyorumnanaktan

gülüm ya cok üzüldümmmm:gitme: cok cok gecmiş olsun bitanem dikkat et kendine bırak smdi diyeti fln sen güzel güzel beslen yemeğini ye iyileş biran önce sonra devam edersin. insallah tahlillerinde iyi cıkar canım benm merakla beklıorum sonucları öpüorum seniopuyorumnanaktan

ben geldim kızlar biraz takılayım yatıcam teşekkür ederim yoyocum inşallh ii çıkıcak yaa enazından öyle umut ediyorum mafoldumben

tabiki ii cıkcak tatlım sen içini ferah tut ama yemeğini yiyceksin klava: sen bi iyleş sora ben seni ac bırakırım merak etme sen

kaçgündür baya ii gidiyosunuz kaçamaklarınızı da okudum özelikle sen büşra birgün baya çoşmuşsun canım sizden uzak kaldım ya özlemişim valla ben kaçamak yapmadım ama kızalr yaa çatlayın çaorba ve haşlama ızgara türünde seyler yiyince istemedende olsa kilo kaybı oluyor 5 günde 2 kilo gitdi ama sıvı kaybı işte inşallh iyileşince aynı kalırım çok elma yiyemiyorum c vitamini ağırlıklı yiyorum artık. bide yaa şu kadın programlarını biri dur desin allh aşkına 1 haftada melenkoli oldum yaa deli olcam anneme çıldırtıyorum artık evde iyileşte senden kurtulayım git işine diyo tahliller ii çıkarsa allhın izniyle kendimi toparlarsam pazt. işbaşi

tabiki ii cıkcak tatlım sen içini ferah tut ama yemeğini yiyceksin klava: sen bi iyleş sora ben seni ac bırakırım merak etme sen

canım bi hastalık öyle bişeyki 1parca bişey yesem mafoluyorum ölüyorum resmen ya onun için ızgara çorba bol bolda meyve suyu içiyorum ekmek yiyemiyorum agzımda büyüyor yaaa inşallh çabuk toparlarım ama arada bilg. girerim artık elektrik sobasını odaya koydurdum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ya tabi calışan için evde olmak zor gelr be alştm artık pek yadrgamıorum kaydirigubbakcemile3 masallah canm 2 kilo süpermiş vala bu hafta benm için pek bi değişkendi bi acai spor yaptm bi feci öküz gibi yedm bilmiorum nolcapnı sen yoksun ya performansm düştü gel bian önce :gitme:

kaçamaklar kraliçesi senn nasıl gidiyo elmalar yeniliyo dimiklava: çürük elma olma sonra dayanamm canım ben seni boşladım diye bırakmamışsındır inşallhklava:

bak sen sormadan cvbını vermısım . elmalarımı yiorum cnm ya kaçamakta yapsam sonucta önceki kadar yemıorum hem sporda yapıorum bu hafta pek bi kilo kaybı olcagnı sanmıorum malum regl den cıktım anca haftaya belli olurmafoldumben

bundan sonra hergün gelicem tatlım merak etme perfonmansını hiç düşürmicem senn su benim 2 kiloda su an sıvı kaybı var ya onn için düştü cnm bence düzelince gelir aman düzeleyimde şu illeti atlatayım 2 kilo gelirse gelsin sonra beraber veririz opuyorumnanaktan ama arada uynık olunca gircem nete sizi takip edicem artık

evet cnm regli baya şişkinlik yapıyo benimde haftaya cuma günü başlıcak benim baya üst üste gelcek yani.akannehir senin haftaya verdiğin kilo daha çok belli olur benimse 15gün sonra kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…