Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende 1.600 vermişim, çok değil ama yinede çok sevindim çünkü tam mansıyla pazartesi başladım , hafta sonları kaçamaklıydı, önceside regl, regl dönemimde 64 den 63e düşmüştüm, şimdi de 61.400 olmuşumm, hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar özellikle iki kilo verenleri. ümrancımm sende iyi vermişsin maşaallah. haftaya daha iyi vereceğiz inş durmak yoook yola devaaammzemuszemus

evet ben karar verdim 31 aralığa kadar tartılmayacağım 31 aralık ta kalkıp tartılcam bana yılbaşı hediyesi olacak 65 altına inmek istiyorum bu hediyeyi kendime vermek için sporda yapıcam:)

günaydın kızlarr evet cürük elma ben oldum sanırım 64.400 üm yani 600 gr vermısım 1 kilo bile diil ama ben sevndm vala 65in altına inemıcem sanıorum bu hafta daha umutluyum bakıp görcez bu arada kilo verenleri cok tebrk ederim özellkle 2 kilo civarnda verenleri darısıda basımıza insalkisalkisalkis

Evet,tam yapıyorum.kaydirigubbakcemile2
Yeşilçay 2-3litre suda içiyorum sabahları yürüyorumda inşallah böyle devam eder.Teşekkürler:dance:

gördünmü bak 65 değilsin artık inşallh 5 li rakamlarıda görürüüz :teytey:

evet ben karar verdim 31 aralığa kadar tartılmayacağım 31 aralık ta kalkıp tartılcam bana yılbaşı hediyesi olacak 65 altına inmek istiyorum bu hediyeyi kendime vermek için sporda yapıcam:)

canım benim sen bu hırsla dvm edersen zaten 60ıda görürüsün merak etme yeterki kendinde sitres yapma .kaydirigubbakcemile3

ben de sanırım bu gruba girmek istiyorum ama sadece elma asla yetmez bana, çikolata açlığımı sütle desteklemeliyim bi de bi öğünde sebze veya tavuk da yemeliyim gibi, en azından şimdilik... :kedi:

ayrıca umran80, 31 aralığa kadar sadece elma mı yiyeceksin?? acıkmıyomusun??? cidden formülü varsa nooooooooolur yardımcı olun ya zemuszemus

kız ümran formulu varsa banada söle he kaydirigubbakcemile3

Günaydin kizlar, hemen tartildim tabii ki 70,4 kg. olmusum hihoyyyt cok degil ama yinede benim icin gayet iyi. Benim metabolizmam cok yavas calisiyor, artik iyice inandim buna ...

Günaydin kizlar, hemen tartildim tabii ki 70,4 kg. olmusum hihoyyyt cok degil ama yinede benim icin gayet iyi. Benim metabolizmam cok yavas calisiyor, artik iyice inandim buna ...

kaç kiloydun ki çizelgende 74 yazıo hadi 4 kilo verdm de de düşüp bayılıyım surda

Son düzenleme:
kaç küloydun ki çizelgende 74 yazıo hadi 4 kilo verdm de de düşüp bayılıyım surda

evet yoyocum 4 kilo vermisim zemuszemus 10 aralikta baslamistim, cizelgeyide o gün ekledim, degistiririm simdi. ehh 8 günde 4 kilo az biraz benneyaptımki bunada sükür, verdim ya sonunda :Saruboceq::

evet yoyocum 4 kilo vermisim zemuszemus 10 aralikta baslamistim, cizelgeyide o gün ekledim, degistiririm simdi. ehh 8 günde 4 kilo az biraz benneyaptımki bunada sükür, verdim ya sonunda :Saruboceq::

canım cıldrdnmı sen 8 günde 4 kilo ne demek ya yada bizi cıldrtmaya calısıosun klava:

kızlar ben şuan oruçluyum oyüzden elma diyeti yapmıyorum ayın 28 ine kadarda oruçlu olucam ama diyete devam tabi çok sıkı diyet yapıyorum

nickiniz (baslangic kilo-simdiki kilo ve ideal kilo)
sehnaz (73 - 71 - 45)
Burcum24 (80 - 77.5 - 57)
dtcucu (98-70)
BsRNzM (76.5-65)
Shem (65-55)
yoyo (65 - 64.4 - 52)
Alinda (74.3-60)
DiLeMmM (63.5 - 61.9 - 52)
gul1984 (68 - 65 - 52)
umran80 (76 - 66 - 58)
fatos4233 (70-60)
tugbaozlu (76-60)
Polly (76 - 74 - 60)
cimcime50 (54.4 - 52.6 - 50)
aaayyy (80-75-65)
asi_peri (64-55)
Tofyy (56-52)
pinarnaz (78-?)
Mestitosh (80-70)
dyggz (52-45)

dark chokolette ben sadece elmayla dayanabiliyorum sabah kahvaltını yaptınmı dayanabilirsin önce beyninde bitie iste önemli olan ooo

slm tatlisler valla cocukda anca firsat bulupda girdim
onunn kahvaltisini yaptr bilmm ne zamn akip gecdi
ben sabah tartildim 2 kilo vermisim bide biliyosunuz ben 1 gün tam elma dieti bi gündn e normal yiyodum
bide regl zamanim felaket sisiim suann
ama burcumunda dediigi gibi bende bu günden itibaren sadece elma yicem
bide regl olup bitdimmi haftaya daha fazla vermis olurumm

ee hadi diger kizlarda gelsede eklesek lisdeyeezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…