gözünüz aydın kızlar
polly nasıl meraklı yok anacım hemen tartıldım şekerim zemuszemus
bende 1.800 gr vermişim çok sevindim umarım devamı gelir çünkü benim hep bi yerde takılıp kalıyo
günaydın canım hoşgeldin çok ii vermişsin tam yapıyosun değilmi diyeti
günaydın kızlarrevet cürük elma ben oldum sanırım 64.400 üm yani 600 gr vermısım 1 kilo bile diil ama ben sevndm vala 65in altına inemıcem sanıorum bu hafta daha umutluyum bakıp görcez bu arada kilo verenleri cok tebrk ederim özellkle 2 kilo civarnda verenleri darısıda basımıza insalkisalkisalkis
evet ben karar verdim 31 aralığa kadar tartılmayacağım 31 aralık ta kalkıp tartılcam bana yılbaşı hediyesi olacak 65 altına inmek istiyorum bu hediyeyi kendime vermek için sporda yapıcam:)
insallah cnm hep beraberr:dance:gördünmü bak 65 değilsin artık inşallh 5 li rakamlarıda görürüüz :teytey:
kızlar ben bi konu açtım yeni yıl msj ile ilgili sizde yardımcı olun sevgilime sizce nasıl bi msj atayım
ben de sanırım bu gruba girmek istiyorum ama sadece elma asla yetmez bana, çikolata açlığımı sütle desteklemeliyim bi de bi öğünde sebze veya tavuk da yemeliyim gibi, en azından şimdilik... :kedi:
ayrıca umran80, 31 aralığa kadar sadece elma mı yiyeceksin?? acıkmıyomusun??? cidden formülü varsa nooooooooolur yardımcı olun ya zemuszemus
Günaydin kizlar, hemen tartildim tabii ki 70,4 kg. olmusum hihoyyyt cok degil ama yinede benim icin gayet iyi. Benim metabolizmam cok yavas calisiyor, artik iyice inandim buna ...
kaç küloydun ki çizelgende 74 yazıo hadi 4 kilo verdm de de düşüp bayılıyım surda
evet yoyocum 4 kilo vermisim zemuszemus 10 aralikta baslamistim, cizelgeyide o gün ekledim, degistiririm simdi. ehh 8 günde 4 kilo az biraz benneyaptımki bunada sükür, verdim ya sonunda :Saruboceq::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?