Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bizden başka meraklı kimse yok galiba şekerim benden de 2 kilo gitmiş haftaya 2 gitse yine iyi

aynen ben de kalkar kalkmaz üstümü soyunup tartıya çıktım gerçi ben çocuklardan dolayı spor yapamadım daha oğluma matematik çalıştıcam yazılısı var da herşey bana bakıyo

Günaydınlar herkese :)
Bende bu yarışa dahil olmak istiyorm gerçi benim bugün 5.günüm ama haftaya cumaya kadar tartılmıyıcam.Elme diyetimin 3.gününde tartılmıştım 3 günde 2 kilo vermiştim birdaha cumaya tartılacağım,sabahları yürüyüşte yapıyorum bakalım ne olacak :)

gül canım sen tartıldınmı?

günaydın cnm ben dün tartılmıştım bugün tartılamıcam evde tartı yok rahatsız oldugum içinde dişarı çıkamıyorum ama ögleden sonra hast. gidicem ozamn tartılırım dün 2 vermiş görünüyodum ama bu rahatsızlıktan dolayı verdiğimi düşünüyorum çünkü çok sıvı kaybı oldu.

canım bence sen hızlı bi giriş yaptın brnce bugünden dahil ol massallh iyi kilo vermişsin senn adına sevindimkaydirigubbakcemile3

bizden başka meraklı kimse yok galiba şekerim benden de 2 kilo gitmiş haftaya 2 gitse yine iyi

gözünüz aydın kızlar
polly nasıl meraklı yok anacım hemen tartıldım şekerim zemuszemus
bende 1.800 gr vermişim çok sevindim umarım devamı gelir çünkü benim hep bi yerde takılıp kalıyo

günaydın kızlar çürük elma benim 1 kilo vermişim ama çok sevindim bunada şükürler olsun:)

günaydın canım hoşgeldin çok ii vermişsin tam yapıyosun değilmi diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…