Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tamam tatlım hadi uyu dinlen iyleş bi an önca sahalara dönÇok üzgünüm çoook

tatlım ben sahalara döndüm zaten beni domuzun gribini bırak domuzun kendisi bile yıkamaz kaydirigubbakcemile3 allhın izniyle yarın tahlillerde ii çıkcak diyetime aynn dvm merak etme sen kaydirigubbakcemile2

ii akşamlar kızlar hepinize byby yarın inşallh ilk fırsatda gelicem opuyorumnanaktan büşaryı göremedim bugün ya keşke onuda görebilmeydim

kızlar lısteye benide almanızı istemistim eklediginizi gordum yarın icin sevk aldım doktora gıtcem onun icin kılomu simdi yazıyorum 75 tim 73 olmusum ama aksam tartıldım ve zaten 73.3 yanı 72 olur yarın sabah kesin ama tam uyamadım bıraz tamam cok kacamak yaptım

ıyı geceler valla ben nedese bugun cok halsızdım sımdıde
yedım bugun bu senenın ılk ıspanaklı boregını yaptım ve kola eslıgınde goturdum daha ıspanaga nerde bulucam bıde cok guzcsuz dustum sporla goturdugum ıcın sporda yapmadım ılgınc ama demekkı cok cıddı halsızım ayyy yarın devam işallah hasta olursam hıc yapamama mantıgıyla bıde ben abartım

Gecmis olsun tugbacim, iyi yapmissin, saglik gibisi varmi ya...

ehh kizlar yarin büyük gün hihoyyyt ya ben kendimi cok merak ediyorum, persembe günü basladigim icin 8 gün olacak yarin, verdim mi vermedim mi korkuyorum da asllinda :kedi:

canım ben 5 gündür yataltaydım hiç çıkmadım. kaydirigubbakcemile3 canım hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun canım

selam cimcime, bizde onu konusuyorduk Tugba ile cimcime, hic sorma ya ölecem yarina kadar, cok meraktayim ben benneyaptımki

neyse az kaldı sabaha sabah hemen tartıda bulcam kendimi

gunaydın alında hadı bakalım beklıyoruz ben tam uymucam arlaarada yogunluk verıcem elmaya hals dustum halsız olunca sporda yapsın gelmıyo nasılsa normal kg dustum bellı olaz ruh halimle :)

günaydın herkese büyük gün geldi nihayet
sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartıya çıkmak oldu
diyete tam uymamakla beraber yinede bu hafta tam 2,5 kg vermişim
eminim uysaydım 5kg olcaktı
ama bu hafta tam anlamıyla uyacam
herkesi çok merak ediyorum
yoksa bu haftanın çürük elması benmi oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…