Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sehnaz 74 yaz
alında 8 gunde 4 kg az mı? artık nolsun ben 2.5 kg verdım dıye nasıl sevındımde sen sporda yapmıyosun dımı

Az degilde canim, iste daha yüksek rakam görmek daha bir güzel olardi yani şutarafagitti Spor yapiyorum ama öyle kendimi öldürecek kadar degil, leslie yapiyorum hergün, hatta 2-3 gün yapamamistim...sabah aksam da 100 er defa mekik cekiyorum. Egsersiz denedim bir kere onda da ertesi günü heryerim agridi kaydirigubbakcemile3 fakat pilates i deniyecegim en kisa zamanda ...

saol canım,sende çok ii vermişsin,bencede son gaz devam diyetimizekaydirigubbakcemile5 bakalım haftaya ne olacak

Cevremdekiler diyor iste biraz ara ver sonra devam edersin, yok diyorum devam elma yemeyeeeeeeeee zemuszemus Allah' a sükür bir sikayetim olmadi simdiye kadar, olmazda insallah :Saruboceq: haftayi iple cekiyorum, simdiden hemde

harikasin canm ya
hemde tam uymadin ve 3 bucuk kilo verdin harika hemn yaziyorum lisdeye:lepi:[/QUOTE]

saol canım,tam uyamadım çok yoğundum bu hafta,böyle oluncada dayanamadım, öğlenleri azda olsa yedim,ama çok az:kedi: 94.5 oldum,o kadar diyetisyen,terapi hiç biri işe yaramamıştı,hepimiz az çok vermişiz ama,hepimize aferinkaydirigubbakcemile5

Cevremdekiler diyor iste biraz ara ver sonra devam edersin, yok diyorum devam elma yemeyeeeeeeeee zemuszemus Allah' a sükür bir sikayetim olmadi simdiye kadar, olmazda insallah :Saruboceq: haftayi iple cekiyorum, simdiden hemde

benimlede arkadaşlar dalga geçiyo elma güzeli diyekaydirigubbakcemile3 elimde elma bi aşağı bi yukarı ama değecek her şeye,ben arada yedim ama az,oda zorlandığım için,bu hafta yememeyi düşünüyorum alıştım çünkü artık bendezemuszemus banada diyolar sağlığın gider falan diye,ama oldukça iiyim vallaopuyorumnanaktan bende sabırsızlıkla bekliyorum cumayı kaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaslar, sürekli takip ediyorum ama yazamıyordum dün bende elma diyetine başladım ama mide asidim yüksek olduğundan tatlı elma yiyorum :/ umarım işe yarar...

tatlı elmaylada yapan arkadaslar var umarm sendede işe yarar benmde mide asidim yüksek ama yiorum vala ölcem gitcem yakında atın ölümü arpadan olsun hesabı:icecream:

Merhaba kizlar nirdesiniz, uyuyormusunuzzzzzz -tatlicadiarzu- bende cok uyudum kahvalti edecem simdi :roflol:

Merhaba arkadaslar, sürekli takip ediyorum ama yazamıyordum dün bende elma diyetine başladım ama mide asidim yüksek olduğundan tatlı elma yiyorum :/ umarım işe yarar...

Aramiza hosgeldiniz black a.s. yesil elma dokunanlara diger elmalari öneriyorlar zaten

meraba kızlar bedn yeni nete girebildim testler temizçıktı çok şükür iyimde artık ama dinlenmem gerekiyor biraz daha opuyorumnanaktan

meraba kızlar bedn yeni nete girebildim testler temizçıktı çok şükür iyimde artık ama dinlenmem gerekiyor biraz daha opuyorumnanaktan
gülüm cok sevndm ya :dance: daha ii olursun insallahopuyorumnanaktan
eeee şimdi kim bakalım haftanın çürük elması

vala yazmayan arkadaslarda var ama yazanlar arasnda benm sanırsam:kedi::hooray:

Merhaba arkadasim hosgeldin aramiza kaydirigubbakcemile5 bizler cumadan cumaya tartiliyoruz ki moralimiz daha iyi olsun, hem merah insani daha bir gaza getiriyor kaydirigubbakcemile3 Sanirim bir yönden öyle gibi bagirsaklar tembellesti :sm_confused: birde su an ki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sehnaz arkadasimiz senide listeye ekler yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…