sehnaz 74 yaz
alında 8 gunde 4 kg az mı? artık nolsun ben 2.5 kg verdım dıye nasıl sevındımde sen sporda yapmıyosun dımı
kızlar acaba gunde 3 lt su mutlaka icilmeli mi
Harika canim , diyete devam hep beraber hihoyyyt
saol canım,sende çok ii vermişsin,bencede son gaz devam diyetimizekaydirigubbakcemile5 bakalım haftaya ne olacak
Cevremdekiler diyor iste biraz ara ver sonra devam edersin, yok diyorum devam elma yemeyeeeeeeeee zemuszemus Allah' a sükür bir sikayetim olmadi simdiye kadar, olmazda insallah :Saruboceq: haftayi iple cekiyorum, simdiden hemde
canim ben sahsen eksiksiz ictim her gün 3 lt. su , faydasi cok. Eminim insanin tansiyonunuda düzenliyordur...
Merhaba arkadaslar, sürekli takip ediyorum ama yazamıyordum dün bende elma diyetine başladım ama mide asidim yüksek olduğundan tatlı elma yiyorum :/ umarım işe yarar...
gülüm cok sevndm ya :dance: daha ii olursun insallahopuyorumnanaktanmeraba kızlar bedn yeni nete girebildim testler temizçıktı çok şükür iyimde artık ama dinlenmem gerekiyor biraz daha opuyorumnanaktan
eeee şimdi kim bakalım haftanın çürük elması
meraba kızlar bedn yeni nete girebildim testler temizçıktı çok şükür iyimde artık ama dinlenmem gerekiyor biraz daha opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim.Dün bende elma diyetine basladim bu sabah tartildigimda sadece 200gr vermis oldugumu gördüm.Birde bukadar cok elma bagirsak tembelligi yapabilirmi sanki ben öyle hissettim gerci daha ilk günüm.Neyse hepimize kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?