Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydınnn kızlarrrr ben aksam eskı sayfaları baya bır okudumm ve sonucunda elma dıyetıne karar verdım.yanlız ufak sorularım olucak benı bılgılendırırsenız cok sevınırım.ben kızım gec yattıgından dolayı aksamları 3 te yatıyorum bu yuzden sabahları 11 de kalkıyorum kızımın yemesı vs derken saat 12 oluyor suan oldugu gıbı .ben kahvaltımı o yuzden 12 d eyapmak zorundayım bu sorun olurmu ?
bır dıgerı ıse 2 saatte bır 2 elma demısler ıyı ama 1 kılo elma aldım ıcınde 5 tane var 2 de 2 4 te 2 6 da 2 yemeye kalksam 1 tane eksık ve kalıyor ve 6 cok erken deqılmı ya koca gece nasıl geccek ben 2 satte bır elma yesem ?
bırde sız ne sekılde yapıyorsunuz bunu merak edıyorum ben kahvaltı olarak 2 dılım kepek ekmek 2 ufk domates 1 bardak yesıl cay basladım

muthiş arkadaşlar bu sayfayı bukadar detaylı okumamıştımakannehirözellıkle alında harıkasın tebrık ederım.kesin bende sabah elmaya baslıyorum.lutfen bana destek olun.36 yasındayın 4 çocuk annesıyım.çocukları büyütmem 10 yılımı hayatımdan aldı.onlar büyüdü şimdi kendimle ilgilenme zamanı 30 kılocuk vermelıyım.

alında sehnazın lıstesınden ve yaptıklarınızdan banada bılgi verırmısın canımkaydirigubbakcemileher dediginize uyacagım benıde zayıflatınkaydirigubbakcemile2

ne güzel iste tugbacim kaydirigubbakcemile5 böyle birbirimizi gaza getiriyoruz, kilocuklarimizda gidecek insallah en kisa zamanda zemuszemus Her zamanda dedigimiz gibi saglik en önemlisi, sayet rahatsizlik duyulursa doktora basvurmak , tavsiyeler almak gerekir diye düsünüyorum ...

hoşgeldin
boncuk sende hoşgeldin kolay gelsin
kızlar ben hafta sonunda hep kaçamak yaptım ama bugün kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim öğlen ise salata yedim

selam boncukcum harikasin iri daha katildin aramiza alkisalkisalkis istdigin kiloya erisirsin insallah. Canim bende aynen gec yatiyorum gec kalkiyorum haliyle...misal daha halen kahvaltimi yapmis degilim :bbo: sizlere yazip hemen yicem..2 dilim toast ekmegi, yagsiz ( light) peynir mevsiminden dolayi ben domates salatalik yemem o yüzden bir tane havuc yiyorum, benim kahvaltim budur cokacimcoook yaninda da yesil cay tabiii ...elmaya gelince canim istediginde yiyorum elma, öyle saat tutmuyorum ben sahsen...hatta aclik hissedince 2 tane yiyorum kaydirigubbakcemile3 ardindan da su ohhh doydum kaydirigubbakcemile3

merhaba bursa hosgeldin canim sende a.s. tabii ki de sanada destek verecegiz, o konuda endisen olmasin vereliniortak assagi yukari 15 bayaniz herhalde su anda listede...sunuda belirteyim, evli olanlarin sansi biraz daha az gibi, ben onu gördüm burada. Ben yalniz yasadigim icin evimde yemek pismiyor, e haliyle de istedigim gibi diyetimi rahat yapabiliyorum...ama canim cok istersen basarirsin, kimler basarmadi ki :enbuyukkk:

alında sehnazın lıstesınden ve yaptıklarınızdan banada bılgi verırmısın canımkaydirigubbakcemileher dediginize uyacagım benıde zayıflatınkaydirigubbakcemile2

Aslinda bu isi listelemek biraz zor, yani herkkes istedigi gibi yapabilir... az öncede boncuk arkadasima da yazdim, ben o kadar yiyorum ve bu zaman icinde hic kacamak yapmadim onu belirteyim tabii günlük spor yada egsersizlerimizi de yapiyoruz. Artik ne yapabiliyorsan. ben yürüyüs yapiyorum ve sabah aksam 100-150 defa mekik kaydirigubbakcemile5

yanı 1 kılo elma 4 yada 5 adet oluyor 2 satte bır 2 tane yenırse yetmez sız ne sekılde yıyorsunuz
cnm alinda anlatmıs aslında ama burda coğu kişinin yedgı elma 3 ü gecmio bende gec kalkıorum ilk elmamı saat 2 de yiorum sora 2 saatte bi yiyebldgm kadar yiorum yani öle 2 saatte bi 2 tane diil yiyebldgn kadar tatlım

cnm biz her cuma tartılıoruz sehnazn yaptığı listede o her cuma gelp sölüoruz oda yazıo saolsun bölece daha cok gaza gelıorz:teytey: alinda anlatms zaten yaptklarımız ki bu hafta birincimiz elma kralicemz o oldu onun dedklerine uysan yeterli tatlım kolay gelsinnnnnopuyorumnanaktan

canım toplamda kac kılo verdın ve nekadar sürdü.benım sorunum cok yemek degıl uyusukluk ama bandım var yuruyecegım.ben bu ışe bas koydum.alkisalkisalkis

kızlar merhabalarrr, bahsettiğim gibi haftasonu kaçamaklarla doluydu, ve dün biraz sıkı yaptım diyetimi, bugün baktımki hala 61.600 çok sevindirik olduumm :: ben kesin almışımdır diye düşünüyordumm, bügünde tamgaz başladım, kahvaltımı yaptımm şimdi bitkiçayı içiyorumm, yeni gelen arkadaşlar bursa ve boncuk arkadaşlarım sizlerede başarılar diliyoruumm, alinda yı dinleyin yarı yolda kalmazsınız haftamızın birincisi oldu üstün iradesiyleee maaşaallahh opuyorumnanaktan

canım toplamda kac kılo verdın ve nekadar sürdü.benım sorunum cok yemek degıl uyusukluk ama bandım var yuruyecegım.ben bu ışe bas koydum.alkisalkisalkis

oo süper iste band varsa sende, verirsin canim alkisalkisalkis yoyo arkadasimin da dedigi gibi cumadan cumaya tartiliyoruz biz. Sen de yaz su an ki kilonu ve hedef kilonu, Sehnaz eklesin senide listeye.. a.s 8 günde 4 kilo verdim hihoyyyt ben cok elma yiyorum 1 kilodan faza yiyorum hergün sırnaşık şey

kizlar cok ihmal ediyorum sizi farkindayim
ama oglannn durmuyo ben azcik evimi topluyum
bugun gine disarda cok isim var ben anca 8 9 gibi girerimm öptümm
lisdeye eklenmek isdeyenler lütfen simdiki kilo ve hedef kilosunu belirtsin hemncek eklrim lisdeye öpüldünüzzŞeniz

dilemcim merhaba, kacak yaptigin halde almamissin, bravo diyorum sana alkisalkisalkis sagol canim opuyorumnanaktan hepimizin amaci kilo vermek degil mi, ilk hafta diye belki ben kacamak yapamadim, ilerde nolur bilinmez,önümüz yilbasi :kedi: fakat tam gaz gidiyorum simdiye kadar, kacamak yok sırnaşık şey cumayi dört gözle bekler oldum artik :kedi:

slm genclikk
naposunuz
erken kalkdim ama anca firsat buldum girdim bu oglan byüdükce dleiriyooo:bbo:

selam sehnazcim ben sahsen hem kahvaltimi yapiyorum hem size yaziyorum :roflol: 11 e dogru kalktim ama acil cikmam lazimdi evden o yüzden bu saate kaldi kahvaltim sırnaşık şey Sacimada gelir gelmez eve, bakim kürü uyguladim kaydirigubbakcemile3 her hafta aksatmadan onuda yapiyorum kaydirigubbakcemile
Sana da kolaylik versin, cocuk olunca daha bir zor sizin isler a.s.

kılom105-tatlicadiarzu-hedefim 75:Saruboceq:

hoşbuldum arkadaslar tşk ederım :)
ya ben bugun basladım ama sanırım bıraz abarttım normalde hıc acıkmam gun boyu yemeden bıle durubılırım ama psıkolojık olsa gerek kahvaltımdan sonra saat 5.30 ve ben altı elma yedım
neyse yarın 5 e ındırcem ve aksam 8 e kadar yayıcam ıns :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…