slm kızlar anam nerde bu millet kimsecikler gelmemiş
alindacım harikasın tatlım
süper gidiyorsun haftaya çok kilo verirsin inş
ayy inş bende veririm tabi
ben bugün detoksa başladım
2 3 gün ayran çorbası içecem
şu ödemi atmak istiyorum
sonra yine elmaya devam
bakalım haftaya cumaya ne olcak merak içindeyim
alinda komzik bedeb temizliğini biliyorum o 7 gün sürüyorda
bu benim yaptığım %100 detoks diyetindeki ayran çorbası
sadece 2 gün sürüyo ama bakalım dayanabilirsem 3 4 gün yapmayı çalışıyorum
alinda komzik bedeb temizliğini biliyorum o 7 gün sürüyorda
bu benim yaptığım %100 detoks diyetindeki ayran çorbası
sadece 2 gün sürüyo ama bakalım dayanabilirsem 3 4 gün yapmayı çalışıyorum
slm kızlar anam nerde bu millet kimsecikler gelmemiş
alindacım harikasın tatlım
süper gidiyorsun haftaya çok kilo verirsin inş
ayy inş bende veririm tabi
ben bugün detoksa başladım
2 3 gün ayran çorbası içecem
şu ödemi atmak istiyorum
sonra yine elmaya devam
bakalım haftaya cumaya ne olcak merak içindeyim
meraba kızlar bedn yeni nete girebildim testler temizçıktı çok şükür iyimde artık ama dinlenmem gerekiyor biraz daha opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim.Dün bende elma diyetine basladim bu sabah tartildigimda sadece 200gr vermis oldugumu gördüm.Birde bukadar cok elma bagirsak tembelligi yapabilirmi sanki ben öyle hissettim gerci daha ilk günüm.Neyse hepimize kolay gelsin.
ee kimeciler yok millet nerdesiniz yaaaaaaa:hulya:
kar kürüyoruz kar kaydirigubbakcemile3 buraya acaip kar yagdi, harika yaa :içelim:
yaa sizleri böyle kilo vermiş görünce bende heveslendim... başlasam mı acaba?????
alinda arkadasım siz 1 haftada mı 4 kılo verdiniz
yaa sizleri böyle kilo vermiş görünce bende heveslendim... başlasam mı acaba?????
arkadaslar merhabalar
ben bırsey sormak ıstıyorum yesıl elmanın ılla eksı yesıl elmamı olması lasım ıkı ccesıt var bıldıgım kadarıyla bı eksısı bıde normal yesıl elma
alında cok sevındım ıns en kısa zamanda ıstedıgın kıloya gelırsın .valla ben deneye deneye sıkıldım artıkbende su var ama ben bır gun boyunca bıle hıc bırsey yemeden durabılırım yanı acıkma gıbı bır sorunum olmaz bu yuzden elmaya baslasammı tek sorunum yesıl elmanın eksı olması olur cunku eksı seyler oldum olası yıyemem normal yesıl elma yesem etkısı olurmu sence olursa valla sabah hemen baslıyım haftanın ılk gunu nede olsa gercı baska seylerde yabıyorum ama burda veren arkadasları gorunce heveslendım .artık su kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum ..54 kıloyla hamıle kaldım 86 ıle doguma gırdım suanda 59 kıloyum .50 kılo olmak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?