Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar anam nerde bu millet kimsecikler gelmemiş
alindacım harikasın tatlım
süper gidiyorsun haftaya çok kilo verirsin inş
ayy inş bende veririm tabi
ben bugün detoksa başladım
2 3 gün ayran çorbası içecem
şu ödemi atmak istiyorum
sonra yine elmaya devam
bakalım haftaya cumaya ne olcak merak içindeyim

selam burcum sagol canim opuyorumnanaktan insallah veririm tek amacim o :Saruboceq: kozmik beden temizligimi yapacaksin, onu 7 gün biliyorum ben, ve epey bir zor yani, hele son gün :sinifsinif:

alinda komzik bedeb temizliğini biliyorum o 7 gün sürüyorda
bu benim yaptığım %100 detoks diyetindeki ayran çorbası
sadece 2 gün sürüyo ama bakalım dayanabilirsem 3 4 gün yapmayı çalışıyorum

hiim onu duymamistim, simdi hemen baktim oda bir tür diyet cesitiymis fisfisfis fakat süt süt ürünleri filan yasak, sadece sebze ve meyva diyor CADIARZU neyse burasi yeri degil kaydirigubbakcemile2 bir ara detayli bakarim.

ay cnm ya bende onu cok merak edıorum dencem denycem bi türlü fırsat olmadı özellkle hafta sonu o diyeti yapmak istiodum kk'da da var %100 detoks diyeti yazıo sende onsan bahsedıosun sanırım sen bi yap bakalm işe yararsa bidakne beraber yaparss:kedi:

merhaba burcucumm, nohutlu detoks diyorsun ben yapmıştım tam uyamasamda 1 buçuk kilo vermiştim iki günde. ay kimsecikler yok gerçekten gerçi haftasonu ama geçen günlerde de yoğunluk azdı..

heey kıızlaaar, elmaa güzelleriiii, nerdesiniiiz yaaaa, hadi ama vereliiim şu kilocuuuklarıııı.
bu arada dün çok yedim her ne kadar güne 1 saat sporla başlasamda aralıksız yedim, eşim evdeydi , bayağıı şeyler yedik birlikteee, cips çikolata, börek vs, ama bugün ful time başladım yineee, bu hafta hedefiiim en az iki kiloo, veririmm inşş
bugün kahvaltı yapmadımm
elma ile başadım güne, bir kupa yeşilçay içtim,
öğlen iki tane lahana sarması yedim
1 mandalina yedim
akşamda salata az yağlı bu kadar,
bu hafta listemi kendim belirledim , değişiklik yapacağıım metobalizmam alışmasın diye öpüyoruum hepiniiiziii

meraba kızlar bedn yeni nete girebildim testler temizçıktı çok şükür iyimde artık ama dinlenmem gerekiyor biraz daha opuyorumnanaktan

canim cok sevindim ya
send edinlen biraz hemii bidenem

canim hosgeldin sende simdiki kilon ve hedef kilonu yaz ekliyim lisdeye öp+ldün

ee kimeciler yok millet nerdesiniz yaaaaaaa:hulya:

ya ben cok umitsizlige kapılıyorum sankı hıc veremıcem takıldı kaldı ibre kac gundur aynı kılodayım bıde durmadan tartılıyorum kendime hakım olamıyorum

arkadaslar merhabalar
ben bırsey sormak ıstıyorum yesıl elmanın ılla eksı yesıl elmamı olması lasım ıkı ccesıt var bıldıgım kadarıyla bı eksısı bıde normal yesıl elma

alında cok sevındım ıns en kısa zamanda ıstedıgın kıloya gelırsın .valla ben deneye deneye sıkıldım artıkbende su var ama ben bır gun boyunca bıle hıc bırsey yemeden durabılırım yanı acıkma gıbı bır sorunum olmaz bu yuzden elmaya baslasammı tek sorunum yesıl elmanın eksı olması olur cunku eksı seyler oldum olası yıyemem normal yesıl elma yesem etkısı olurmu sence olursa valla sabah hemen baslıyım haftanın ılk gunu nede olsa gercı baska seylerde yabıyorum ama burda veren arkadasları gorunce heveslendım .artık su kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum ..54 kıloyla hamıle kaldım 86 ıle doguma gırdım suanda 59 kıloyum .50 kılo olmak ıstıyorum

Cok tesekkür ederim boncukcum opuyorumnanaktan sende insallah kavusursun arzuladigin kilona kaydirigubbakcemile5 Midesine dokunan arkadaslar zaten baska elma yiyorlar yani bir sakincasi yok, belki kilo vermekte biraz daha yavas olabilir, bilemiyecegim o kadarini ...:enbuyukkk:

alinda gaza geliyorum yazdıklarını okuyunca bu hafta kacamaklarla geçti ve salıdan sonra kg veremedim polikistik over ve troid hastasıyım gecen ay regl oldum bu ay yıne olmadım onun verdiği stresle yılbaşına kaldı 10 gün bende bu hafta elimden geldiğince kasıp uyucam işalah yılbaşına 70 olarak girerim sabah iyi kahvaltı yaptı tost ve süt suyumu içip yeşil çayımı içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…