Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Benim başım ağrıyor yaw. ama 2. gün tabi normal. Bu sırada bir şeyin alışkanlık haline gelebilmesi için 21 gün gerekliymiş. yani bir şeyi 21 gün yaparsak artık bizden bi parça haline geliyor... elmalarımız da gelir herhalde. gerçi ben daha şimdiden bütünleştim onlarla sempatiksalakcinni

canım çok sevindim inan zemuszemus
boşver hiç kafana takma sumu yağmı diye verdin verdin
bu diyeti yapanlar 10-20-hatta daha fazla kilo verdiler bunun haepsinin su olması mümkün deyil dimi ama sositososito

kızlar merhaba
yeni geldim eve inanın hiç bişey yemek istemiyor canım yarım kepek ekmeği 2 dilim peynirle duruyorum 1 tanede elma yedim şimdi gideyimde suyumla elmamı alayım da yiyeyim

merhaba arkadaşlar konu başlığı dikkatimi çekti ben de fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum ama elma benim için uygun bir meyve değil çünkü normalde 1 tane elma yesem bile hemen midem bulanıyor kendimi bildim bileli böyle nedenini anlamış değilim psikolojik mi acaba? aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?
ayrıca Türk kalp vakfının internet sitesinde güzel diyetler var 3 günde 4,5 kilo verdiren ve daha başka diyet çeşitleri. bi bakın isterseniz.

slm kızlarr herkess burdaa ohh ohh ne güsell ayçanın yazıları okudum cnm tebrik ediyorum senii çokkk Şeniz

çokk alkisalkisalkis

çokkk :içelim:

bak 1 kilodan fazla gitmiş bilee şimdi tam gazz dewammm brawoo walla cnm ya çok sewindimm
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar bende hiç kaçamagım olmadı walla daha (ama biliyosunuz ben gece 2 grissinni yiyorum saat 6 da) aslında ben anneme hergün giderim cnm hiç ewde oturmam ama sizlerle tanıstıgımdan beri oturuyorum hem diyetim daha iyi gidiyor ewdeyken dısarı çıkıpta markete girdimmi işler zorlasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…