Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

dayanamadım tartıldım arkadaşlar. Şimcik herhalde su gitmiş diye düşünüyom...ossun dünden daha hafifim hehehehe....

günaydın canım alkışlıyorum seni zor olanı geçti bugün ikinci günün göz açıp kapayıncaya kadar geçer açsan şuan bi tartıl moral olsun 100 gr 500 gr ne verdiysen artık verdiğin görünmüyorsa bile moral bozma şişliktendir gidecek bu kilolar seninkiler daha çabuk gidecek.çok zorlanıyorsan bi kepekli grisiniden bişey olmaz akşam 7 gibi falan yersin son elmanıda yer günü kapatırsın .kabızlık ilacının adı magnesie calcınee içtikten 2 saat sonra etkisini fena gösteriyor

Günaydın kızlar

Ben diyete p.tesi başlamaya karar verdim hatta şirkette bi bayanıda kendime ortak ettim, bişey sormak istiyorum siz bu diyeti nasıl uyguluyorsunuz süresi varmı? Biz şöyle düşündük 5 gün uygulıcaz haftasonu yine dikkat eğer iyi giderse bi 5 gün daha uygulıcaz. P.tesi başlıcam ama o güne kadarda kendimi salmak yok yine k-fleksime devam :)

Birde sandaloz sakızı denemeyi düşünen arkadaşlar varmış , ben geçen sene denedim bi işe yaramadı diyebilirim, ama karar sizin tabi kimine yarar kimine yaramaz denemeyle tecrübeleniyoruz. Bana en çok yarayan elmalı-tarçınlı çay olmuştu 1 haftada 2,5 kilo vermiştim sadece onu içerek ve normal yememe devam ederek.

biz hedefimize ulaşıncaya kadar devam edeceğiz işin sırrı her iki saatte bir elma akşam 8den sonra bişey yemiyoruz ve bol suu .yalnız bu dieti yaptıktan sonra bıraktığında dikkat etmek ve yine aralarda elma yiyip bol su içmek gerekiyor verilenleri almamak adına

canım anlamadım ben yani vermişmisin nekadar yada sabah içtiğin sudan dolayı bişey yokmu

canım vermişim vermişim :lepi: 1.4 kg ama yağ değildir herhalde demi. bu kadar çocuk..su mu getmiştir. valla çok moral oldu hehehehe tamam başka tartılmak yok,hep beraber çarşambaya...
Bu sırada özeline bak çizelgen hazır inşallah beğenirsin.
kabızlık şimdilik yok ama olursa diye sordum.
Bir de şu beşi bir yerde çayı ne?

Günaydın soytarı başlayın başlayın siz de gelin aramıza.
ya çay arayışı içindeyim resmen yaw. yeşil çayı içemiyorum. elmalı-tarçınlı çay nasıl yapılıyor.
Bu sırada sabah kahvaltımı ettim. 2 kepekli ekmekli yağsız tost.ohhhh ne güselll geldi anlatamam .aldım suyumu yanıma. kurdum telimi 2 saat aralarla başladık 2. güne

Hoşbuldum Ayça :) Başlıcam allahın izniyle :)

Elmalı tarçınlı çay:

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak ( ben 2 günde bitirdim tekrar tazeledim)

Anladım Nuran cım teşekkür ederim ilgine p.tesi start veriyorum bende, o zamana kadar ara ara girip okurum.

Şimdilik Sewgiler. :)

Son düzenleme:
Güzel gözüküyor bu elmalı tarçınlı. Ok midir Nuran yapabilir miyiz bizim diyette acep?
Sagol soytarıcım yaw. inşallah bunu içebilirim.

ayçatebrik ederim tabiki hepsi yağdeğildir ama bak sen daha hızlı veriyorsun süper çarşambaya kadar tartı yok artıkk çok sevindimmmmm.çizelgem hazır dedin nerde:):):)

özel mesaj attım hayatım sana. bak oraya anlattım da nasıl yapacağını. gir kullanıcı paneline. görürsün orda.
Elma oldu zaten içimiz dışımız ...ki ben daha yeniyim yani bir de .
haaa aklıma takılan bir şey oldu biz hani yeşil elma yemeliyiz ya . bu grany smith olan elma mı yoksa bizim bildiğimiz sarı-yeşil elma mı?

yeşil elma ekşi olan o sarı gibi olanlar değil

Tamamdır ben dün evde sarılar vardı onları yediydim.Akşama aldırdım kocama yeşillerden bugün yeşillere başlıyom ...hehehe biraz elma karışıklığı oldu bende ama ossun hehehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…