Günaydınnnn fıstıklar
Bizim beyleri yolladım. Daha tartılmadım. tartılam mı? dün midem kazındı resmen. bir ara cümle bile kuramadım hehehe çok komiktim yaw. ama bozmadım bozmadım ve bugün 2. gün....
Belitim: cips yememişsin tebrik ediyorum seni. harikasın.
Nuran34: canım şimdi hazırlayam senin çizelgeni,özelden yollarım hayatım. Bir de ne o kabızlık ilacı? baskül yoksa kasma kendini tartılma.eczanede filan da tartılırsan farklı tartılar kullanma bence sonra moralin bozulur..
Deniz: annene selamlar. afiyet şeker ossun...ben de 2 grisini yesem mi acep akşam yaw.gündüz idare edebiliyorum da akşam cidden çok zor yaw. Bizimkiler hapur hupur yedi yemekleri akşam. kaçtım resmen yanlarından...koku alma durumum bile değişti yaw.
Ben geceleri hiç çişe filan kalkmazdım dün gece 3 kere kalktım su içmekten herhalde anlamadım. bir de 2.5 litre suyu bitirdim yatmadan.Şimdide hemen başladım gene.
Tartılam mı arkadaşlar? ne diyorsunuz? 2. günüme girdim. hadi hayırlısı....
dayanamadım tartıldım arkadaşlar. Şimcik herhalde su gitmiş diye düşünüyom...ossun dünden daha hafifim hehehehe....
Günaydın kızlar
Ben diyete p.tesi başlamaya karar verdim hatta şirkette bi bayanıda kendime ortak ettim, bişey sormak istiyorum siz bu diyeti nasıl uyguluyorsunuz süresi varmı? Biz şöyle düşündük 5 gün uygulıcaz haftasonu yine dikkat eğer iyi giderse bi 5 gün daha uygulıcaz. P.tesi başlıcam ama o güne kadarda kendimi salmak yok yine k-fleksime devam :)
Birde sandaloz sakızı denemeyi düşünen arkadaşlar varmış , ben geçen sene denedim bi işe yaramadı diyebilirim, ama karar sizin tabi kimine yarar kimine yaramaz denemeyle tecrübeleniyoruz. Bana en çok yarayan elmalı-tarçınlı çay olmuştu 1 haftada 2,5 kilo vermiştim sadece onu içerek ve normal yememe devam ederek.
canım anlamadım ben yani vermişmisin nekadar yada sabah içtiğin sudan dolayı bişey yokmu
Güzel gözüküyor bu elmalı tarçınlı. Ok midir Nuran yapabilir miyiz bizim diyette acep?
Sagol soytarıcım yaw. inşallah bunu içebilirim.
özel mesaj attım hayatım sana. bak oraya anlattım da nasıl yapacağını. gir kullanıcı paneline. görürsün orda.
Elma oldu zaten içimiz dışımız ...ki ben daha yeniyim yani bir de .
haaa aklıma takılan bir şey oldu biz hani yeşil elma yemeliyiz ya . bu grany smith olan elma mı yoksa bizim bildiğimiz sarı-yeşil elma mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?