Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Canım burdan paste yapamıyom 100 mesaj atmış olmam gerekiyormuş. senin özel mesaj kutuna tekrar yolladım. bi bak istersen beraber adım adım yapalım

Merhaba bende bu diyete başladım.ış arkadaşlarım caydırmak adına herşeyi yapıyor ama caymak yoklmaz:daha önce lahana çorbası diyeti ile iki haftada 8 kg vermiştim ama sonrasında bünye zayıf düşüpte hastalanınca yemek zorunda kaldım kilolarda fazlasıyla geri döndü:kedi:yaza düğünüm var motive ederseniz fıstık gibi bir gelin olmak istiyorumhihoyyyt

hoş geldin aramıza canım eminim verirsin yeterki iste yemek yemek istediğin anlarda buraya yazman yeterli zaman geçer

Hoşgeldin canımmmmmmmm. Lahana diyetine dayandığına göre bizimkine de dayanırsın merak etme. Ben de dün başladım bu diyete,burdaki arkadaşlar her zaman destek oluyorlar. Çvrendekileri umursama seni kıskanıyor onlar. boşver hepsini. Sadece kendine ve bize odaklan hep beraber fıstık gibi gelin yaparız seni merak etme.
açıktığın zaman ya da yemek istediğinde hemen mesaj at durdururuz biz seni. İstersen bir de kilo çizelgesi hazırla orda görünce insana iyi geliyor. :1hug:

hayatım şimdi sana yolladığım mesajdaki ilk eklenti var ya, onu seçecen sağ tıklayıp kopyalayacan sonra kontrol panelindeki profilini düzenle kısmına gircen, en alta kadar in. orda çize diye bir yer var oraya sağ tıklayıp yapıştıracan sonra değişiklikleri kaydet diyecen
Bana attığın mesaj benim sana yolladığım mesajın aynısı

Bu sırada kızımı yatırdım elma vaktim geldi elmamı yiyom yeşil elma :-D 1 litre suyum da bitti ....sizler ne yapıyonuz?

canımm yaptım ama yapıştır yapmıyo delircem benim şifremm uyuzum gir sen yap ya değiştiririm sonra şifremi vala delirdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…