dur istersen bir daha yollayayım . benim de gitti net. arada kızımı doyurdum geldim canımcım
Merhaba bende bu diyete başladım.İş arkadaşlarım caydırmak adına herşeyi yapıyor ama caymak yoklmaz:daha önce lahana çorbası diyeti ile iki haftada 8 kg vermiştim ama sonrasında bünye zayıf düşüpte hastalanınca yemek zorunda kaldım kilolarda fazlasıyla geri döndü:kedi:yaza düğünüm var motive ederseniz fıstık gibi bir gelin olmak istiyorumhihoyyyt
Merhaba bende bu diyete başladım.İş arkadaşlarım caydırmak adına herşeyi yapıyor ama caymak yoklmaz:daha önce lahana çorbası diyeti ile iki haftada 8 kg vermiştim ama sonrasında bünye zayıf düşüpte hastalanınca yemek zorunda kaldım kilolarda fazlasıyla geri döndü:kedi:yaza düğünüm var motive ederseniz fıstık gibi bir gelin olmak istiyorumhihoyyyt
Canım burdan paste yapamıyom 100 mesaj atmış olmam gerekiyormuş. senin özel mesaj kutuna tekrar yolladım. bi bak istersen beraber adım adım yapalım
Nurancım hala ekleyememişsin yaw ne oldu
hayatım şimdi sana yolladığım mesajdaki ilk eklenti var ya, onu seçecen sağ tıklayıp kopyalayacan sonra kontrol panelindeki profilini düzenle kısmına gircen, en alta kadar in. orda çize diye bir yer var oraya sağ tıklayıp yapıştıracan sonra değişiklikleri kaydet diyecen
Bana attığın mesaj benim sana yolladığım mesajın aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?