Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Beğenmişsindir umarım diyetle alakası yok ama insan bakınca kendini iyi hissediyor dedim...
güle güle kullan . kilolar değiştikçe haber verin bana ben değiştirirm.

Kizlar merhaba baya ilerlemis sayfalara.Off icinizde en zayif iradeli benim galiba dun malesef yemekteydim ve yedim ama inanin soz verdim kendime bi daha yok ooof kizlar bakalim carsambaya ne kadar vermis olucam.Bende su elmali cayi denemek istiyorum.Elmanin bi degisik versiyonu olur hic degilse dimi.Ayca ayrica tebrik edereim ne guzel vermissin hemen bak bu gazla artik hic birakmazsin artik:))

O kadardan bisey olmaz yaAycacim ama fazlasindan olabilir gerci bunu soyleyene bak diyeceksiniz ama bugun hic kacamak yapmadim kizlar.Siyah;i ohh bitti artik desene bundan sonra da hep ayni kiloda kalirsin ins.Kizlar kandiliniz mubarek olsun.

olmaz olmaz diyelim olmasın yok başka bir şey yemedim. suyuma da devam ediyom. akşam elmamı yemedim onun yerine oldu biraz. bu saatten sonra yok zaten yemek.

canlarım inş. bizde bu çizelgedeki bayan gibi oluruz kısa zaman sonra hem incecik hemde çok sexi walla bayıldım cnm çok güsel olmuş çizelgen ayçacımın eliine saglık

bu arada kızlar ben hiç yoktum bugün çünkü hawalardan dolayı sanırım bizim burda net yoktu htlar kesikti walla mahvolduk şu yagmur dins diyorum walla artık yaa zırt pırt elektriklerde gidiyoo sinir oldum bugün sizlerle konuşamadım diyee ama merak etmetin hiç kaçamaksız atlattım bugünümü yaran olaa hayrolaa demi kızlar
bence biz bu işi başardık baksanıza ne güsell kaçamak yok amann maşşallah diyelimm hepimizee...

aman aman nazar değmesin hiç birimize. ben kendime inanamıyorum bu saat oldu ve ben hala su içiyom 4 litre oldu benim su yaw hehehehe normalde bu saatlerde atlardım abur cubura. gurur duyuyorum kendimle valla ne yalan söyleyeyim. 2. günüm de bitti. Bu günü de atlattık ,darısı yarına. cevizli sarımsağı suya koyuyorum akşamdan sabah içecem. Bakalım ne olcek :jeyyar:

cnm aferin walla inanki sonu çok güsell olucak zaten yiyip yiyip şişçemizee yemeyiz olur biter yaa demii walla herkezee bravoo
cnm şu cewizli sarımsak neyin nesi
ben orayı kaçırdım sanırım

ya suya 2 adet ceviz ve 1 diş sarımsak atıyon bir gün önceden hazırlıyorsun sabah kalkınca aç karnına içiyorsun. yağ eritiyormuşşşş öyle dediler
evet yemekten şişeceğimize sudan şişelim değil mi yaw ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…