Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayçacım siz deneyin bakalım nasıl cnm ben simdi hiç bişey kullanmadan 1 haftada ne kadar kilo werebilecegimi merak ediyorum cnm o yüzden ilk hafta extradan hiçbirşey yapmadım sadece 1 kez spor yaptım ama :) bakalım wercegim kiloya göre bende o çaylardan yapabilirim cnm ilk önce bi göreyim çok az mı wericem yoksa normalmii inş.. hiçbirimiz 5 kilonun altına düşmeyiz cnmm

ay ben de mi 1 hafta bir şey katmasam acaba.....mantıklı aslında bu nasıl işe yarıyor önce bir bakmak lağzım. doğru söylüyorsun canımcım yaw

kızlar ben hala yatamadım walla oglum dün gece kalkmış yatagından buzdolabının önünde soguk suları içerken yakaladım onu saat 2 falandı neyse hiç hastalanmadıgı için ben bişey olmaz dedimm
ayy bide ne göreyim tam yatıcam bizimkinin ateşi yükselmeye başladı 39 olunca korktum şimdi acilden geldik antbiyotik werdi doktoru bagazları fecii üşüütmüş dedii yandım walla ben kızlar bu gece allah tan annem war yardımcı bana öpüyorum hepinizi
ben boşuna nicimi annemmm koymadım walla kızlar annem benim herşeyim,canım,cigerim o benim onu çokkkkkkk sewiyorummmmm....

Günaydın kızlar , hayırlı cumalar

Ne olcak benim bu akşam yemek mücadelem bilmiyorum . Dün akşam tam 5 tane kandil simidi yedim kendime hakim olmadım . Gündüz hadi neysede akşamları çok kötü yaaa. en sevmediğim yemekleri bile canım çekiyor. Sizleri okudukça gaza geliyor sabahları ama akşamları daha diyete başlamadım üstelik .

Ben sadece dün müdürümle kaffe içtim diet dışı olarak başka bişe yok (oda şekersiz sütsüz sade kahve):kedi: bu gün üçüncü gün elmaya ve yeşil çaya devamhihoyyytyanlıs bir kötü huyum var her sabah tartılmadan edemiyorum

Tekrar teşekkür motivasyon ve destek için kaydirigubbakcemile5 hedefime ulaşıcam burdakilerde görcek günleriniopuyorumnanaktan fıstık olcez hep beraber inşallahhhh

güünaydın kızlar annemmm çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir bebişin.
dün bende mecburi kaçamak yaptımm çok üşüdüm dışarda çorba içtim ama bu sonn.evden çıkmamak lazım valla 4.gün başladı bakalım hadi hayırlısı

olsun canım o kadr olur ama haftada 1 kez yap kaçamak yaparsan da:) ben kaçamak yapmıyorum çünkü canım istemiyo.ama elma pek yiyemiyorum.dün mesela 1-2 tane anca yedim. bugün tartılma günü sabah 74 geldim.boyum 1.65 76 kiloyla başladım.benim de 5.günüm. 60 olama kadar devam valla açlıktan ölsem de devam :)))ucunda nike pantolon var yaww :))

ben mecburi kaçamak yaptım dün maça gitmiştik beklerken çok üşüdüm çorba içtim olur canım gider kilolar ama elmaları fazlalaştır derim vücut aç kalmayınca daha ii veriyor kiloları

kızlarr ben geldim dafha yeni girdim eve valla...2 saattir velievlerine ziyaret ettik resmi iş.devamsız öğrencileri ikna için...
bu gün 8. günüm inanılmaz değişiklikler var...azmin sonu zayıflamaktır yola devam kızlar...

bide bir sorum var artık spora başlıyayım diyorum ne dersiniz?????
sekizinci gündeyim ya vücut gevşemeden sıkı sıkı gitsin diyorum

bir yerde okumuştum bir doktor kayınvalidesini(ki kadın yaşlı ve kilo veremiyormuş)sabahları bir kase yoğurdun içine yarım limon sıktırıp yedirerek 1 haftada 6 kilo zayıflatmış .iştahı kesiyormuş...
denemeden söylemek istemedim
hani dün canım hiç birşey istemiyor diyordum ya dün sabah bunu uyguladım ondandır diyorum
bu sabah vaktim yoktu geç kalınca yapamadım şimdi kurtlar gibi açım
yoğurtlu diyetin yoğurtsuza oranla %22 daha iyi ,hızlı zayıflattığı kanıtlanmış
benden söylemesi ben yapıcam çünkü dün çok iyi geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…