Valla fena gitmiyor. su olayını kaptım devam elmalar arkadaşım artık benim ve en güzeli ne biliyormusunuz başım ağrımıyorrrrr artıkınnnn heyoooooooo
vazgeçmeyecez tabi yaw. yok öyle bir şey. ben haftasonunu da kazasız atlatırsam tamamdır inşallahhhh
çarşambaya da az kaldı sayılırrrrrrrrrrr
gel beraber verelim:):):)
merhaba bayanlar.ben forumu yeni gördüm.aslında elma diyetini yeni gördüm.isveç diyeti yapıyorum ve yarın son günüm.pazartesi başlamayı düşünüyorum bu diyete.nişanlıyım ve 10 nisanda ilk gelinlik provam var.71 kilodan 68 e indim bu diyet boyunca ve 10 kilo daha vermem lazım.inş bende işe yarar ve verebilirim.mayıs ayında düğünüm var ve ben gelinliğimin içinde incecik olmak istiyorum.bilmiyorumkismile
aynen ben de iple çekiyorum çünkü hem dayanabilecek miyim hem de ilk gün kilo vermiştim ben bu devam edecek mi acaba diye meraktayım açıkcası
selam kızlar...burda yazılanları okuyunca epey gaza geldim...ve 3 gündür kendi çapımda elma diyeti yapıyorum...başlangıç kilom 85 ti bugün tartıldım hemen farketmiş...
selam kızlar...burda yazılanları okuyunca epey gaza geldim...ve 3 gündür kendi çapımda elma diyeti yapıyorum...başlangıç kilom 85 ti bugün tartıldım hemen farketmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?