Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

atlatırız canım kararlı olalım yeter

merhaba bayanlar.ben forumu yeni gördüm.aslında elma diyetini yeni gördüm.isveç diyeti yapıyorum ve yarın son günüm.pazartesi başlamayı düşünüyorum bu diyete.nişanlıyım ve 10 nisanda ilk gelinlik provam var.71 kilodan 68 e indim bu diyet boyunca ve 10 kilo daha vermem lazım.inş bende işe yarar ve verebilirim.mayıs ayında düğünüm var ve ben gelinliğimin içinde incecik olmak istiyorum.bilmiyorumkismile

sonuna kadar destek oluruz hem de sen merak etme. diyeti bozma yeter bak valla veriliyor. isveç diyetinden bile daha iyi veriliyor. hem sen o diyete dayandıysan bu daha iyi gelecek sana ...En azından ben bunu daha rahat yapıyorum nedendir bilinmez. herhalde sizler varsınız diye vereliniortak a.s.

ayça yazdıklarına sevindim başının ağrısı geçmiş rahatsın maşallah canım
valla çarşambayı iple çekiyorum şu70in altına bir düşebilsem

aynen ben de iple çekiyorum çünkü hem dayanabilecek miyim hem de ilk gün kilo vermiştim ben bu devam edecek mi acaba diye meraktayım açıkcası

damla isveç diyetiylemi 3 kilo verdin???????
isveç diyetini yaptıktan sonra bunu hayli hayli yaparsın canım
sanırım bir aya kadarda istediğin kiloya ulaşırsın hadi hoşgeldin:1hug:

belitim: harika olur sen 70 ben -5 heyyoooo derim yani ben bu işe. gelin arkadaşlar başlayın valla.garantili verdiriyor. dayanın yeter,her rejimde olduğu gibi. o kadar ...

selam kızlar...burda yazılanları okuyunca epey gaza geldim...ve 3 gündür kendi çapımda elma diyeti yapıyorum...başlangıç kilom 85 ti bugün tartıldım hemen farketmiş...

selam kızlar...burda yazılanları okuyunca epey gaza geldim...ve 3 gündür kendi çapımda elma diyeti yapıyorum...başlangıç kilom 85 ti bugün tartıldım hemen farketmiş...

Harikasın şimcik çarşambaya kadar tartılma hazır verdiğini gördün madem tartıda dayan çarşambaya kadar daha büyük farkla daha da mutlu olacaksın. Hoşgeldin aramıza. Bizler elma güzelleri ,artık sen de öylesin yerimseniben

yapmaya karar veren herkes aramıza hoş gelir sefa gelir.ayça canım sen daha fazla vereceksin bizden buna eminim.3 5 farketmez herkes bünyesine göre veriyor işte.hep destek tam destek özellikle eşlerin eve geldiği saatte:

SLM ARKADAŞLARR nasılsınız hepinize çokk teşekkür ederimm
walla ben bugün hiç giremedim ama hiç kaçamak yapmadın merak etmeyin canlarım
oglum malesef çok hasta geçmedi henüz ateşi 39 dan asaya inmiyor bugün 3 tane igne yedi hala geçmedi maleseff o yüzden giremiyorum kusura bakmayın olurmu fırsat bulunca girerim sizlere bilgi weririm öpüyorum hepinizii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…