83 kg yım 96 kg ıdım kendıçabalarımla 81 e ındım ama 1,5 aydır hıc kılo veremıyodum bende yemeğe basladım ve 83 oldum(
hımmm anladım canım ama çok kısdım sana ne güsel vermişsin kiloları durdu diye yenilir mi canımm çok ayıpplmaz:
neysem inşallah elma diyeti sonunda istediğin kiloya ulaşırsın....
bu arada neden sordum kilonu resimdeki senmisin bilmiorum ama çokkk beğendim
ve hiçç ihtiyacın yok gibi görünüyoo oyüsden canımm opuyorumnanaktan
kizlar yesil elma olacak gecmis sayfalarda tarifler yaziyor hem normal hem ramazan diyetti hemde buzlu yesil cay
simdi bana yazin kim bu diyetti yapacak bak cuma gunu tartilacaksiniz ve hergun mutlaka yazsin neyaptiniz ne ettiniz bizde sizi yardimci olalim demi amakaydirigubbakcemile5 [/QUOTcanımcım ben varım valla çok büyük bir azimle yapıyorum .ayrıca dün dayanamadım tartıldım :çok üzgünüm: 1.700 gr gitmiş :teytey: eeeeeeee haliyle zorlandım baş ağrısı falan oldu ama bugün daha iyiyim.yeşil çayıda limonlu naneli buzlu içiyorum.yani herşey süper .oğlumun doğumundan sonra yapmadığım şey kalmamıştı ama bi türlü motive olamamıştım .şimdi mucize gibi bi şey oldu ve sana borçluyum bunukaydirigubbakcemile3 çok ama çok sağol iyi ki sana rastladım
slm ben bu kulübe yeni üye oldum ve bütün diyetleri okuyup inceledim en cok ilgimi ceken bu elma diyeti oldu, sok oldum cok süper olmussun sexybebek.bu diyete bende yarin baslicam ve ins bende idael kiloma düsecegim.bravo sana sexybebek tebrikler
sexybebek fotoların kaçıncı sayfada 1 saattır arıyorum yaa
selam arkadaşlar bende yarın başlıyorum 170 boyundayım ve 58 kiloyum 55 olmak istiyorum bakalım becerebilecekmiyim :)
¤ decemBer ¤;8526092 .!.:içim ekşidiiiiiiiiiiii elma yemekteeeennn mafoldumben
sexybebek fotoların kaçıncı sayfada 1 saattır arıyorum yaa
mmm bir elma daha yiyorummm şuan...
en severek yaptığım diyet oldu valla bu süperr ama birascıkk acıkılabilir son zamanlarda ....
20.00 dekini yemesemmm olur mu kii şekerlerr....
yetti de arttı bile bu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?