Aman dur kiz patlama şakkıdı
Bende yarin baslamayi dusunuyorum, cokmu tok tutuyor elma yaa?
1 kg elma orta boy kaç tanedir acaba elmaları kucaklayıp basküle çıkıcam
sexybebek resimlerine demin baktım çok çok güzelleşmeişsin ve çok güzel kilo vermişsin daha önce yazmıştım soru sormuştum cevaplamıştın sağolasın hatırlarsın inşallah beni bende yarın başayacam bugün kahvaltıda ekmek yemedim 1 taneden az haşlanmış yumurfa 2-3 dilim peynir ve salatalık yedim saat 12 gibi daha sonra 3 gibi bi yeşil elma yedim ama evdeki son elmaydı mafoldumben ama yarın pazardan bolca alıp başlayacam daha sonra ekmeksiz karpuz filan yedim şimdi 60 kiloyum boyum 1.55 bayram bitene kadar 50 olurmuyum ya :sinifsinif: benide al listeye lütfen a.s.
merhablarr
ben geldim kimsecikler kalmamis malesef
diyetim cok güzel gidiyoo hic kacamak yapmiyorum bakalim cuma sonuc ne olacak
valla ben 3 tane yedim bugün büyüktü baya
1 kg olmuştur herhalde
bağırsakları da iyi çalıştırıyo
İyi akşamlar arkadaşlar herkeze kolaygelsin
bende bugun başladım
3 kupa yeşil çay içdim elmalarımı yedim sularımıda içtim
benim kilo vermem zoroluyor bakalım elmayla kolay olur (birde hasta oldum )
kilom 77 bende varım diyorum
sexybebek varken herkezi motiveediyor teşekkürederim canım şimdigden SEXYBEBEK...a.s.
slmm millettt
nasil gidiyo bakalimm diyetlerrr
ben tikandimm vay catklicammm
ayy az su icdim bugundee pöfff nese simdii icerm gine yatana kadar
EVET BEBIS BARSAKLAR CALISACAKKI YAGLAR DA GITSIN DEMI AMA HER IKI SAATE YENECEK HER HAFTA IY SONUC ALACAKSINIZ OZAMAN AFERIM BEBISLERIM YERIM SIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:1hug:
inşallah şekerim hep birlikte ama yeşil çay unutuum içmeyi
normal çay içtim çok az şkerli
birazdan içeyim 2 fincan olur herhalde dimi şeker
olur canim zaten kilon yok senin cumaya kadar ulasmak istedigin kilonun altinda kalirsin sana soylim kaydirigubbakcemile5
selam kızlar.. benim de ilk günüm güzel geçti.. diğer diyetlerdeki gibi şekerim düşmedi,halsizlik hissetmedim.. yaşasın yani:)
3litre suyumu da içtim elmalarımı da yedim şimdi yeşil çayımı yudumluyorum sizinle.. sexy bebek ve tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorummm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?