Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet diyetin başarılı olması için azim ve sabır şart.teşekkür ediyorum canım yorumun için=)) yeşil çayımı aldım fakat yeşil elma bulamadım annem pazardan bakmış mevsimi değil sağlıksız olur dedi napsam bilmiyorumm...

slm kızlar bende bi formül duydum onu deniycem eltimin eniştesi 15kilo vermiş 1buçuk ayda formül şu taze zencefili katı meyve sıkacağından geçiriyoruz bundan elde ettiğimiz su 1çay bardağı olucak 1çaybardağı elma sirkesi (ev yapımı olması gerekiyomuş)1su bardağı suyla karıştırılıp sabahları kahvaltıdan 3saat önce içilir ben malzemeleri pazar günü alıcam da ev yapımı elma sirkesini bulabilirmiyim bilmiyorum inşaallah işe yarar bende bıktım kilolardan :gitme:

hergün başlayım diyorum ama yapamıyorum bundan 2yıl önce 80 kilodan 50 kiloya inene bi insanım ben azimle ama inanın hiçbişi yemiyodum meyveden başka onlarda sınırlıydı.evlendim dogum yaptıktan sonra veremedim kiloları bu defa yapamıyorum ama şunu biliyorumki 1 hafta bu diyeti yapsam kilo vercegime eminim

slm geldim cnm bende kilo versem bebek tedavisine başlıcam bende önceden 1buçuk ayda 22kilo vermiş biriyim ama eskisi kadar çabuk kilo veremiyoorum ve eskisi kadar iradeli değilim galiba bu yöntemi denicemde inşaallah tadı çokda kötü değildir

zaten kilo verdikçe insan motive oluyor ve devamı geliyor bi şekilde ama ucu bi gittmide gidiyor maalesef

kızlar ben yarın başlıyorum allah izin veriirse hedefim bir ayda 10 kilo vermek şimdilik benmle yarışmka isteyen varmıı?fatih-melek@windowslive.com bu adresten bana ulaşabilirsinizzz

oncelikle merhaba herkese ben bugun uye oldum oldumda ben hem sisko hemde pimpirikli olarak kafama bisi takildi.kk aceba ucretlimi?degildir insallah.bende artik bu kilolardan kurtulmak istiyorum ve coooooooook destege ihtiyacim var!

melek 1987 ben inaniyorum yapabilecene bak iki sene oncede vermissin 20 kilo!yeterki kendimize guvenelim beynimizin bizimle oyun oynamasina izin vermeyelim

tuana 00225 canim gordugum kadar sen bayadir uyesin acaba beni bilgilendire bilirmisin burasinin ucretli olup olmadigina dahil.sagolsun melek 1987 biraz olsun rahatlatti ama iste ben taktim bi defa cevap alirsam cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…