- 5 Temmuz 2010
- 29
- 32
- 88
ya kızlar elma diyeti yaparken su içiyomusunuz ben bugün başladım 2buçuk litre su içtim ama karnım çok şişti dahada kilo aldım gibi oluyo normalmiiiii
bende yarın başlıycam ..
bi 5-6 kilo versem süper olur yaz da geliyo artık :sinifsinif:
GüL Gel ben seni motive ediiiyimm kaydirigubbakcemile3
Bak dügün yavas yavas yaklasiliyormus ne güzel Insallah hersey istedigin gibi olcak ama once kilolari verki daha mutlu ol opuyorumnanaktan
FuLL gaz gerek sanakaydirigubbakcemile hihihi bende yeni basladim sayilir bu elma diyetine ve Coook güzel gidiyor sabah kahvalti sonra her 2 saat elma ve bol su 2.5..3litre su vede yesil cay tabikiii hicte acikmiyorum... HERGÜN KILO verdikce daha Mutlu olcaksin ve daha MOTIVE olcaksin inan dügününü düsün ve tabiki GELINLIK bayanssulusmile
Bende gecen yaz evlendim hersey cok guzeldi ama sonradan dedim keskee dahaa fazla kilo verseydimm bilmiyorumkismile
Ondan sende sonradan pisman olma canim!!! EN GUZELI SEN OLMALISINNNNNNN.. RÜYA Masallarindaki gibii boshayallersmile
ben dün başladım ama okadar fazla elma yiyemiyorum sen ne kadar kilo verdin
ya bi şey sorcam siz bu yeşilçayı şekerle içmiyosunuz dimi ?
ben şekersiz içtim daha doğrusu içmeye çalıştım midem çok bulandı.Çok kötü oluyor tadı içemedim valla..:bbo:
4 kilo verdim.elma yemiyorum ben de cok yeşil cay cok tok tutuyo 3 4 bardak iciyorum kacamak da yapıyorum bazen annem müthiş yemekler yaptığınmdan:)
yeşil cay sekersiz icin alısıcaksınız bi iki güne
bence azimle herşey olur bol şanskaydirigubbakcemile2
slm arkadaşlarr
elma diyetine hayranım yorumlardan anlaşılan her deneyen memnun kalıyor.kulağa da gayet sağlıklı geliyor.2 hafta dişimi sıkcam bnde yapcam bu diyeti.yarın ilk işim yeşil çay ve elma almak.kızlar motivasyon konusunda yardımlarınızı bekliyorum.şu anda bu diyeti yapmakta olan arkadaşlarla deneyimlerimizi paylaşmak isterim.62 kiloyum hedefim 55.yani tatile gitmeden 7 kilo vermek istiyorum çokk ama çokk...
herkese kucak dolusu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?