Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar elma diyeti yaparken su içiyomusunuz ben bugün başladım 2buçuk litre su içtim ama karnım çok şişti dahada kilo aldım gibi oluyo normalmiiiii

canım sürekli tartılma ozaman moralin kesin bozulur ben 1 hafta sonra tartıldım 4 kilo gitmiş..bende sürekli su ve yeşil cay iciyorum.annemin yaptığı yemeklerden e kacamak yaptım tabiki
sabah elmasirkesi bal su karısımıda yaptım
hergün 3 kupa yeşil cay ictim
elmamı 2 saatte bir yemedim bak günde 3 en fazla yedim
bazı günler 2 yedim
ama acıkmadım
midem de kücüldü
bence sakın tartılma sakın 1 haftayı bekle lütfen
verdiğini göreceksin kesinlikle
ben şuan 69 kiloyum 73 ile basladım
hedefim 60
boyum 175 olduğundan daha fazla inmiycem ama okuduğum kadarıyla diyet sonunda en az 3 kilo alınıyomus ondan belki 58 falan olup bırakırım
buarada birazcık haftasonu kacamağı da yaptım mangal falan:) sakın takmayın kacamakları kacamak yaptıysanız yürüyün bişi yapın o hatayı düzeltmeye calısın ben öyle yaptım
bugünde spora baslıycam mekik cekmeyi düşünüyorum
zemuszemus

t.ederim tatlım inan hergün yapıcam ve aslla kaçamak yapmıcamgerçekten çok acil vermm lazım agustos basına kadar bi 5kilo dahi varsem iyi görünücem kaydirigubbakcemile3 bundan sonra hep burdayım destek olalım kızlar

ya bi şey sorcam siz bu yeşilçayı şekerle içmiyosunuz dimi ?
ben şekersiz içtim daha doğrusu içmeye çalıştım midem çok bulandı.Çok kötü oluyor tadı içemedim valla..:bbo:

ben dün başladım ama okadar fazla elma yiyemiyorum sen ne kadar kilo verdin

4 kilo verdim.elma yemiyorum ben de cok yeşil cay cok tok tutuyo 3 4 bardak iciyorum kacamak da yapıyorum bazen annem müthiş yemekler yaptığınmdan:)

yeşil cay sekersiz icin alısıcaksınız bi iki güne

bence azimle herşey olur bol şanskaydirigubbakcemile2

ya bi şey sorcam siz bu yeşilçayı şekerle içmiyosunuz dimi ?
ben şekersiz içtim daha doğrusu içmeye çalıştım midem çok bulandı.Çok kötü oluyor tadı içemedim valla..:bbo:

canım valla ben zorla iciyordum artık alıstım zevkle iciyorumhihoyyyt

1 bardağı bile bitiremedim bugün neyse umarı alışırım .. Ama daha demin dayanamadım 3-4 tane kurabiye yedim. bu gidişle veremiycem bu kiloları

olmaz ki canım ama:) canın bişi cektimi git bi salatalık soy ye :) kurabiye olmaz

slm arkadaşlarr
elma diyetine hayranım yorumlardan anlaşılan her deneyen memnun kalıyor.kulağa da gayet sağlıklı geliyor.2 hafta dişimi sıkcam bnde yapcam bu diyeti.yarın ilk işim yeşil çay ve elma almak.kızlar motivasyon konusunda yardımlarınızı bekliyorum.şu anda bu diyeti yapmakta olan arkadaşlarla deneyimlerimizi paylaşmak isterim.62 kiloyum hedefim 55.yani tatile gitmeden 7 kilo vermek istiyorum çokk ama çokk...
herkese kucak dolusu sevgiler

canım bak bugün nette okudum ve yaptım
1 cay kaşığı yeşil cay 2 adet karanfil cok azcıkta ucundan bal ve birazda tarcın koy fincana kaynamıs suyu üstüne koy 5dk beklet süz öyle ic
ben tadını ve kokusunu cok beyendimmmm
tavsiye ederim canım cok güzel oluyo
yanına da diyet bisküvilerden alabilirsin ben cubuk kraker aldım mavi yeşil in ve cok güzel gitti cay 4 bardak ictim
canım bu cok güzel bi diyet
ben 6 günde 4 kilo verdim
ama cok kilolular sürekli veriyo ben 69 kiloyum boyum 175 oyüzden buhafta zorladı beni diyet yani veremedim tartıda daha cok sakın azmini yitirme devam et 2 haftaya değişikliği göreceksin
ben hemen gördüm söyleyim ayrıca cumartesi pazar baya kacamak yaptım mangallar pudingler pastalar ben sana diyim yinede tartıda artıs olmadı öptümmm

yapamıyorum kızlar olmuyo oooooooooooooooo dayanamıyorum aslında yemek türü yemiyorum hep abur cubur napıcam ben çok moralim bozuluyo 70kiloyum boyum 165 60 kilo olmak istiyorum bi 10 kilo versem yeter amna başaramıyorum nolur yardım edin ya ne bilim kilo verenler güzelce bi yazsınlar ne yaptıuıklarını motive olmaya cok ihtiyacım varmafoldumben

ben daha önce yaptım 3 günde 3 kilo werdm we bıraktım sonrasnda
bugun yenıden başlıyorum ama lütfen brbirmizi motive edelim kızlar
kaçamak yapmayalım hep destek olalım birbirimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…