Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

herkese slm arkadaşlar bende uzun zaman oldu bu diyeti bırakalı ama bu gün kendimi toparladım.tekrar başlamaya karar verdim ilk iş aldığım kiloları vermek olacak.

Bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu.İlk başta 1,5 gitti diye sevinirken sabah sadece 400 gr vermiş oldum. Elma diyetini uygulaqdım. Sadece akşamları sebze çorbası içtim. Cumartesi akşamı 2 parça tavuk, Pazar akşamı 1 parça et ve dün akşam da dışarıda et yedim. Ekmek falan sadece 1 dilim yedim. Resmen aç yaşadım. Eğer yarın sabahta tartıldığımda 400 gr verirsem yuhh diyecem:))

bu hafta devam gene. Bu sefer elmalrı ikişer ikişer yiyorum. Bakalım belki çok yemek gerekiyordur.

teşekkürler canım.4 kilo versemde yeterli olur=)bu diyetle verilen kilolar hemen geri alınmıyor diye duydum doğru mu?

ben de diyetteyim 4.günüm 3 kilo gitti hafiflediğimi hissediyorum inanın yeşil çaya da alıştım ilk gün berbat geldi..yüzüm küçüldü.parladı..ki kaçamaklarım da oldu. yaz geldi gezmeye başladık her gittiğimiz yer de bişeyler yiyordum ucunddan da olsa.ben cok uyamadım cok elma yemedim falan ama cok güzel gidiyor..tavsiye ediyorum bu diyeti.turkbayragi

benimde bu gün 3.gün ama elma yiyemiyorum,çünkü eşim elma bulamamış.bende elma yerine karpuzla idare ediyorum.

inşallah teşekkür ederim
ilk gün ben de öyleydim
ama yeşil cay falan ic zorla kendini önce tadı kötü gelir ama kafein olduğundan alısıp hep canın istiycek
kesin vericeksin bak yüzün falan küçülcek göbek gidicek
bide mekik cek
başka hareket yapmasanda
süper gidicek

ya bir şey sorcam yeşil elmanın suyunu icmekle yemek aynı mı sıkıldım ısırmaktan suyunu icsem olmaz mı

Evet canim bende oyle yaptim bol bol ictim bide 2.5 litre su kaydirigubbakcemile3

bu sabahta bi avuc marul 2 domates yedim ekmek yemiyorum dünde yemedim bakalim ins dedigin gibi süper gider opuyorumnanaktan

aslinda ben bu elma diyetine baslamadan zaten diyetteydim yani ürün kullaniyorum ve kilomda duraklama oldu sonrada bu elma diyetine rasladim ve denemeye karar verdim:teytey: ise yararsan 1 hafta yapcam sonra tekrar ürünüme devam etcem a.s

kızlar selam

7 gündür elma diyeti yapıyorum
bugün reglimin ilk günü olmasına rağmen 7 günde 3.5 kilo vermişim.
84 kilodan 80.5 kiloya düştüm
bu süper birşey

devam ediyorum inşallah
haftaya yeni sonuçları da yazarım

ya kızlar elma diyeti yaparken su içiyomusunuz ben bugün başladım 2buçuk litre su içtim ama karnım çok şişti dahada kilo aldım gibi oluyo normalmiiiii

kızlar ne olur benimde motive edilmeye ihtiyacım varr :) benimde eylülde düğünüm var ve vermemm gereken 10 kilom var agustoş basında gelinlik için mecburen provam var ozamnkadar kaç kilo veririsem kardır ne olur yardımcı olun daha önce sürekli takip ediyordum burdan 4kilo falan verdim ama malesef nişandır düğün hazırlıklarıdır diyeti çok astık birbirimize destek olalım ve kurtulalım su agırlıklarıdan

GüL Gel ben seni motive ediiiyimm kaydirigubbakcemile3

Bak dügün yavas yavas yaklasiliyormus ne güzel Insallah hersey istedigin gibi olcak ama once kilolari verki daha mutlu ol opuyorumnanaktan

FuLL gaz gerek sanakaydirigubbakcemile hihihi bende yeni basladim sayilir bu elma diyetine ve Coook güzel gidiyor sabah kahvalti sonra her 2 saat elma ve bol su 2.5..3litre su vede yesil cay tabikiii hicte acikmiyorum... HERGÜN KILO verdikce daha Mutlu olcaksin ve daha MOTIVE olcaksin inan dügününü düsün ve tabiki GELINLIK bayanssulusmile
Bende gecen yaz evlendim hersey cok guzeldi ama sonradan dedim keskee dahaa fazla kilo verseydimm bilmiyorumkismile

Ondan sende sonradan pisman olma canim!!! EN GUZELI SEN OLMALISINNNNNNN.. RÜYA Masallarindaki gibii boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…