dındınınııııııın dınının dın dınınnnın dınıııının dıııııı dınınııınıınn dıt dütü dü öhhö öhhö ay borazan bozuldu.. ıhhm neyse efenim
malumunuz ortalıkta bir elma diyeti var ve bunu hepimiz yapıyoruz yada yapmak istiyoruz.
yok efendim içimizde elma ağaçları çıkıcak hurafaleri, yok aman çocuk yapsak elmaya benzer muhabbetleri, aman efendim eller sarılık olur sizler yeşillik olcanız yakıştırmalarına maaruz kaldık..
amma yılmadık elmaları hapur hupur, kütür kütür yedik. yeşil çayıda şırıl şırıl içtik hattı zatında ne oldu, agedeşler kilolarını verdi (bende verdimde az verdim ayol malum oruç. hayır yani oruç mu tutim, diyetmi yapim anam 3 kilo vermişim daha ne istiyosunuz ayol benden ııhm neyse )
bayanlarcım yanaklarından übtüklerim gadasını aldıklarım, bu diyette önemli olan şey nedir motive
(bildiğin gaz vermek) uzun yada kısa bir sürece giriyoruz şimdi tabiki metobilizmadan farklılıklar olacaktır. birbirimize hem destek hem rakip olacağız. sende zayıfla ile bir yarışmaya giriyoruz her grup kendinden sorumludur..
ne reklam ne başka bir planımız var sadece kilo bildirimleri sayesinde motive olcaz ve bu rekabet inanın çok işe yarayacak.. bu gurubun takım kaptanları ben ve arda alya amma kaptan olarak görmeyin bizi hepimiz kendi içimizde bir kaptanız ( ya ben ne datlıyım ha, bak bak hepimiz kaptanmışız.. ay ölmim ben hemi) kaydirigubbakcemile3
sznin kaptanı ayçekirdeği kk daki niki saresu
evet kızlar elma diyetimizi hepiniz biliyosunuz
23 eylül çarşamba günü sabah başlıyoruz kızlar
cezamızdan bahsedelim eğer ki kilo veremezseniz olağan kilonuzu korursanız imzanızda eğer kk üyesi iseniz şu yazacak
"ah ah ne vardı dikkat etseydimde verseydim en azından bir kilo.. şimdi rezil olduğum yer tek kk mı birde sz çıktı başıma"
eğer sz üyesi iseniz şunu yazacak
"
ah ah ne vardı dikkat etseydimde verseydim en azından bir kilo.. şimdi rezil olduğum yer tek sz mi birde kk çıktı başıma"
aurıca kızlar yalan söylemek çok kötü bişeydir zira kilo veremeyen arkadaşların bu yola girmesini istemiyorum yok verdim felan demek yok şöle bir çözüm getirdim buda bi yaptırım..
eğer diyet boyunca kilo veremezsem o hafta
10 tl sadaka vericem diycez bunu deyince niyet etmiş oluyoruz malum kaydirigubbakcemile3 ay ben nebiçimde zekiyim ayol şakkıdı
kızlar yukardaki kişisel cezaydı
bide grup olarak hangi grup daha çok kilo verdi ona bakıcaz sanırım listeler belli olunca iki grubunda eleman sayısının eşit olması lazım belki grup içlerinde bi sınırlamaya gidebilirz ..
son ikaz da şudur
ey cevizli güllaçlarım fıstıklı kadayıflarım
tamamen istekli olanlar katılsın, bigün öle bi gün böyle, ay yaptım, ay yapamadım ay böğrüm ağrıdı, ay kaynımgil bizdeydi, ay fenerin maçı vardı v.b felan anlamam IP adresinizi bulur saçızı başızı yolarım anam. demedi demeyin

lmaz:
evet kızlaaaaaaar çarşambaya gruplar da belli olsun çok güzel yarışmaya başlayciz isteyim olsun hepinız daş gibi bi kızçe ...ne lazım gelir yapasıniz be çocuklar
hepinizeee hayıııırlııııı uğuurluuuuuu olsssuuuuuuuuuun
getirin makası kurdelayı kesem
alkış kıyamet bol pöykürükler arasında kurdelayıda kestiiiim