Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

annem saolsun bizim evde hiç pasta börek eksik olmaz :1no2: tatlısından tuzlusuna çeşit çeşit herşey olur.. ew ew diil pastane mubarek :jeyyar: haliyle böle olunca benim diyetlerde başlamadan güme gidiyoo akannehir ama bundan sonra elma ve yeşilçaydan başka bişe yiyip içmicem we 2 haftaya çıtır bi kız olcamm delikafadulden yoksa benimde canım çok şey istio ama depo dolu nasılsa ihtiyacı olanı ordan harcasın dimi ama sırnaşık şey

aynen canim benim annemde saolsun herzaman pasta börek dolma türü seyleri eksik etmez allahdan oda bu sira diyettede ben rahatimkaydirigubbakcemile3

canlarım yhaa ben inş yarndan itibaren başlıyorum elmalarımı yemeye ama korkuyorum nasıl dayancam koca gün sadece elmayla die kafamçokkarıştı çok fazla açlık oluyodur heralde nasıl dayanıyosunz ki buna ????
ben de şu an açlıkla nasıl mücadele ettiğimi yazmak için oturdum pc başına senin soruna da cevap olur
eşime iftar sofrası hazırladım ve çok açım düşünün halimi artık kızım da tatlı istedi hemen çıktım balkonabir:delphin:mola sonra yine başa döneceğimi pişman olacağımı düşündüm aldım yeşil çayımı vee burdayım çok zor ama sonunu düşününce değer sabır sabır sabır

ben de şu an açlıkla nasıl mücadele ettiğimi yazmak için oturdum pc başına senin soruna da cevap olur
eşime iftar sofrası hazırladım ve çok açım düşünün halimi artık kızım da tatlı istedi hemen çıktım balkonabir:delphin:mola sonra yine başa döneceğimi pişman olacağımı düşündüm aldım yeşil çayımı vee burdayım çok zor ama sonunu düşününce değer sabır sabır sabır

canim sabir et sonra yedikden sonra o pismanlik duygusunu bilirsin oyüzden hic o duyguya kapilmana iziin verme:gitme:

:hulya: ben geldim elmaci fisdiklari
özlediniz dimiiii beniii
immmmm eeet eet özlediniz kaydirigubbakcemile3

ee nasilsiniz bakalim
ben de bugun alisverise gittim malum tr geliyorumya oglsuma bayramlik aldim ama kendime hic bsii almadim :bbo: cünküm ideal kiloma indirigmde gardolabimin icindekiler komple cöpe aticamm ve yeniden alicam her bisiymi ic camasirima kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy bunu düsündükce insan daha bi sevkleniyo anacimmm ohhh yandan yandann salllaaaa sositososito

melegim sende baslamisin bizim bu gözel dietmizee
yeni baslaynlara basarilar diliyorummm
haydi bakalimmm yinin elmalarii:lepi:

ben geldim anacım
yaa bekar arkidaşlar annem sürekli pasta börek yapıyo diyet güme gidiyo falan yazınca canım annecim geldi aklıma.çok değil bundan 1 sene öncesine kadar bende bekardım.ve nezaman diyete başlasam melek annem off bastalar börekler kısırlar yapardı.off ya anne ne zaman diyet yapsam böyle güzel güzel mamataçiyalar yapıyorsun diye söylenirdim.kıslarrrrrr ben annemi özledimm.ve size bişey söyleyimmi insan bekarken daha kolay diyet yapıyormuş.çünkü ozaman mutfağa girmezdim.yemek hazırlanırdı ben diyetteyim diyip çekilirdim.ama şimdi herşeyi yapıyorsun.sofrayı hazırlıyorsun.ve yiyemiyorsun.off be off böyle diyet yapmak çok zor.ama ne yapalım başarıcazzz..bekarlık günlerim geldi aklıma.way beee.ben annemi istiyommmmmmmmm

annemmm melek annem seni çok seviyom.bütün gurbette olan kıslar benimle aynı duyguyu paylaşıyor bundan eminim.arda alyam ne güzel kıs bayramda anneciğinin dislerinin dibinde olacan darısı benim başıma bacım

ben geldim anacım
yaa bekar arkidaşlar annem sürekli pasta börek yapıyo diyet güme gidiyo falan yazınca canım annecim geldi aklıma.çok değil bundan 1 sene öncesine kadar bende bekardım.ve nezaman diyete başlasam melek annem off bastalar börekler kısırlar yapardı.off ya anne ne zaman diyet yapsam böyle güzel güzel mamataçiyalar yapıyorsun diye söylenirdim.kıslarrrrrr ben annemi özledimm.ve size bişey söyleyimmi insan bekarken daha kolay diyet yapıyormuş.çünkü ozaman mutfağa girmezdim.yemek hazırlanırdı ben diyetteyim diyip çekilirdim.ama şimdi herşeyi yapıyorsun.sofrayı hazırlıyorsun.ve yiyemiyorsun.off be off böyle diyet yapmak çok zor.ama ne yapalım başarıcazzz..bekarlık günlerim geldi aklıma.way beee.ben annemi istiyommmmmmmmm

çok doğru canım bekarlıkla evlilik bir olmuyo eskiden 2kg fazlam olsa takar verirdim şimdi eş yerken bende baktım 1 elma yedim karşısında ve son elmamı ama o bana öyle diyet mi olur sadece elma dedi bende sana niye söledimki zaten dedim biraz karşı çıktı ama 1hafta denemekle hiçbirşey olmaz insana eğer verirsem 2-3gün öğlenleri salata çorba yiyip sonra tekrar elmaya başlıcam bu arada feci tokum sadece göz açlığı var sonçayımı içicem birazdan

walla selmatcım aynı dertten müzdaribiz cicim banada eşim çok kızıyo...
habire önüme bişeyler getiriyo.biraz öncede üzüm yıkamış getirdi.tabi geriçevirdim.

begumgulll kıs gelinyon geliyon hiç yazmıyon şekerim.walla sen süper kilo vermiştin ben seni çok merak ediyom hala devam ediyonmu diyetine bebiş

Yaa bu kadar sayfayi okumak da goz ister anketmi acmali napmali kilo verdiniz mi kac kisi verdi deyi :hulya:

vermek nedemek yağları yağ çöz gibi söktürüyolar..:teytey: canım ....biraz geriye git sayfada ..tartı günü herkesin kaç kilo verdiği yazıyor..arda- arkadaşımız özellikle çok güzel kilo veriyor..:hulya:

:hulya: ben geldim elmaci fisdiklari
özlediniz dimiiii beniii
immmmm eeet eet özlediniz kaydirigubbakcemile3

ee nasilsiniz bakalim
ben de bugun alisverise gittim malum tr geliyorumya oglsuma bayramlik aldim ama kendime hic bsii almadim :bbo: cünküm ideal kiloma indirigmde gardolabimin icindekiler komple cöpe aticamm ve yeniden alicam her bisiymi ic camasirima kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy bunu düsündükce insan daha bi sevkleniyo anacimmm ohhh yandan yandann salllaaaa sositososito

melegim sende baslamisin bizim bu gözel dietmizee
yeni baslaynlara basarilar diliyorummm
haydi bakalimmm yinin elmalarii:lepi:
hoşgeldin aşkitommŞeniz

özledik tabiyerimsenibenhatta dedikodunu bile yaptıknaniknaniknerde kaldı bu çarşıyıdamı alcak dediklülülülülülü
ah ah sende ne heyecan vardır şimdi kıayamam canım Şeniz
cicileriniz nasıl bende aldım cumartesi günü oğluma bayramlık ilk bayramları olcak oğluşlarımızın kızyerimsenibenrabbim cümlemizi nice bayramlara erdirsinopuyorumnanaktan
valla ideal kilomuza indimizde o dolapta bişey kalırmı kız..hepsi değişek tabii..
kız sende türkiyeden gelince hemen yarışa başlıyosun..rakiplerimizi bugün ziyarete gittimde çok sıkı yapıyolşar diyeti hazırlıkları var sporlar yapıyorlar..bizde çok spor yapalım hem rakiplari yenelim hemde kiloları..
ay bide hoşuma giden bişey oldu..
bizim sexyin yaptı liste vardı ya kim ne kadar kilo verdi diye
onu bile kopyalayıp göstermişler..
yani bu rakipler zorlu ona göre bizde sıkı tutalım işi.

slm arkadaşlar....
nasılsınız????
muhteşem bir grup olduk..... inşallah hep böyle birbirimize destekler vererek motive ederiz..... herkeze azim versin Rabbim.....
ve kızlar kaptanımız yazer herhalde...... bize yarışımızın kurallarını anlatırsa seviniriz...... ona göre hep birlikte hareket ederiz...... azim ve kararlılık versin......
23 de kesin başlıyoruz herhalde ..... haftada mı yoksa günlük mü tartılacaz..... hepinizi öpüyorum şekerler.......

vermek nedemek yağları yağ çöz gibi söktürüyolar..:teytey: canım ....biraz geriye git sayfada ..tartı günü herkesin kaç kilo verdiği yazıyor..arda- arkadaşımız özellikle çok güzel kilo veriyor..:hulya:

zemus yavrim senide alalım yarışmaya..nedersin..yoksa sen karşı taraftamısın kızzzzzz

annemmm melek annem seni çok seviyom.bütün gurbette olan kıslar benimle aynı duyguyu paylaşıyor bundan eminim.arda alyam ne güzel kıs bayramda anneciğinin dislerinin dibinde olacan darısı benim başıma bacım

burcum yazını okuyunca çok duygulandım canım..allah senide annene kavuştursun sen izine gidemiyonmu canım..
gurbetlik çok zordur eminim..

Back
X