Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

ellerine sağlık.. bu gerçekten dehşey bir şey ..ne zamandır yapmak istiyorum ben de ama hiç kısmet olmuyor..:26:
aşka gelip yapmama vesile olacak kadar güzel görünüyor

Günaydın Elossa; İki gündür hepsini okudum, çok çok beğendim.Hele aşama aşama göstermen, bizlere kolaylık sağladı. Eline koluna emeğine sağlık.

Tahinli kek

Sosu sürülünce

Buzdolabı böreği, kuskus salatası, lahana sarması, tahinli kek

Elossa,

Gene döktürmüşsün canımı istetyorsun

Birşey sormak istyorum. Haftasonu pizzadan yaptım ama ben onun hamurunu bir türlü tutturamıyorum. Piştiği halde hep ıslak kalıyor hamurumsu neden olabilir.

Elossa kuru patlıcan dolmasını pişirirken hiç su koymuyormusun?Dolmaların içi nasıl pişiyor.:44:

çok güzel tarifleerrr..elinize sağlıkkk...

ben de susamlı keki yaptım pişiyooooorrrr...

ve şahane olduuu....tekrar teşekkürler...ben şekeri 1,5 yaptım pek şekerli sevmiyoruz..

canım çok teşekkürlerr,beğenmenede ayrıca çok sevindimm:))
hani paylaşım bakimmm

ellerine sağlık.. bu gerçekten dehşey bir şey ..ne zamandır yapmak istiyorum ben de ama hiç kısmet olmuyor..:26:
aşka gelip yapmama vesile olacak kadar güzel görünüyor

sağol canım kesinlikle dehşet,hele birde üzerine nar ekşisi döküyoruz afet bişi oluyor:)
o dolma ne öyle yaaa müthiş bişey ellerine sağlıkk

sağol canım benimmm

Hııı domatesin suyu yeterli oluyor demek.Gerçi bunu anneme anlatmakta zorlanacağım ama olsun.Çünkü susuz pişmez diyip beni deli edecek.

Elossa;Susamlı kek tarifini yapmak istedim, rica etsem hangi sayfada söyleyebilirmisin? Bende geçen sene Aşçılık kursuna gittim, değişik gelen tarifleri sizlerle paylaşmak isterim.

Son düzenleme:
Elossa;Susamlı kek tarifini yapmak istedim, rica etsem hangi sayfada söyleyebilirmisin? Bende geçen sene Aşçılık kursuna gittim, değişik gelen tarifleri sizlerle paylaşmak isterim.

331. sayfada canım,tüm eklediğim tariflerimi 1. sayfada sayfa numaralı ekliyorum oradanda rahatlıkla bulabilirsin.
bu arada paylaşımlarını merakla bekliyorum canım

Öğle yemeği için ıspanaklı tava böreği yapmıştım tek resim çekebildim aceleden azıcık da karanlık çıkmış ama paylaşmak istedim.

Öğle yemeği için ıspanaklı tava böreği yapmıştım tek resim çekebildim aceleden azıcık da karanlık çıkmış ama paylaşmak istedim.

Eki Görüntüle 598004

ay süpersin canımm,bişi diyimmi:)
ben şu anda kurstayım ve öğlenleri tost ve sosisli yemekten gına geldi,bu hafta öğlen için yanıma getiriyorum yemeğimi diye karar verdim ve akşam bende ıspanaklı ve peynirli tava böreği yapmıştım şipşak:)
ellerine kollarına sağlık canım,paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…