evet evet poğaça yapar gibi ben ona bşka şekilde veriyorum eklerim yapınca buraya şeklini sen hamurun tarifini ve içinin tarifini versen miktar olarak yanib biliyorum da içini yapılışını. Yada elmalı kurabiye tarifinden bakarım ona da ıslak kek tarifini ver sen ikisini yapsam çok mu olur börek poğaça kek ve elmalı kurabiye yapsam yanii..
Çok güzel görünüyorlar elinize sağlık tarifi var mı sayfalarda :44:
yok cnm beceriksizlik değilde,insanın bazen başına çökyor öyle bi his
benimde oluyor zaman zaman
çok iyi yaptığım bişeyi,gün geliyor inanılmaz kötü yapıyorum havamda olmadığım zaman
süpersinnn,sonucu beklerim ona göree
canım hoşgeldin mutfağıma
yaparız tabikii senden de paylaşımlar beklerim ona göree:)
tamam hayatım
sanıyorum ben sana cvp vermekte geç kaldım((
görümceyi kızdırmıyalım yemek yok diye:)
şaka bi yana eminim harika bir sofra hazırlamışsındır canım
ehehehehe erkek budlarııııııı:)))
canım süper olmuşlar ellerine sağlıkk,paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim süpersinnn
bende bugün köfte yaptım ama kasap köfte,birazdan paylaşırım:)
oy oyyy palmiye ağacını yerim seniinnn:))
süper olmuş hayatım yaa bayıldımmm,çok yaratıcısın gerçekten ellerine sağlıkk
kivi ve muz yanyana süper olmuş,en sevdiğim meyvelerden:)
paylaştığın içinde çok teşekkür ederim hamaratım benim:)
oy döktürücem diyosuuunnnnn:))
merakla beklicem canım,yakınsan da gelebilirim 4 misafirin olur olmamı:)))
sağol canımm teşekkür ederiimm
çok lezzetli oluyor ama mutlaka üzerine pudra şekeri dökmelisin harika bişi:)
aaa ne tatlı ne şeker olmuşlar onlar öylee,ellerine sağlık canım benimm
çok teşekkür ederim paylaştığın için,canım çekti:)
canım elmalı kurabiyeyi merdane ile açmak yerine elimizle parçalar alıp açıp içini koyup şekil versek yengemin bir tarifi vardı tam tutuyordu kaybettim hamuru yapıp eliyle az açıp içini koyup şeklini veriyordu ben başka şekil yapıyorum mesela yapınca resmini eklerim ama öyle olur mu :26:
Çok güzel görünüyorlar elinize sağlık tarifi var mı sayfalarda :44:
çok teşekkür ederimmsayfalarda tarif yok ama hemen veriyorumm
5 sb süt
4.5 yk un
1 yk dan az nişasta
1 sb şeker (1.5 da olabilir tatlı seviyorsanız 1.5 daha iyi)
3 yk kakao
malzemeler karıştırılır muhallebi pişirilir. fırın tepsisine hindistan cevizi dökülür bolca hiç boşluk kalmasın. ılıyan muhallebi tepsiye yayılır ve buzdolabına kaldırılır. 1 poset kaymak tadında krem şanti yada normal krem şanti tarife göre hazırlanır. muhallebinin üzerine krem şanti esit sekılde sürülür biraz dinlenmesi için tekrar buzdolabına kaldırılır. sonra üzerine ceviz serpiştirilip 2 parmak kalınlıgında serıtler kesilir şeridin yarısına kadar yuvarlanıp şekil verilir. afiyet olsunn
teşekkürler canımmm
ne demek canım benimm rica ederim seninkilerin yanında devede kulak bizim kiafiyet olsunn...
Elossa'cım merhaba
Aslında internetten bakabilirim ama senin tarifini rica edeceğim.....
Bana sütlaç tarifini yazabilir misin?
Sobada yapılan kestane olayı beni bitirdiii
ahh senmi bittin benmi hayatım:))
canım fırın sütlaçmı istiyorsun yoksa diğer normal sütlaçmı
Normal sütlaç istiyorum canım....Oğlum çok seviyor ama bazen güzel yapıyorum bazen çok kötü..Sanrım birden fazla tarife bakmak iyi değil
Çok teşekkür ederim Elossa'cım....Yarın hemen yapıp eleyebilirsem fotoda ekliycem....tamam canım,hali hazırda resimli tarifim yok ama sürekli olarak yaptıklarımdan bir tanesini sana hemen kopyalıyorum arşivimden
güvendiğim ve çok iyi sonuç aldığım bildiğimiz sade sütlaç canım
MALZEMELER
1 Kilo süt
1,5 çay bardağı pirinc
4 Su bardağı su
2 yemek kaşığı nişasta veya pirinç unu
2,5 su bardağı şeker
Üzeri için tarçın
HAZIRLANIŞI
1,5 Çay bardağı pirinci yıkayıp 4 su bardagi su ile ateşe alin. Pirinçler uzayip suyunu çekene kadar pisirin. Sütütnü ekleyip 10 dakika arasıra karıştırarak kaynamaya bırakalım. Ayrı bir kuçuk kasede 1 çay bardağı su veya süt ile 2 corba kaşığı nişastayı ezin, kaynamakta olan süte yavaş yavaş ilave edin.
Ara sıra karıstırarak 10 dakika daha pişirin. Şekeri ilave edip bir iki taşım daha kaynatin. Sütlaci kaselere paylaştırın. Soğuyunca arzuya göre tarçın serpip servise sunabilirsiniz
Çok teşekkür ederim Elossa'cım....Yarın hemen yapıp eleyebilirsem fotoda ekliycem....
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?