Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

ayy vallahi ben bu topiği bırakmam artık bir hamarat daşınız olarak bende arada bir ekliyim bari yaptıklarımın resmini üşenmezsem
ayy bu ne süper pratik ve güzel görünen bir börek ayol adı ne bunun bunu da not alayım bari

yarın 2 komşum gelcek bana hoşgeldine
2 renkli kurabiye yapmayı düşünüyorum

aklımda değişik bi tarif var, eğer beklediğim gibi güzel olursa paylaşırım burda

eminim olucaktır canımm,merakla bekliyorum resim çekmeyi unutmaa..benim çiçek kurabiyelerimde çok lezzetli oluyor ağızda dağılıyor haberin olsun:))

Bırakma tabii şekerimm:))
üşenmeeee çek gitsin resimlerini:)
ben bazen unutuyorum rsim çekmeyi,o kadar kaptırıyorum ki kendimi mutfakta..yerken aklıma geliyor resim çekmediğim o zamanda iş işten geçmiş oluyor:)
artıkeşim sormaya başladı Aşkımbunu çektinmi,bunu çekicenmi bak şeklini bozucam sonra kızıcaksın diyor kıyamamm:))))
adam bana sormadan bişey yiyemez oldu:))))

evet görüntü olarak güzel tabi bende terbiyeli şehriye çorbama çok yakıştırıyorum maydanozu annemde senin gibi çok sever maydanoz kahvaltıda bile olur masada bende roka çok severim kahvaltıda bile yerim kokusuna bayılıyorum diyebilirim maydanoz ve roka çok güzel kokan yeşilliklerimiz gerçi ALLAHIN yarattığı her şey süper ve mükemmel hani laf var ya MEVLAM neylerse güzel eylemiş yani ay muhabbete daldım yalnız ben

bende maydanoz olmazsa olmazım köftede canım ailemde de öyle gördüm yani çevremde herkes maydanoz koyuyor köfteye.

ne şekersiniz aşk böcükleri
bende çok becerikliyimdir kendimi övmek gibi ama öhömmm beni alan yaşadı
ama tabi ben canım istedikce mutfağa giriyorum hergünün menüsü anneme ait birde misafirlere ben yaparım hep pasta börek yemek vs. falan değişik şeyler öyle yani
artık bende evlenince kocacığıma yaparım bol bol o zaman her gün çeker çeker koyarım

tamamdır şekerim
ben şimdi yatıyorum, çoook uykum geldi

sizlere iyi geceler kızlar

valla adı börek işte bende bilmiyorum canımm siz koyun adını :)

ehehehe:)))
aynenn canımm şehriye çorbasınada harika oluyor
ben liseye kadar yeşillik hiç sevmezdim,annem kuzu gibi yeşillik yer asla eksik etmez masadan,birde hep kendi yetiştirir taze soğan,maydanoz,dereotu,kuzukulak,roka,pazı,ıspanak,nane,kereviz....daha aklıma gelmiyor şu anda..:)

bende maydanoz olmazsa olmazım köftede canım ailemde de öyle gördüm yani çevremde herkes maydanoz koyuyor köfteye.

ayy nasıl canım istedi şimdi azıcık ekmeğin arasına koyup yesemmimaydanozz,bu saatte aslında yapmamam lazım bunu ama canım istedi valla:)

mutlaka denemelisin tatlım...
kesinlikleeee,çok güzel görünüyorlar canım valla dibim düştü burdaaa:))
peynirli de güzel olur ay ay ayyyy

sağol canımm:)) kesinlikle yaparsın valla sende o azimde var marifette benceeee:))

tamamdır şekerim
ben şimdi yatıyorum, çoook uykum geldi

sizlere iyi geceler kızlar

canım iyi gecelerr tatlı rüyalarr..bende birazdan yatmalıyım sabah 7 de uyanıyorum kursum var:S

hay allah iyiliğini versin emi :))) güzel oldu ama :)))
yalancı el açması böreği :))) bu nasıl :)))

hay allah iyiliğini versin emi :))) güzel oldu ama :)))
yalancı el açması böreği :))) bu nasıl :)))

ehehehe versin canımm aminnn:))
öylede olurr ama hazır yufka ile yaptığın için,yalancı el açmaması böreği olarrr:)))

Son düzenleme:

önmli değil canım afiyetlee

immortalwoman bu arada canım istedi u börekten eline koluna sağlık kokusu geldi sanki hmmmmm misss

Bayıldım topiğe yahu karar verdim artık hamarat bi hatun olacam
çalışırken evlendim gündüz okul gece üniversite okudum bu arada da son sınıfta hamile kaldım derken okul bitti doğum yaptım bir yıldırda bebekle uğraştım yane vaktim olmadı bu yılda açıköğretim iktisat geldi okumak istwemiyorum yeter artık farklı tatları hem yemeyi hem yapmayı seviyorum dünyaya bi dhamı gelecem ay oku oku nereye kadar

Anamm bacımm ne guzel seyler yapmissin kiz sen oyle takipteyim anacim seni yap yap koy bnde kocama yapiyom bak 1 aylik evliyim seninkileri yapiyom simdi de makarnandan yapucam 1.sayfandaki kuşum eline yuregine parmaklarina saglik optummm kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…