Elti görümce kaynana üçlüsü

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
Ben 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim

Önceki iletişim normal değilmiş. Bence sevinin herşey normalleşmeye başlıyor diye

Elti görümce ve kv ile sıkı fıkı olmadığınız içinmi üzülyorsunuz, benmi yanlış anladım?

Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Gitmek istersem gider, cagırmak istersem yine cagırır gelmezlerse de bozulmam.
Ne kadar ciddiye alırsanız mevzu o kadar derinlesir.Siz kendi düzeninizde devam..

Benim üzüldüğüm gelmemeleri değil, anında umursamamazlık yapmaya başladılar. Planlara dahil etmemeler falan. Konuşuyorum dinleyen yok. Aynı ortamda olmaktan bıkmıştım zaten. Kafam rahatladı uzaklaşınca. Ama laf sokması yok mu o görümcemin. Ha bende karşılığında laf dedim diye MUHTEMELEN o yüzden kaynanam da bana tavır alıyor

Karakterleri normal degilmis ki digeri gelince sizinde pabucunuz dama atilmis. Keske benim gorumcelerimde beni salsa. Yurt disinda yasamalarina ragmen her sene haftalarca kalmaya gelip tatil yapiyolar evimde ve 3 taneler ustelik hepsinin 4 cocugu var :)))) bence sevinin gorumce ve elti kesimiyle cok yakinlik iyi olmuyor. Kardeslerinizle yakin olun arkadaslarinizla oturun daha iyi

Oturup izleyin derim belliki kısa sürede birbirlerine girecekler

Ozaman derdiniz ne?
Vallah anlamadım ben
Elti gelir gelmez kiskançlığa başlamışsınız

Eltiniz kendi annesinde kalmaya başlayınca kayınvalideniz ve görümceniz her gün size gelip eltinizi atacak ..siz de belki laf açılınca onlara eltiniz ile ilgili birkaç fikrinizi söyleyeceksiniz ..Sonra da sizle bile ilgisi olmayan bir olayda karşı karşıya gelecekler ve sizin onu kıskandığınızı ..huzursuzluk olmasın diye içlerine attıklarını anlatacaklar eltinizeBence acilen bir hobi /kurs ..bağlayıcılığı olan birşeye yazılın.Hem kafanız dağılır ,hem onların ayağı biraz kesilir sizden..yoksa bence bu kış çok çetin geçecek

Tadını çıkarın

Eltin muhtemelen seni kıskandığı için onlarla sıkı fıkı yarın ilgiden bunalacaktır. Çok sürmez bozuşurlar. Bence mesafe en güzeli hergün hergün ne gerek var 10-15 günde bi git gel hiç de üzülüp canını sıkma kendi arkadaş ortamınla takıl görümce kaynana falan napacaksın.

Ayol Zil takıp oynamıyorsun üzülüyormusun boşverin ayol

Siz gerçek yüzlerini tanıdığınıza göre mesafenizi koyun gitmeyin çağırmayın ve bekleyin yakında düşerler birbirlerine sonrada aman en iyi gelinim sensine baglarlar

Yakın olmak için can attığımı yazmadım ki. Yanlış okuyorsunuz sanırım. Yapılan davranış çok kırıcı. Buna üzülüyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…