- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
-
Önceki iletişim normal değilmiş. Bence sevinin herşey normalleşmeye başlıyor diyeBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Elti görümce ve kv ile sıkı fıkı olmadığınız içinmi üzülyorsunuz, benmi yanlış anladım?Ben 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Gitmek istersem gider, cagırmak istersem yine cagırır gelmezlerse de bozulmam.Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Oturup izleyin derim belliki kısa sürede birbirlerine gireceklerBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Bu ne ya bu ne, kurtulmuşsunuz bosverin15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi
Ozaman derdiniz ne?Benim üzüldüğüm gelmemeleri değil, anında umursamamazlık yapmaya başladılar. Planlara dahil etmemeler falan. Konuşuyorum dinleyen yok. Aynı ortamda olmaktan bıkmıştım zaten. Kafam rahatladı uzaklaşınca. Ama laf sokması yok mu o görümcemin. Ha bende karşılığında laf dedim diye MUHTEMELEN o yüzden kaynanam da bana tavır alıyor
Tadını çıkarınBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Ayol Zil takıp oynamıyorsun üzülüyormusun boşverin ayolBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Yakın olmak için can attığımı yazmadım ki. Yanlış okuyorsunuz sanırım. Yapılan davranış çok kırıcı. Buna üzülüyorum dedimBi dk. Nolur yanlis anladin diyin. Kayinvalide ve elti evinize her allahin gunu gelmiyor ve siz bunu dert mi ediyorsunuz.şaka mi?? Brn hayatta anlayamicam şu kayinvalideye eltiye gorumceye yakin olmaya calisan gelinleri. Hele de onlar istemedigi halde. Korkunc bi kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?