- 27 Aralık 2021
- 866
- 1.395
- 63
- Konu Sahibi My life my decision
-
Ay boşverin keyfini çıkarın gelmesinler çağırmasınlar böyle şeyleri bi benmi umursamıyorum ya valla umrumda olmaz gidin gezin arkadaşlarınızla planlar yapın mis gibi hayatBenim üzüldüğüm gelmemeleri değil, anında umursamamazlık yapmaya başladılar. Planlara dahil etmemeler falan. Konuşuyorum dinleyen yok. Aynı ortamda olmaktan bıkmıştım zaten. Kafam rahatladı uzaklaşınca. Ama laf sokması yok mu o görümcemin. Ha bende karşılığında laf dedim diye MUHTEMELEN o yüzden kaynanam da bana tavır alıyor
Ah ah çoğu gelinin arayıp da bulamadığı yaşam biçimi. Şikayet edip üzülmek yerine kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Şuan olanlar size garip gelse de eltinizin yeni gelin tavırları biraz eskiyince ucuz atlattığınızı göreceksiniz. Çok değil birkaç ay sonra çatırdamalar başlayacak ve siz uzak olduğunuz için az hasarla atlatacaksınız. Bu mesaj burada dursun, zamanı geldiğinde dediğin gibi oldu diye altına yazarsınız.Ben 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Kız buna mı üzülüyorsun kurtuluyorsun iste kafana takma bile onlardan dostmu olur 3lü yılandır elti kaynana görümce nekadar uzak okadar iyi keşke bende öyle bi durumda olsaydım bende eşimin ailesinin fazla bağlılığından şikayetçiyim mecburi birlik oturuyoruz suan her ota b.ka yanyanalar ve kalabalıklar kayınvalidem çok düşkün çocuklarına haddinden fazla evli olan evi ayrı olan oğulları elinden gelse hergün bizde yiyin icin yatin dicek uzaklık iyidir candır yerinde olmalı bu gidip gelmeler bana göre fazlası can sıkıcıBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Ne güzel işte peşinizi bırakmışlar.Sizde ailenizle, arkadaşlarınizla planlar yapın.
Bacım sana rahat mı batıyor. Sal iplerini gitsin. Neden eş ailesini hayatının merkezine oturuyorsun. Hazir çocukta yok kurslara git, arkadaş edin,kitap oku . Şimdi gidip sorsan sürekli ota boka trip yapar. Çünkü eş ailesi akıllarınca kendilerini senden mahrum ettiklerini düşünüp keyifleniyorlar. Sen taviz verme .
Aman uzak olsunlar boşverin zira zorla güzellik olmaz. Eltiniz de bıkacak eninde sonunda,o zaman uzaktan seyredersiniz birbirlerini nasil yiyorlar diye. Normali böyle ördek ailesi gibi gezmek degil çünkü, herkesin bir ailesi kendine göre programı olmalı.Benim üzüldüğüm gelmemeleri değil, anında umursamamazlık yapmaya başladılar. Planlara dahil etmemeler falan. Konuşuyorum dinleyen yok. Aynı ortamda olmaktan bıkmıştım zaten. Kafam rahatladı uzaklaşınca. Ama laf sokması yok mu o görümcemin. Ha bende karşılığında laf dedim diye MUHTEMELEN o yüzden kaynanam da bana tavır alıyor
benimkiler de aynı iki elti bir olup beni çatlatmak için çok uğraştılar ben de çatlamadığımı göstererek onları çatlattım sonunda pes ettiler umursamamak en büyük kazanç umursarsan onlara ne kadar değer verdiğini göstermişsin olursunBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
benimkiler de aynı iki elti bir olup beni çatlatmak için çok uğraştılar ben de çatlamadığımı göstererek onları çatlattım sonunda pes ettiler umursamamak en büyük kazanç umursarsan onlara ne kadar değer verdiğini göstermişsin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?