Elti görümce kaynana üçlüsü

Ay boşverin keyfini çıkarın gelmesinler çağırmasınlar böyle şeyleri bi benmi umursamıyorum ya valla umrumda olmaz gidin gezin arkadaşlarınızla planlar yapın mis gibi hayat

iyimisin sen birak goturmesin ne guzel kiskandin mi yani yeni eltiyi. senden cikmiyormus bak kv gorumce bu ne muhabbet valla hic cekemem. koy mesafeni

Ah ah çoğu gelinin arayıp da bulamadığı yaşam biçimi. Şikayet edip üzülmek yerine kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Şuan olanlar size garip gelse de eltinizin yeni gelin tavırları biraz eskiyince ucuz atlattığınızı göreceksiniz. Çok değil birkaç ay sonra çatırdamalar başlayacak ve siz uzak olduğunuz için az hasarla atlatacaksınız. Bu mesaj burada dursun, zamanı geldiğinde dediğin gibi oldu diye altına yazarsınız.

Kız buna mı üzülüyorsun kurtuluyorsun iste kafana takma bile onlardan dostmu olur 3lü yılandır elti kaynana görümce nekadar uzak okadar iyi keşke bende öyle bi durumda olsaydım bende eşimin ailesinin fazla bağlılığından şikayetçiyim mecburi birlik oturuyoruz suan her ota b.ka yanyanalar ve kalabalıklar kayınvalidem çok düşkün çocuklarına haddinden fazla evli olan evi ayrı olan oğulları elinden gelse hergün bizde yiyin icin yatin dicek uzaklık iyidir candır yerinde olmalı bu gidip gelmeler bana göre fazlası can sıkıcı

Bermuda şeytan üçgeni
Neyse konuya dönelim eğer yıpranmak istemiyorsanız uzak durun hepsinden gelmesinler gitmesinler arayıp sormasınlar..
Diğeriyle iyi olsunlar size bulaşmasınlar
İnanın belli bir süre sonra bıkacaktınız ilgilerinden böylesi çok daha iyi

Ne güzel işte peşinizi bırakmışlar.Sizde ailenizle, arkadaşlarınizla planlar yapın.

aynı fikirdeyim.
yaş itibariyle toysunuz bana göre, fazla bir araya gelmemesi gereken muhteşem dörtlüsünüz şu an.
dünya da yapılacak çok daha faydalı şeyler var. Yalnız başınıza kalmak bile daha huzur verici.
kendinizi yiyip bitirmeyin, iyi olmaya çalışmayın kendiniz olun. En önemlisi.
bırakın bir süre beraber takılsınlar ne kadar samimi olduklarını zaman gösterecektir zaten.

kendinize başka uğraşlar bulun
hem kendinize dürüst olun, gerçekten kiminle vakit geçirmek istiyorsunuz ? Eltiyle yarışa girmediyseniz ?
siz de çok istekli değilsiniz bence bir süre sonra 'keşke çağırmasalar' diyeceksiniz

hem çalışmıyorlar mı bu insanlar yaw birbirlerinin evlerinden çıkmıyor ben ayın her günü işteyim
rica minnet gidiyorum kayınvalideye

+1

Aman uzak olsunlar boşverin zira zorla güzellik olmaz. Eltiniz de bıkacak eninde sonunda,o zaman uzaktan seyredersiniz birbirlerini nasil yiyorlar diye. Normali böyle ördek ailesi gibi gezmek degil çünkü, herkesin bir ailesi kendine göre programı olmalı.

benimkiler de aynı iki elti bir olup beni çatlatmak için çok uğraştılar ben de çatlamadığımı göstererek onları çatlattım sonunda pes ettiler umursamamak en büyük kazanç umursarsan onlara ne kadar değer verdiğini göstermişsin olursun

Önceden Sizden çıkmıyorlarmış zaten . Boşverin bir açıdan iyi olmuş. Kafanızı dinlersiniz .
Yeni eltiyle de yarın birgün bir sorun yaşarlar . Birden Siz kıymetli oluverirsiniz gözlerinde.

Kafanıza takmayın. Kayinvalidenize Birşey de sormayın. Gelin yeni olunca böyle davranıyorlar biraz zaman geçsin herşey değişecek. Şimdi fırsatı bulmuşken mesafeyi koruyun derim eski hale dönmek için ellerine fırsat vermeyin. :)) Yeni gelinde bı sure sonra mesafe koymayı basaramazsa çok pişman olacak

onlar gibi olmayışına dayanamayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…