Elti görümce kaynana üçlüsü

Gerçek yüzlerini görmüş oldun işte

Takılmayın, keyfınıze bakın

Kendi ailene gidebilirsin arkadaşlarına gidebilirsin kurslara katılabilirsin hicbirsey yapamazsan aç yutubedan müzik dinle temizlik yap uzan keyfine bak. Benim kayınvalidem ektim gorumcemle hiç öyle ortamların olmadı kayinvalidem gerçi biraz elverişlidir kıyaslama yapmaya ortalığı karıştırmaya ama uzun süreli yapmaz yapacağı konuşacağı yarım saatiir Allah'tan görümcem çok kültürlü lafını bilen güzel konusan bir kadındır isi olmaz öyle seylerle. Eltimde öyle.benden yaşça buyuklerdir. Benim biraz ortalığı karistirma huyum vardır kaynanama çekmişim ama bunların içine girince evlenince bende duzeldim herkes kendi halinde. Aramasam neden aramasın demezler onlar aramada ne yaptıklarından haberim olmaz. Herkes birbiriyle iyi gecinsin isterim hepsinde severim.ha velevki sizin öyle sorununuz var hiç üstüne düşmeyin gezin tozun ararlarsada çokta takılmadan politik davranın işim vardı size iyi oturmalar kalkmalar diyin gecin

Mis gibi kendi hayatiniza bakın ya bosverin böyle şeyleri. Her zaman mesafe iyidir. Buldumcuklari yakında geçer. Böyle şeylere de takilmayin ya sizi anlıyorum önceden nasiliz şimdi nasiliz, nasil degistiler gözüyle bakiyorsunuz ama degmiyor kimse. Calismiyorsaniz kendinize yapacak hobiler falan bulun takilmayin

Akşam yemeğine gittim. Eltim aradı çağırdı. Serdiler sofrayı. Topladılar. Çay yaptılar. Ben karışmadım hiçbirşeye. Neyse eltimle sohbet döndü biraz. Kaynanam bana tavırlı. Eltim bardak devirdi. Kırıldı sandım dedi. Kaynanamda, kırılan bardak olsun, yeter ki gönüller kırılmasın dedi. Tavrından belli bana söylediği. Ben çıkarken de, eltimin yanındaydı. Görüşürüz kızım iyi akşamlar falan hiçbir şey demedi. Yüzüme bile bakmadı. Herşey tamam da, ben çok alıştığım için sanırım hep alttan almaya. Şuan yanlış birşey yapıyor gibi hissediyorum

Bende yeni evliyken kayınvalidem ile avmye çarşıya çıktığımızda evli görümcem evde oturup ağlıyormustu beni neden cagirmadilar diye bana coook tuhaf geliyordu bı anda boşluğa düşmüştüm falan dedi sonradan

İlk gelin sonraki gelinleri elitleri hep kıskanıyor nedense hiç sekmiyor bu olay. Hayatta daha anlamlı işleriniz meşgaleleriniz olsun takmayın öyle şeyleri zaten ne bu hergün birileri başkalarının evinde hergün görüşmek filan okurken darlandım

Sizde onları yok sayın, mesafenin alasını koyun. Üzülebilirsiniz normal insan bir noluyor der ama sizin hayrınıza bu durum emin olun. Kendi hayatınıza bakın onları umursamadığınızı gösterin.

Onlar yakında birbirlerine girer.
Bence kara deliğe en uzak noktada olan sizsiniz.
Gerisini, berisini boşverin,daha fazla eşmeyin derim.

Kayınvalidemle konuşmalı mıyım peki bu durumu.? Neden böyle davranıyor diye. Hayır yani neye kırıldığını da merak ediyorum

Bacım sana rahat mı batıyor. Sal iplerini gitsin. Neden eş ailesini hayatının merkezine oturuyorsun. Hazir çocukta yok kurslara git, arkadaş edin,kitap oku . Şimdi gidip sorsan sürekli ota boka trip yapar. Çünkü eş ailesi akıllarınca kendilerini senden mahrum ettiklerini düşünüp keyifleniyorlar. Sen taviz verme .

Ayyy ben daraldım. Iyıkı yenı gelın gelmıl Kurtulmuş'un. Hafıf kısksnclık sezdım sende. Bence keyfıne bak

Ben sizi çok iyi anlıyorum bu kayınvalidelerin en iyisi bile nankör oluyo benim anladığım kadarıyla benimki de nankör. Ben onun ailesine saygıda asla kusur etmem, çağırırım görüşürüm, eltim yüzlerine bakmaz ama ona yaranmak için her şeyi yaparlar. Normalde eltimin yüzüne bakmamaları gerekir kendilerine yaptıklarından sonra ama bir yere gidilecek olduğunda hemen kayınvalidem onu da çağıralım der

Mesafe koydum, 2 gündür gitmiyorum deyince gülesim geldi. Benim kucaktan kucağa samimi halim 2 haftada bir gitmek. (Aynı binada)

Bence hiçkimseye bişey söylemeyin sadece izleyin, böyle mıç mıç başlayan yeni gelinler hep patlar.

Kına yakıp gez bence
Ne işin var hep beraber dotdote surekli

Boyle yapan arkadaslar da var. Zamaninda sizin cogu seyinizi hos gorurler kusmezler. Ne zaman sizden daha havali biriyle yeni arkadaslik kursalar hemen size olan ilgileri azalir, ilk basit yanlisinizda da araya mesafe koyarlar veya kuserler. Su an hata yapmanizi bekliyorlar. Yapilacak sey belli. Uzulmemek icin siz de baska arkadaslar edineceksiniz. Ama eger cok uzuluyorsaniz gidip konusun tabi ama ben gururuma yediremezdim.

Allahim ne buyuk dertlerrrrrrrr

Kayınvalidemle konuşmalı mıyım peki bu durumu.? Neden böyle davranıyor diye. Hayır yani neye kırıldığını da merak ediyorum
Konuşsanız, herkese yeni gelini kıskanıyor diyecek. Konuşmasanız kafanıza çok takıyor gibisiniz.

Yeni gelin orada 15 gün kaldığı için onlara daha yakın olmuştur. Birlikte kaynatıyorlar herhalde. Aslında çok güzel bir durum. Çöpsüz üzüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…