- 3 Mayıs 2011
- 13.758
- 48.967
- 798
- Konu Sahibi My life my decision
-
Gerçek yüzlerini görmüş oldun işteBenim üzüldüğüm gelmemeleri değil, anında umursamamazlık yapmaya başladılar. Planlara dahil etmemeler falan. Konuşuyorum dinleyen yok. Aynı ortamda olmaktan bıkmıştım zaten. Kafam rahatladı uzaklaşınca. Ama laf sokması yok mu o görümcemin. Ha bende karşılığında laf dedim diye MUHTEMELEN o yüzden kaynanam da bana tavır alıyor
Takılmayın, keyfınıze bakınBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Mis gibi kendi hayatiniza bakın ya bosverin böyle şeyleri. Her zaman mesafe iyidir. Buldumcuklari yakında geçer. Böyle şeylere de takilmayin ya sizi anlıyorum önceden nasiliz şimdi nasiliz, nasil degistiler gözüyle bakiyorsunuz ama degmiyor kimse. Calismiyorsaniz kendinize yapacak hobiler falan bulun takilmayinBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Bende yeni evliyken kayınvalidem ile avmye çarşıya çıktığımızda evli görümcem evde oturup ağlıyormustu beni neden cagirmadilar diye bana coook tuhaf geliyordu bı anda boşluğa düşmüştüm falan dedi sonradanBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Sizde onları yok sayın, mesafenin alasını koyun. Üzülebilirsiniz normal insan bir noluyor der ama sizin hayrınıza bu durum emin olun. Kendi hayatınıza bakın onları umursamadığınızı gösterin.Benim üzüldüğüm gelmemeleri değil, anında umursamamazlık yapmaya başladılar. Planlara dahil etmemeler falan. Konuşuyorum dinleyen yok. Aynı ortamda olmaktan bıkmıştım zaten. Kafam rahatladı uzaklaşınca. Ama laf sokması yok mu o görümcemin. Ha bende karşılığında laf dedim diye MUHTEMELEN o yüzden kaynanam da bana tavır alıyor
Kayınvalidemle konuşmalı mıyım peki bu durumu.? Neden böyle davranıyor diye. Hayır yani neye kırıldığını da merak ediyorum
Ayyy ben daraldım. Iyıkı yenı gelın gelmıl Kurtulmuş'un. Hafıf kısksnclık sezdım sende. Bence keyfıne bakBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Ben 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Kına yakıp gez benceBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Allahim ne buyuk dertlerrrrrrrrBen 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim
Konuşsanız, herkese yeni gelini kıskanıyor diyecek. Konuşmasanız kafanıza çok takıyor gibisiniz.Kayınvalidemle konuşmalı mıyım peki bu durumu.? Neden böyle davranıyor diye. Hayır yani neye kırıldığını da merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?