- 23 Ocak 2016
- 34.196
- 50.234
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Tamamen muhabbeti kestim engelledim sildim beni arayamiyorlar sadece instada duruyorlar oradan da kaldırcam biraz bekliyorumFazla muhabbet,tez ayrılık getirir tosbikciğim.Mesafeyi korumak lazım sadece.
Hiç engelleme,kendi hallerinde takılıp dursunlar.Sadece muhatap olma yeter,daha çok sinir olurlarTamamen muhabbeti kestim engelledim sildim beni arayamiyorlar sadece instada duruyorlar oradan da kaldırcam biraz bekliyorum
Kardeşim bebeğini kaybetti cenazemiz oldu geçmiş olsuna ona gelmediler sadece beni tlfla aradılarNoooldu ki ?
Evet mesela selam vermeden geçiyorum hatta bir kez denk geldik eltimle yokmuş gibi totomu döndümHiç engelleme,kendi hallerinde takılıp dursunlar.Sadece muhatap olma yeter,daha çok sinir olurlar.
Haaa işin rengi değişti şimdi. Zaten engellemişsin tavrını da göstermişsin anlayan eşek değilse anlar.Kardeşim bebeğini kaybetti cenazemiz oldu geçmiş olsuna ona gelmediler sadece beni tlfla aradılar
Onların gelip gelmemesinden ziyade kardeşinizin bebeğine çok üzüldüm ben.Kardeşim bebeğini kaybetti cenazemiz oldu geçmiş olsuna ona gelmediler sadece beni tlfla aradılar
Evet üzülmemek elde mi 20 gün oldu anca kendimize geliyoruzOnların gelip gelmemesinden ziyade kardeşinizin bebeğine çok üzüldüm ben.
Açıkçası aşırı samimi olmamak, beklenti içinde olmamak bu hayattaki mutluluk sırlarından biri bence.
bnde fazla anlaşamiyom eltimle kavga ettigimiz zmn 1 ay falan konusmam şakayi bile b.ka ceviren bir eltim var boyle boyle geciniyoz bklm eltisiyle iyi gecinen birinide hic gormedim acikcasi bosverin konusmamaniz daha iyiElti veya görümce ile arası iyi olmayanlar nasıl baş ediyorsunuz ne yapıyorsunuz? Çok iyiydik kardeş gibiydik ama asla öyle olmadığını anladım sildim engelledim ikisini de insan ister istemez üzülüyor arası iyi olmayanlar kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? İçten içe sorguluyorum nasıl bunca sene anlayamadım karşılıksız fedakarlıklarım ne kadar aptalmışım diyorum kendime ... Yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yok
Biz iyi geçiniyorduk aslında her zor gününde yanında oldum bundan sonra görüşmeyi düşünmüyorum benim zor günümde yanımda olmayan insanla işim olmaz.bnde fazla anlaşamiyom eltimle kavga ettigimiz zmn 1 ay falan konusmam şakayi bile b.ka ceviren bir eltim var boyle boyle geciniyoz bklm eltisiyle iyi gecinen birinide hic gormedim acikcasi bosverin konusmamaniz daha iyi
Kardeşim bebeğini kaybetti cenazemiz oldu geçmiş olsuna ona gelmediler sadece beni tlfla aradılar
Detay yazdım bakabilirsiniz.Elti veya görümce ile arası iyi olmayanlar nasıl baş ediyorsunuz ne yapıyorsunuz? Çok iyiydik kardeş gibiydik ama asla öyle olmadığını anladım sildim engelledim ikisini de insan ister istemez üzülüyor arası iyi olmayanlar kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? İçten içe sorguluyorum nasıl bunca sene anlayamadım karşılıksız fedakarlıklarım ne kadar aptalmışım diyorum kendime ... Yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yok
Detay : Kardeşimin bebeğini kaybettik Ben hastanede iken telefonla aradi eltim konuşacak durumda olmadığımı söyledim ben olsam ya hastaneye koşardım yanına ya da cenaze günü eşimle piknikte story atmazdım. Ben instadan story attım zor günümde yanımda olmayanları sileceğim ile ilgili bir story ertesi gün geldi bana elimi tuttu falan benim yapabileceğim bir şey var mı diye ya sen yapacağını yaptın zaten
Sonra bi 20 gün geçti bir tanıdığımız yakınımızın babası öldü eltim bana gelecek misin akşam başsağlığına gideceğiz dedi daha henüz 2.akşami ölen kişinin hayır gelmeyeceğim dedim görümcem ve eltim ikisi gitti beraber beni aptal yerine mi koyuyorlar dedim kendi kendime
Sağolun 1 ay kalmıştı doğuma kıyafetleri her şeyi hazırdı şuan kardeşim iyi çok şükürBaşınız sağ olsun. Kardeşiniz bebeğini ileri gebelik sürecinde mi kaybetti ? Kardeşiniz nasıl şimdi ?
anliyorum seni cnm insan zor gunlerinde yaninda hep sevdigi kisilerin olmasini ister olmayincada buyuk bir üzüntü olur bnde kardesimi kaybettim o gunden beri cogu kisi icin yeminim var bnde onlarin zor gununde yanlarinda olmayacagim diye sende onu ara madem seni aradigi gibi zor zamanlarindaBiz iyi geçiniyorduk aslında her zor gününde yanında oldum bundan sonra görüşmeyi düşünmüyorum benim zor günümde yanımda olmayan insanla işim olmaz.
Yaa başınız sağolsun Allahım sabırların en büyüğünü versin.anliyorum seni cnm insan zor gunlerinde yaninda hep sevdigi kisilerin olmasini ister olmayincada buyuk bir üzüntü olur bnde kardesimi kaybettim o gunden beri cogu kisi icin yeminim var bnde onlarin zor gununde yanlarinda olmayacagim diye sende onu ara madem seni aradigi gibi zor zamanlarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?