Elti görümce

Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın

Basınız saolsun öncelikle.
0 beklenti cok huzur.
Beklentiye girmezseniz üzülmezsiniz.
Eltinin kardesi bebegini kaybetti diye dikkat edecek cok az insann vardır.
Allah kimswye vermesin,kardesi degil eltinib kendisi bile yasasa herkes aynı özeni göstermez maalesef.
Görümcemin kvdesi kanserden vefat ettiğinde ben hikayelerimi gizledim ondan.
Hani ayıp olur üzülür diye 10 gün gecmedi kendi kahve keyfi fotosu atmıstı.
Bilemiyorm basıma gelse kocama saygımdan paylasmam.

Sağolun 1 ay kalmıştı doğuma kıyafetleri her şeyi hazırdı şuan kardeşim iyi çok şükür
Onu ben de yaşadım ahh çok zordur kardeşini en iyi ben anlarım.
gerçekten çok duyarsız davranmışlar ancak ben senin yerinde olsam enerjimi ilgimi tamamen kardeşimin iyi olma sürecine veririm. Onların da yüzünü görmüş oldun bundan sonra sen de onlara böyle davranırsın.

elti ve gorumceden kardes olmaz. gecen sene 6 aylik hamileyken suyum gelmis ve hastaneye yatmistim. eltim de kocişine dogum gunu partisi yapmisti. bir de gunde 3 4 defa kucuk bebeginin fotosunu atiyordu instagrama ve altina da iyi ki saglikla dunyaya geldin evladim falan yaziyordu delirmis gibi.. aklima geldi simdi:) evladimi saglikla kucagima aldim cok sukur, o da hayata küstü, esimin ailesinden hickimse ile gorusmuyor, sebepsiz. beni de engellemis aptal:))

Yaa başınız sağolsun sizin de kardeşime desteğimi eksik etmiyorum zor bir durumdu ama Allah sabrını da verdi çok şükür

Kendine döndü desenize kesinlikle kardeş olmadığını öğrendim daha önce de bir iki davranışını gördüm yok canım öyle değildir ben yanılıyorumdur dedim ama safmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…