Elti görümce

Kardeşim bebeğini kaybetti cenazemiz oldu geçmiş olsuna ona gelmediler sadece beni tlfla aradılar

Evlendiniz diye eş kardeşleriyle/kardeş esleriyle kardeş olmak zorunda değilsiniz ki genelde de olunmaz zaten. Kardeş gibiyiz diyene de inanmam boyle bir olaya bakıyor bozulması.

Kardeş gibiyiz diye abartmadan, mesafenizi korusaniz gereksiz fedakarlık yapmasanız boşuna da aranız bozulmazdi bu nedenle. Bence telefonla araması normal ben de olsam öyle yapardım ama siz bu insanlara çok anlam yüklediğiniz için bozuluyorsunuz

Ben onların en zor günlerinde yanında olurken onların olmaması fazla anlam yüklemeye mi geliyor diyorsunuz fikir almak için soruyorum kardeş gibi zaten olmuyormuş candan ciğerden gerisi fasülyedenmiş öğrenmiş oldum geç oldu işte

Başınız sağolsun
Ben engellenecek kadar bir durum görmedim, yanınızda olmamış ama aramış, üzüntüsünü söylemiş. Mesafenizi alın ve onu koruyun. Bir de bir daha story , durum her ne ise oradan bakmayın ne yaptığına, nispet yaptığını düşündüğünüz insanlar kendi kendine çalıp oynasın.

Sağolun

O gün kendimi oyalamak için girdim instagrama bakmamak elde mi görünce şok oldum engelledim artık hayatımda istemiyorum

Normalde storylerine bakmam pek zaten ilgimi çekmiyor çünkü

Başınız sağolsun.

Size cenazeye neden gelmediklerine dair bir şey dediler mi? Mesela bu nedenle gelemedik gibi.

Başınız sağolsun.

Size cenazeye neden gelmediklerine dair bir şey dediler mi? Mesela bu nedenle gelemedik gibi.
Sağol canım

Hayır demediler artık bir şey demeleri de umurumda değil sildim engelledim çünkü yedi kat elin baş sağlığına henüz ikinci akşamda evlerine gidiyorken benim kardeşime geçmiş olsuna gelmemeleri silmek için bir sebep benim için

Belki linç yiyeceğım ama Siz haklısınız da, ben de zor gününde story atıp millete laf sokanı ya da çok acı çektim dediğim gün yanımda olmayana story ile laf sokmayı anlamıyorum. O zor günler gerçekten de zor gün değilmiş demek ki diyorum. Bu zor zamanda laf sokmalı hikaye atmaya gücü olan insan acısını hafife Alıyorsa, bırakın görümce de alsın yani.

Bir arkadaşım amcam öldü ah vah diye story atıp sonra ona bakmayan herkese küsmüştü ya da bakıp cevap yazmayan. Mesela ben bazen hiç bakmam bazen de hızlı hızlı geçerim okumam bile. Çok sevdiğin amcan ölmüş ve sen aynı gün hikaye atıp sonra hikayene bakmayanı tek tek buluyorsan demek ki o acı öyle acı veren bir acı değil yani. Ordan Burdan Laf sokmak yerine yüzüne söyleyin insanların

Story e bakmayanlara mı kızdı o biraz saçma ben de herkesin storysine bakmam hatta ilgimi çekmeyen paylaşım yapanları gizliye alırım benim zoruma giden şuydu bizim cenaze günümüz eltim eşiyle piknikte kocasıyla fotoğraf atmış müzik koymuş o gün koymayabilirdin onu yani ben özellikle baktım storysine ne atmış diye merak ettim benim yanımda yok ya

Ben o kırılmasın diye anneler gününde annemle paylaşım yaparken kim varsa çevremde annesini kaybeden sadece eltim de değil hepsine kapatıyorum storyimi

Ettim henüz yok. Kardeşim evli değil ki sizin durumunuza olsaydım çok da takılmadım. Boş verin gitsin yahu kayinvalide görümce elti vs bunlar asla kendi canından biri gibi olamaz. Böyle bir durumda araması yeterdi benim için. Çünkü benim kardeşimle de samimiyeti yok ki cenazeye gelmek zorunda değil diye düşünürdüm. Yılların tecrübesiyle söylüyorum fazla beklenti içinde olmayın. Ben burun estetiği oldum haber vermedim onlara . İyileşince kaynım fark etti. Neden söylemedin hastaneye gelirdik bile demediler düşün yani. Annemin de haberi yoktu. Annem ise ağzıma etti iste anne kayinvalide görümce farkı....

Sen mutsuzsun yada üzgünsün diye herkes yasta olamaz Niloya ne bileyim eltimin kardeşinin çocuğu vefat etse bende başsağlığı dilerdim ama dahasını yaparmiydim bilemem tabi
Normal hayat devam ederdi bende de galiba

Çok haklısınız aslında ama insan onların her zor durumunda yanında olunca senin destek aradığın bir zamanda yok olduklarını görünce bir sorguluyorsun ben neden bu kadar fedakarlık yaptım diye size şu konuda da katılıyorum candan cigerden gerisi fasülyeden kardeş gibi asla olmuyormuş

Ben onun hayatında fazlasını yaptığım için biraz bir şey bekliyor insan yani yas tutmasını beklemiyorum ki yedi kat ele baş sağlığına gidiyorken benim kardeşime baş sağlığına gelmemesi normal mi

Ya eltiyle görümceyle niye kardeş gibi oluyorsunuz ki? Benim bir tane kardeşim var o da abim, bana yetiyor

Eltimde var, görümcemde ikisinide severim ama mesafeli şekilde

Annemin vefatında ikiside gelemedi, hiçte darılmadım

Az beklenti çok mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…