Elti ile kavga

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben olsam uzatır ayağımı telefonla oynardım bide gıcıklık olsun diye kocama git çay getir bana derdim ben elimden biri iş alsın diye dua ediyorum insanlar iş yarışına giriyor demekki bizlerde sorun var neyse yarın kaynanama gidiyimde akşama kadar oturayım bu günlerin tadını çıkarmam lazım yakında eltim geldiğinde iş kavgasıyla yorulurum ahahahahah

Ay ben hiç böyle konular için kavga etmem.boregi açmak istiyorsa acabilir pişirmek istiyorsa pisirebilir hiç eltimin önünden gecmemBen olsam bebecigi alır severdim eltimde istediği gibi pisirsin.Yerken cagirmazlarsa o zaman ufak çaplı bir kavga cikarabilirdim belki

Kaynanaya üzüldüm,, iki gözleme yiyecek boğazına dizilmiş

Çok sağolun gerçekten durum bundan ibaret bazı arkadaşlar ise espiriler yapıyorlar empati kurduğunuz için teşekkürler

Bu kayinvalide kadir gecesi mi doğmuş ne yapmış bu ne santstir.

Hahah sabah sabah guldurdunuz Bazı yerleri bende anlamadım anladığım yerlere yorum yaptım

Benimle elti olur musun
Söz seni hiç üzmem sksjsjk

Arada iyi geçinenler de vardır ama genel olarak ayıdan post eltiden dost olmaz.
Ya hayır ben zıt düşüncedeyim. Hatta anlamıyorum eltiyle kavga edeni, kaynanaya hizmet için yarışanı, iyi görünmek için rol yapanı. Ya arkadaş elti de sonuçta bu aileye dışarıdan gelen benim gibi bir zavallı. Nereden düştük bu aileye diye birbirimize dert yandığımız insan. Kaynananın dedikodusununu yaptığımız gıybet ortağım. Ben eltiyi düşman değil düşmana karşı aynı safta yer aldığım savaş ortağım olarak görüyorum. Keza eltim de öyle. Neyse bi koyayım şuraya burası çok karışık

Düşmanimin düşmanı benim dostumdur misali..Biz de farklı ama ya,kv ile arada uyuşmazlık yaşasak ta genel olarak iyiyiz ama eltim nankör çıktı ve zamanında gösterdiği davranışlarından dolayı soğudum.Ama kvnin dedikodusunu yapacak olursam içinde onunla ilgi biriktirdiği tüm düşüncelerini kusacağini tahmin ediyorum.

3 eltim var.Eşim kardeşleriyle görüşmediği için eltilerimle tanışma şerefine nail olamadım.Kayınvalidem de hayatta olmadığı için olaya fransız kaldım cidden

Boşver akışına birak benim eltide yaranmak icin yarış yapardi Bir iş söylesen bir benmi varim diye böbürlenirdi
Aile meselelerini Esimle saatlerce tlfda konuşurdu. kocasi yaninda dinlerdi kocasindan cok kendi konuşur susmayi bilmezdi. Hiç takmadim eşimle tartişmaya bile girmedim. şimdi herkes nefret etti ondan çok çenesi yüzünden herkesin sevgisini kaybetti. cok sukur uzaktaydim senede bir iki senede bir belki goruyorum. Elti o kadar kafaya takilacak biseyde degil dış kapinin mandali

İkiz kızlarım evet

Selam

Yine boşanmaktan vazgeçtin sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…