Elti ile kavga

Daha da kötüsü erkek çocuk olana kadar çocuk yaptı çocukları ziyan ediyor bende kalkmış bu zeka seviyesinde kadinla tartisiyorum

Valla biz 3 elti de kaynanama gelince hepimiz bir numarayla işten kurtulmaya çalışıyoruz siz iş yapmak için yarışıyorsunuz şaştım kaldım

Allah başka dert vermesin.

Ezdirme kendini tepene çikarlar baş edemezsin.

Bu güzide türkçenizden hiçbir şey anlamadım

Elti de olmasa neyle zaman geçireceksiniz. Alsın pişirsin yahu ne bu mücadele.

Bilmediğim çok kelime var yazdığınız içerikte. :d

Başlığa göre cevap vereyim; ciddiye alma, taht kavgaları bunlar.

Peki böreğe noldu

O ne şanslı bir kaynanadır ki bu sıcakta ocağın başında börek pişirmek için yarışan iki gelini var

Kaynanasına iş yapmak için tartışmayan gelin de ne bileyim…

Börek yapmak için mi kavga etmişsiniz? Ay keşke benim için de yapan olsa da ben de yesem. Arkamdan tenbel, işbilmez diyebilirler))

Kız ne güzel bırak böreği de pisirsin bebegede baksın gec otur kenarda

Siz kaynananıza her gittiğinizde nasıl haberi oluyor da koşa koşa geliyor?

Ne tepki verdiğiniz anlaşılmıyor ki tam olarak.
Eşinizin sizi suçlaması da şaşırtıcı değil ne yazık kı.
Her seferinde nasıl haberleri oluyor gittiğinizden?

5 cocuklu elti ve kaynanaya yaranmaya çalışan eltiler mi ,konu cingen mahallesinde geçiyor sanırım

Bu devirde 5 cocuk mu?

Yok artik.

Elti, görümce, kaynana ciddiye alıp kavga etmeye değmeyen insanlar grubuna girer bana göre.. He diyip geçin, kendi çalsın, kendi oynasın..

Aynen öyle, güzel güzel geçinmek varken fesatlık düşünüyorsa mesafe en güzelidir..

Cok samimi soruyorum cunku bilmiyorum.

Yerek erkekler ve şöyle post böyle post ne demek? Yoresel kelimeler mi?

Ne kadar saygısız ya gerçekten Allah size sabır versin görüşseniz bi dert görüşmeseniz bi dert.

Üşenmedim tek tek alıntıladım. Yorum yapan herkesi en içten duygularımla tebrik ederim. Ben hiç-bir şey anlamadimm çünkü. Siz anlamakla kalmamışsınız bi de değerlendirme yapmışsınız. Vallahi bravo

Elti oglan cocugu olana kadar 5 cocuk yapmis, 3 aylik cocuga bakmak yerine kaynanasina yaranmak icin borek pisirmis,diger elti hayrola baci, sen ne yapiyon, boregi birak, cocuk agliyor, cocugu duymamazliktan geldin, cocuga baksana diyince, bu 5 cocuklu dogurgan elti defol git diye eltisine cemkirmis. Kocasi da bizimkine kizmis.

Aslinda burada olaydan çok gelip yazacak kadar üzülmüş bir kadın gördüm. sosyal hayatımda da bu durumları bir şekilde ya yaşadım ya da şahit oldum. Sadece empati yaptım aslında. Bu her konu için geçerli kimse kimseyi geri adım atıyor diye ödüllendirmiyor. Bazen de dik duruş sürecin seyrini degistiyor. Bunu anlatmak istemiştim sbxjxjfj ben derin düşündüm sanırım olayı fazla içerledim.

Ne hayatlar var arkadaş… Ne dertlerle sınanıyor zavallı insanlar

Peki bu seri üretimle dünyaya gelmiş 5 çocuğun babası ne iş yapıyor,mesleği ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…