- 15 Haziran 2016
- 7.874
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.897
- 348
- 39
- Konu Sahibi Honkidonki
-
Mis kokan bebekle kendinizi bir mi tutuyorsunuz? Bebeği sevmesi için sizi seviyor olması gerekmiyor. Ben de yengemi sevmiyorum ama yeğenime canımı veririm. Eltiden başka sorgulayacak birşey bulamadınızmı?Olamazmi fikir alamazmiyim ben mi çok abartiyorum sorun bende mi diye sorayım dedim
Evime dahi kalkıp gelmiyor bile . bana samimi gelmiyor anliyomusunuz ama kızıma çok samimi insan sorguluyor
Mis kokan bebekle kendinizi bir mi tutuyorsunuz? Bebeği sevmesi için sizi seviyor olması gerekmiyor. Ben de yengemi sevmiyorum ama yeğenime canımı veririm. Eltiden başka sorgulayacak birşey bulamadınızmı?
Gerçekten çok anormal bir bakış açınız var kusura bakmayın sorun sizdeOlamazmi fikir alamazmiyim ben mi çok abartiyorum sorun bende mi diye sorayım dedim
Hastamısınız siz ya biz ne dedik sizin kızınız değil mi dedikO benim kızım mis kokulu bebeğim aynen sen bana çok takılmışsin istersen sende bı görün doktora
Benim de eltimin bir bebeği var. Çok da tatlı bir çocuk maşallah. Gerçekten severim çocuğunu. Çocuğu da bana karşı çok sıcak davranır. Ama şu hastalıklı mesajları okuduktan sonra daha yaklaşmam çocuğuna. Bazı insanlar kafayı yemiş gerçekten. Haksız bulunmanıza rağmen diretiyorsunuz bir de. Yazdıklarınız bana ibret oldu. ben de eltimin çocuğundan uzak durucam bundan sonra.Olamazmi fikir alamazmiyim ben mi çok abartiyorum sorun bende mi diye sorayım dedim
Evime dahi kalkıp gelmiyor bile . bana samimi gelmiyor anliyomusunuz ama kızıma çok samimi insan sorguluyor
takıntılısınızBende o yüzden diyorum eltimin yemekleri vs çok iyidir el işi yapar çok güzel poğaça yapar ben kendimi bu konularda çok yetersiz görüyorum ona çok yakınlaşır diye korkuyorum öyle kızım diyorki sanki kendi kızına hitap eder gibi ,beni çok kinamislar yazanlara şaşıriyorum çoğuda annedir kinayanlar insan kendi çocuğunu kıskanıyor işte sahiplenmek istiyor bende yeni evliyken kızı bize gelirdi hep hatta oynatirdim ama kızım demedim hiç
Valla çok sağolun ya çok tşk ederim hemen insana doktorluk deyin zaten pes. Neyse konu uzasın istemiyorumHastamısınız siz ya biz ne dedik sizin kızınız değil mi dedik
Histerik histerik benim kızım benim kızım sayıklayıp duruyorsunuz
Ben size takılmadım siz eltiye takılmışsınız
Ve gerçekten doktorluksunuz
Ciddi değilsiniz değil mi? Sırf hastalıklı bir akıl böyle düşünüyor diye bir çocuğu tertemiz sevginizden ilginizden mahrum etmeyeceksiniz değil mi?Benim de eltimin bir bebeği var. Çok da tatlı bir çocuk maşallah. Gerçekten severim çocuğunu. Çocuğu da bana karşı çok sıcak davranır. Ama şu hastalıklı mesajları okuduktan sonra daha yaklaşmam çocuğuna. Bazı insanlar kafayı yemiş gerçekten. Haksız bulunmanıza rağmen diretiyorsunuz bir de. Yazdıklarınız bana ibret oldu. ben de eltimin çocuğundan uzak durucam bundan sonra.
eltinizi kıskanmışsınız ondan oluyor bunlarBende o yüzden diyorum eltimin yemekleri vs çok iyidir el işi yapar çok güzel poğaça yapar ben kendimi bu konularda çok yetersiz görüyorum ona çok yakınlaşır diye korkuyorum öyle kızım diyorki sanki kendi kızına hitap eder gibi ,beni çok kinamislar yazanlara şaşıriyorum çoğuda annedir kinayanlar insan kendi çocuğunu kıskanıyor işte sahiplenmek istiyor bende yeni evliyken kızı bize gelirdi hep hatta oynatirdim ama kızım demedim hiç
Yemin ediyorum öylesinizValla çok sağolun ya çok tşk ederim hemen insana doktorluk deyin zaten pes. Neyse konu uzasın istemiyorum
doktorluk olunca ne oluyor neden bu kadar gerildinizValla çok sağolun ya çok tşk ederim hemen insana doktorluk deyin zaten pes. Neyse konu uzasın istemiyorum
İnsanlar sevginin tertemiz olduğunu düşünmüyor ki. Ben tertemiz düşünüyorum da bazıları fesatlıktan ruh ve akıl sağlığını kaybediyor. bu arkadaş gibi birkaç kişiyi daha okumuştum burda. Bundan sonra dikkat edicem evet.Ciddi değilsiniz değil mi? Sırf hastalıklı bir akıl böyle düşünüyor diye bir çocuğu tertemiz sevginizden ilginizden mahrum etmeyeceksiniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?