Eltim bebeğime hitap şekli

Olamazmi fikir alamazmiyim ben mi çok abartiyorum sorun bende mi diye sorayım dedim

Evime dahi kalkıp gelmiyor bile . bana samimi gelmiyor anliyomusunuz ama kızıma çok samimi insan sorguluyor
Mis kokan bebekle kendinizi bir mi tutuyorsunuz? Bebeği sevmesi için sizi seviyor olması gerekmiyor. Ben de yengemi sevmiyorum ama yeğenime canımı veririm. Eltiden başka sorgulayacak birşey bulamadınızmı?

Benim çocuğum yok, çok yakın arkadaşımın kızı oldu. Kendi evladım gibi benimsedim, kızım da diyorum, prensesim de diyorum, kılık kıyafet ihtiyaç vs. bir çok şeyi de aldım. Annesi her zaman dile getirir; "çocuğum çok seviliyor, her daim yanında olacak bir teyzesi var, bir gün başımıza bir şey gelirse çocuğum sana emanet" vs. diye.

Eltinizi içten içe kıskanıyor, daha doğrusu kendinizi onunla yarıştırıyor olabilir misiniz acaba?

Olamazmi fikir alamazmiyim ben mi çok abartiyorum sorun bende mi diye sorayım dedim
Gerçekten çok anormal bir bakış açınız var kusura bakmayın sorun sizde
Anlamakta zorlanıyorum kızım deyince ne oluyor mesela kuzumdan tatlımdan ne farkı var
Ben size şöyle söyleyeyim keşke herkes çocuklara böyle seslense. Sevgi içinde ve sevgi sozcukleri ile buyuseler
Ben şahsen çocuğum adına mutlu olurdum

Kızım deyince onun kizi olmuyor. Siz bu acidan kıskanıyorsunuz sanırım ama olmuyor sevdiğini belli ediyor sıkıntı yok ortada kötü lakaplar kullansa anlardik ama bunda bişey yok.

O benim kızım mis kokulu bebeğim aynen sen bana çok takılmışsin istersen sende bı görün doktora
Hastamısınız siz ya biz ne dedik sizin kızınız değil mi dedik
Histerik histerik benim kızım benim kızım sayıklayıp duruyorsunuz
Ben size takılmadım siz eltiye takılmışsınız
Ve gerçekten doktorluksunuz

Benim eltimde kızlarıma "kızım" der bende eşimin yeğenlerine kızım diye hitap ederim. Farklı şehirlerdeyiz.Eltim aradığında "kızlarım nasıl" diye sorar hiç gocunmam öyle dedi diye kızlarım onun olmuyor. Kaldı ki kızlarımı gerçekten çok sever. Ama şunuda belirtmem lazım ki eltim hayatta tanıdığım en artniyetsiz insanlardan biridir severim kendisini... bebeklere kızım,oğlum, annem denir bu çok normal... Siz gerçekten fazla takmışsınız hitap şeklinden çocuğunuzu kaybedeceğinizden korkuyorsunuz normal değilsiniz.İnsan sevinir çocuğumu seviyorlar diye valla kafanız çok değişik...

Son düzenleme:

Evime dahi kalkıp gelmiyor bile . bana samimi gelmiyor anliyomusunuz ama kızıma çok samimi insan sorguluyor
Benim de eltimin bir bebeği var. Çok da tatlı bir çocuk maşallah. Gerçekten severim çocuğunu. Çocuğu da bana karşı çok sıcak davranır. Ama şu hastalıklı mesajları okuduktan sonra daha yaklaşmam çocuğuna. Bazı insanlar kafayı yemiş gerçekten. Haksız bulunmanıza rağmen diretiyorsunuz bir de. Yazdıklarınız bana ibret oldu. ben de eltimin çocuğundan uzak durucam bundan sonra.

takıntılısınız
herkesin mizacı farklı siz kızım demiyorsunuzdur o der

merak etmeyin çocuk annesini bilir ne diye size sırtını dönsün kızınız

Çocugu olmasa yada cok buyuk olsalar tamam kendı cocugu gıbı benımseyıp oyle goruyor dıcem ama kadının zaten 4 yasındada cocugu varmıs oda bebek gıbı .. bazı ınsanların kelımelerı bazılarına ters gelebılıyor ama bence kadında art nıyet yok
Bayanların bırbırıne aşkım bebegim demeside bana anormal gelıyor ama bana bile soyleyen soyluyor
Bence takılmayın

Valla çok sağolun ya çok tşk ederim hemen insana doktorluk deyin zaten pes. Neyse konu uzasın istemiyorum

Ciddi değilsiniz değil mi? Sırf hastalıklı bir akıl böyle düşünüyor diye bir çocuğu tertemiz sevginizden ilginizden mahrum etmeyeceksiniz değil mi?

eltinizi kıskanmışsınız ondan oluyor bunlar

yine söylüyorum merak etmeyin çocuk annesini bilir

kv o bu eltinize bişey sorduğunda öyle yapılmayacak böyle yapılacak ben annesiyim vs diyebilirsiniz

Annem diye tabir edilmesini doğru bulmuyorum ancak sebebi annesi benim diye değil. İnançlarım gereği herkesin kendi konumunda olması gerektiğini savunuyorum ancak kızım demenin nesi kötü anlamadım. Sizin derdiniz sanırım elti ne derse desin size batacaktı. Minicik bebeği ne diye sevebilir ki?

Ciddi değilsiniz değil mi? Sırf hastalıklı bir akıl böyle düşünüyor diye bir çocuğu tertemiz sevginizden ilginizden mahrum etmeyeceksiniz değil mi?
İnsanlar sevginin tertemiz olduğunu düşünmüyor ki. Ben tertemiz düşünüyorum da bazıları fesatlıktan ruh ve akıl sağlığını kaybediyor. bu arkadaş gibi birkaç kişiyi daha okumuştum burda. Bundan sonra dikkat edicem evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…