- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Allah eltinize yardım etsin bence...Bebek açlıktan ağlıyordu yahu. Nasıl anne bebek ilişkisiymiş buGelen yorumlar komedi cidden. Biz de lohusalık geçirmesek tamam diyeceğiz.
Kesinlikle. İyi ders oldu.Oh ne güzel hayat, çocuk perişan olmasın diye arabayı al, çocuğu evde bırak arabayla gez
+ eşinin bişeyleri fark etmesi açısından iyi olmamış mı?
Canım bu sitede elti konusu açıldığı anda konu sahibi suçludur bilmiyor muydunBebek açlıktan ağlıyordu yahu. Nasıl anne bebek ilişkisiymiş buGelen yorumlar komedi cidden. Biz de lohusalık geçirmesek tamam diyeceğiz.
siz gozunuzle gordunuz mu agladigini acliktan agladigini nerden biliyosunuz.herkesin lohusaligi farkli ben 6 ay boyunca depresyon seklinde yasadim.ailemden uzaktaydim biri yarim saat baksaydi kosa kosa giderdimBebek açlıktan ağlıyordu yahu. Nasıl anne bebek ilişkisiymiş buGelen yorumlar komedi cidden. Biz de lohusalık geçirmesek tamam diyeceğiz.
Bebek ziyaretine gittiğimizde yaşanmıştı bunlar. Neden sallayayım yahu?siz gozunuzle gordunuz mu agladigini acliktan agladigini nerden biliyosunuz.herkesin lohusaligi farkli ben 6 ay boyunca depresyon seklinde yasadim.ailemden uzaktaydim biri yarim saat baksaydi kosa kosa giderdim
Üstüne bastınız. İnsanların odaklandıkları yeri anlamak güç ama. Yahu diğerlerinden bana ne demişim zaten konuda. Bebek onun bebeği. İster emzirmesin, ister bakmasın. Bana ne. Arabayı almak için bebeği kullanmaları acındırıcı.Konuya baktığımda sorun arabayı alıp gezmesi ya da bebeği evde bırakması değil.
Bebeği kullanarak arabayı alması, abisini ayaküstü kandırması.
Belki gotureceklerdi gerçekten ama annesi siz gidin ben bakarım dedi belki nerden biliyorsunuz?Üstüne bastınız. İnsanların odaklandıkları yeri anlamak güç ama. Yahu diğerlerinden bana ne demişim zaten konuda. Bebek onun bebeği. İster emzirmesin, ister bakmasın. Bana ne. Arabayı almak için bebeği kullanmaları acındırıcı.
ben salliyosunuz demedim nasi gordugunuzu sordumBebek ziyaretine gittiğimizde yaşanmıştı bunlar. Neden sallayayım yahu?
Yanındaydık. Mevzu da bu değil. Takıldığınız şey çok da umurumda değil.ben salliyosunuz demedim nasi gordugunuzu sordum
normalde ben eltilerimi gunahim kadar sevmem ama siz bu konuda haksizsiniz.o arabyi hic vermeyecektiniz sizin tek sikintiniz sizdem arabayi alip gezmeleri.Son anda bir aksilik çıktığını sanmıyorum zira öyle olsa abisine söylerdi arabayı verirken. Hiçbir şey söylememiş. Rapor versin diyen yok canım, sadece ayıp ettiler biraz gibi. Mesela bizim de bir yerlere gitme planımız vardı ama arabayı onlara verecek, toplu taşımada sürünmelerini istemeyecek kadar da düşünceli insanlarız. Sonuçta lohusalık döneminde. Biraz rahatlamalara ihtiyaçları var dediğiniz gibi değil mi?
Daha dürüstçe yapılabilir ama bu. Anlayışla karşılanırdı. Abisinin esirgemeyeceğini adı gibi biliyor çünkü.
Saygı duyarım. Bi hakaret etmedikleri kaldı zaten konudakilerinnormalde ben eltilerimi gunahim kadar sevmem ama siz bu konuda haksizsiniz.o arabyi hic vermeyecektiniz sizin tek sikintiniz sizdem arabayi alip gezmeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?