Eltim ile Eşinin Değişik Hareketleri

Kocasına helal valla. Arabayı alıp çocuğu bırakıp gezdiriyor. Benim oğlan 3 yaşına geldi kreşe de gidiyor. Boş günüm de var. Hanim senin boş güne izni denk getireyim de gezelim demedi hiç benimki. Sizin eltiyi kıskandım. 3 yıldır baş başa gezmiyoruz biz neyse eşinize ders olmuştur artık sebebli sebepsiz arabayı vermez. Siz de haklı olmanın gururuyla başka yapacağı hatalarda "bak o zaman da beni dinlememistin ne oldu" dersiniz.

Bebek açlıktan ağlıyordu yahu. Nasıl anne bebek ilişkisiymiş bu Gelen yorumlar komedi cidden. Biz de lohusalık geçirmesek tamam diyeceğiz.
siz gozunuzle gordunuz mu agladigini acliktan agladigini nerden biliyosunuz.herkesin lohusaligi farkli ben 6 ay boyunca depresyon seklinde yasadim.ailemden uzaktaydim biri yarim saat baksaydi kosa kosa giderdim

Konuya baktığımda sorun arabayı alıp gezmesi ya da bebeği evde bırakması değil.
Bebeği kullanarak arabayı alması, abisini ayaküstü kandırması.
Üstüne bastınız. İnsanların odaklandıkları yeri anlamak güç ama. Yahu diğerlerinden bana ne demişim zaten konuda. Bebek onun bebeği. İster emzirmesin, ister bakmasın. Bana ne. Arabayı almak için bebeği kullanmaları acındırıcı.

Kıskançlık mı var biraz?
Öyle planlamislardir sonra vazgeçip çocuğu evde bırakmışlardır,arayıp çocuğu goturmedik ama arabayla gezicez diye rapor mu vermeleri lazımdı,anlik gelisebilecek bir durum.
Emzirmemesi,baskasina birakmasi asla sizi alakadar etmiyor ve bence kiskaniyorsunuz.

Son anda bir aksilik çıktığını sanmıyorum zira öyle olsa abisine söylerdi arabayı verirken. Hiçbir şey söylememiş. Rapor versin diyen yok canım, sadece ayıp ettiler biraz gibi. Mesela bizim de bir yerlere gitme planımız vardı ama arabayı onlara verecek, toplu taşımada sürünmelerini istemeyecek kadar da düşünceli insanlarız. Sonuçta lohusalık döneminde. Biraz rahatlamalara ihtiyaçları var dediğiniz gibi değil mi?

Daha dürüstçe yapılabilir ama bu. Anlayışla karşılanırdı. Abisinin esirgemeyeceğini adı gibi biliyor çünkü.

Belki gotureceklerdi gerçekten ama annesi siz gidin ben bakarım dedi belki nerden biliyorsunuz?
Ayrıca mama diye birşey var yada sağma makinesi..
Bir annenin de bebeğinden bağımsız vakit geçirmesi kötü anne oldugu anlamına gelmez.

normalde ben eltilerimi gunahim kadar sevmem ama siz bu konuda haksizsiniz.o arabyi hic vermeyecektiniz sizin tek sikintiniz sizdem arabayi alip gezmeleri.

normalde ben eltilerimi gunahim kadar sevmem ama siz bu konuda haksizsiniz.o arabyi hic vermeyecektiniz sizin tek sikintiniz sizdem arabayi alip gezmeleri.
Saygı duyarım. Bi hakaret etmedikleri kaldı zaten konudakilerin Yaşadıkları şeylerle buradaki insanlara bilip bilmeden yorum yaparak deşarj oluyorlar sanırım.

Arabayı ben vermedim, eşim verdi. Haberim de yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…