Eltim ile Eşinin Değişik Hareketleri

esinizin anlamasi acisindan iyi olmus.

ben de sinir olurdum. 3-4 saat birakilabilir o kadarlik cocuk. sut sagilir vs ama daha uzun nasil birakmis ilginc. sehir disina gitmem gerekiyordu mecburiyetten. hava da kar buz. süt sagip 6 saat yolu gidis gelis yapacaktım. 2 saatte sehirde oyalansam 14 saat falan birakmam gerekiyordu. ki bir kismini geceye denk getirecektim. ben birakamadim. o sogukta arabayla babam goturdu birlikte gittik geldik.

bebegi bahane edip keyfi gezmelerine ben de sinir olurdum.

ayrica anne olunca insanin ici ayri bir ciz ediyor. muge anlida bir kadin icin çocuklarını bıraktı kocaya kacti demislerdi. emelle adem. izleyenler bilir. iki gun icimden cikmadi o cocuklar napmis evde tek diye. sonra Allahtan oyle bir sey olmadigi ortaya cikti nasil rahatladim.

elti de olsa kardesim de olsa 10 saat disarda gezmek icin cocugu evde birakacak kadar bilinçsiz anne babanin cocugu icin üzülürdüm.

çocuğun emmesinden başlamış,2 aylık bebeyi bırakmasına kadar yermissiniz sona da iki kelimelik yilin siylidilir kısmını sikistirmissiniz,saydir saydir sonra ama durustluk de ayyyynen aynen,hasetlik etmeseniz sizi belki hakli bulabilirdik.

Haklı bul veya bulma, bir şey olacak değil ya. Benim onları anlatmamın sebebi dik kafalı biri olması. Bilgi sahibi olmadığı konularda doğaçlama davranması. Hasetlikmiş. Ahaha dedim sadece.

Bebeğini sık emzirmeme durumu: Lohusa anne, her yanlışı yapabilecek psikolojidedir. İnsan o dönemde annesini dahi çılgınca tersleyebiliyor. Hele konu emzirmeyse. Kadın yanlış yapmış. Ama zaten en azından ilk gün hastanede ve topuk kanı alındığında sağlık ocağında emzirme ile ilgili Bilgi veriliyor. Benim de emzirme ile ilgili sorunlarım oldu. Mama verelim diyen mi ararsın biberon dayayan mı, bense süt sağıp enjektörle verme derdindeydim. İstisnasız 1 hafta hastaneye emzirme için gittim. Eve hemşire geldi sonrasında. Bu da benim doğrumdu. Şimdi bakınca yanlış geliyor bazı şeyler. Doğrusu doktor yönlendirmesi. Sizi dinlemiyorsa bir doktor bir hemşire ebe gerçekleri vururdu yüzüne.

Bebeği bırakıp gitme: Bebeğim emdiği için bırakacak kimsem olmadığı için nereye gitsem her yere onunla gittim çok da zevk aldım. Ama bırakacak birileri olsaydı etrafımda ve bebeğim mama/biberon alıyor olsaydı bir süre bırakıp giderdim. 180 km yapılmış demişsiniz gidiş geliş düşünürsek şehir dışı 1 saatlik mesafe oluyor bu. Olsa olsa toplam 4-5 saat kalmışlardır diye düşünüyorum.

Arabayı ödünç alma: Bebekle gitmeyeceklerse arabayı vermeyecek miydiniz? Çok mu sık yaşanan bir durum? Eğer çok sık arabanızı istiyorlarsa bu konu için haklısınız. Kırk yılda birse oh kafa dinlemişler biraz diyip geçin.

Haklı bul veya bulma, bir şey olacak değil ya. Benim onları anlatmamın sebebi dik kafalı biri olması. Bilgi sahibi olmadığı konularda doğaçlama davranması. Hasetlikmiş. Ahaha dedim sadece.
haset edenler genelde ayni seyi diyor zaten :)

Lohusa anne bazi konularda rahat birakilir. Ama sık sık emzir demek isine karismak degildir. Olmasi gereken o. Yol da mi gosteremeyecek yakinlari? Zaten orada millet bebegi dusunmustur emin olun.
Araba konusunda haklisiniz, bidaha vemeyin. Ikisi birlikte gezecekse metroya otobuse binsinler

Bebekle gitmeyeceklerse 2 genç insan. Toplu taşımanın gitmediği yer yok. Şahsen ben olsam istemekten utanırdım. 1 değil 2 değil. Bebekle rahat gidelim diye istenmiş, o amaçla da verilmiş bir şey bu.

Evet. İnsanlara tavsiye vermekte suç olmuş bu devirde maalesef .) Lohusa kadına baskı yapmak olmuş, işine karışmak olmuş. Bebekle arasına girmek olmuş. Olmuş da olmuş.

Bebek orada aç aç ağlarken lohusa annesi kılını kıpırdatmıyordu. E hepimiz lohusayız diye atalım bebekleri bir kenara o zaman?

Yapılan bir araştırmaya göre Kadınlar Kulübünde eltileri hakkında konu açan kadınların yüzde 100’ü kıskançlıkla suçlanmaktadır

Sizin gibi elti düşman basına arabamı yedı kat yabancıya verıyorum bu nasıl bır dusunce . Ayrıca lahusa bır kadına bu kdar kındar nasıl davranırsınız. Sarılık olması herkesın basına gelebılır arkadasım yenı dogum yaptı gelmıyor sutum dıyor ne yapaym dıyor emzırse ne olur kız yok. Allah sızının elınızede dılınıze de düşürmesin dememiş mi birde mesafe koruyoruz. Eşini kardesinden ayırınca ıyı mı oluyor. Kocanın zor durumu olurda onların kapıya gıtmeye yuzunuz olur ınsallah. Belkı bebısde goturcektı annesı dedı bırak kafanı dınle ben bakarm.

Bence sizin üzülecek dertlenecek bi durumunuz yok ,eşinize de ders olur bir daha ne araba ne para bişi vermez ...
Boşverin çocuk onların çocuğu derdi onları kasar ,bu tipler adam olmaz ,ergen kafasıyla devam etsinler ,
Yalan yapıp araba isteyen keyfine gezmeye giden insandan adam olmaz ,
Kardeşimden bile gerçekten ihtiyacım yoksa bir şey istemem ,
El malıyla gerdeğe girilmez ,gezme eğlence herkesin gücü kadar ,siz onların sponsoru değilsiniz eşinizde anlamıştır umarım

Bir gun eltin burda konusunu gorse ne yapar. Acaba benim basima geldi gorumcemde dedikodumu paylasmiss allah islahhh etdinnn

Bebekle gitmeyeceklerse 2 genç insan. Toplu taşımanın gitmediği yer yok. Şahsen ben olsam istemekten utanırdım. 1 değil 2 değil. Bebekle rahat gidelim diye istenmiş, o amaçla da verilmiş bir şey bu.
Tamam da toplu taşıma ile giderse dinlenmek için rahatlamak için eğlenmek için yapacakları bir seyahat olmaz hem de seyahat süresi uzar. Bu durumda bebeği siz de düşünmemiş olursunuz.

Örneğin tatil kasabasına otobüse binip git gel yapma 4 saat sürer beklemeleri ekle 5 saat. Arabayı istesek git gel 2 saat, 2 saat de biz gezsek bize yeter demişlerdir. Mama alıyorsa 4-5 saat bebek yalnız kalabilir diye düşünüyorum. Valla ben düşünce tarzlarını beğendim:) Sizin vermeye niyetiniz yokmuş. Toplu taşımayla gitsinler derseniz gitmesinler, dizlerini kırıp evde otursunlar demiş oluyorsunuz aslında.

darların böyle yeni anneyi.
eve kapatın.
camları da açmayın,
hatta üstüne de yastık bastırın da
hepiniz kurtulun.

siz her şey yolunda gitse bile bin tane sorun çıkarmışsınız zaten.
arabayı eşiniz verdi diye kavga etmişsiniz de.
daha hızınızı alamadınız bir de eltinizin anneliğini gömmeye geldiniz sanırım.
gerçekten tam bir insanlık örneği.
tebriks.

Bebek'le gidelim diye istemişler

Sonra gitmemişler ama bunu da beden anlatmışlar

Demek ki önceden planlamamışlar yoksa çaktırmazlardı bile foto isteyecek haliniz yok ya

Bol verin mesafe candır kimse ile muhatap olmayın herkes kendi hayatını yaşasın olsun bitsin

Bu arada gittiğim kadın doğum doktoru doğumundan sonraki 30. günde hastanede işinin başında idi

Yani 30 günlük bebeği evde bırakmayı doktor uygun bulmuş çalışmaya gelmiş ve bir gün değil full mesai haftada 6 gün

İnsanların değerlendirmeleri farklı

Km yi dert etmişmiş. Km yi dert eden benzin parasını da hesaplayıp fatura gibi koyardı kardeşinin önüne. Biz o tip insanlardan değiliz şükürler olsun ki. Rahat ol sen :)

Kıskançlık, hasetlik, çekememe. Başka yakıştırma kaldı mı bana? Millettin iyliğini düşündük diye kıskanç olduk, işe bak arkadaş.

Millet nasıl bir ütopya da yaşıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…